تاپیک جامع انتخاب منابع کنکور ۱۴۰۰
-
سلام دوستان!
این تاپیک رو دارم میزنم تا انشاالله بچه ها توی انتخاب منابع مشکلی نداشته باشن.
از دوستانی که سال ۹۹ کنکور دادن خواهشمندم که منابع کمک درسیشونو بگن و این رو هم بگن که از کدوم منابعشون راضی بودن و اگه دوباره برمیگشتن به سال کنکور، از چه منابعی و به چه دلیل استفاده نمیکردن.
میدونم که شاید وقتتونو بگیره و الان حال و حوصله نداشته باشین، درک میکنم. اما این رو هم بدونین که تجربیات شما برای ما با ارزشه و شاید از هر چیز دیگه ای بتونه بیشتر بهمون کمک کنه.
در ضمن دوستان هزار و چهارصدی هم میتونن راجب منابعشون نظر بدن و این رو هم بگن که از کدوم منابعشون راضی بودن.
پیشاپیش تشکر
-
سلام #کنکور_1400
من از شیمی خیلی سبز(تست)
با زیستش برای یازدهم
عربی میکرو یازدهم خیلی راضیم
برا دینی هم ایکیو پلاس دارم ،اونم خوبه
زیست دهم نشرالگو سه بعدی،اونم خوب بود
برا دهم یازدهم فارسی خیلی سبز تست دارم،خوبنولی در کل خواهش میکنم صرفا ملاک انتخابتون رو حرف دیگران نزارید،حتما حتما کتابایی بخرید که خودتون از قبل نمونشو تو اینترنت دیدین و مقایسه کردین
-
سلام دوستان!
از دوستانی که سال ۹۹ کنکور دادن خواهشمندم که منابع کمک درسیشونو بگن و این رو هم بگن که از کدوم منابعشون راضی بودن و اگه دوباره برمیگشتن به سال کنکور، از چه منابعی و به چه دلیل استفاده نمیکردن.
میدونم که شاید وقتتونو بگیره و الان حال و حوصله نداشته باشین، درک میکنم. اما این رو هم بدونین که تجربیات شما برای ما با ارزشه و شاید از هر چیز دیگه ای بتونه بیشتر بهمون کمک کنه.
در ضمن دوستان هزار و چهارصدی هم میتونن راجب منابعشون نظر بدن و این رو هم بگن که از کدوم منابعشون راضی بودن.
پیشاپیش تشکر
سلام دوست گرامی
من ریاضی مهر و ماه رو به هر کسی با هر سطح درسی توصیه میکنم چون واقعا کتاب فوق العاده ای هست -
سلام دوستان!
پیشاپیش تشکر
SenPai سلام .. من زیست فقط خیلی سبزو پیشنهاد می کنم ... شیمی مبتکران کار کردم ... فیزیک هم میکرو هم خیلی سبز هر دو خوبن ... ادبیات قرابت معنایی ، دستور زبان و آرایه هفت خوان ، املا و لغت نشر الگو ، عربی مشاوران آموزش ، دینی بهمن آبادی ، زبان میکرو طلایی
-
SenPai سلام .. من زیست فقط خیلی سبزو پیشنهاد می کنم ... شیمی مبتکران کار کردم ... فیزیک هم میکرو هم خیلی سبز هر دو خوبن ... ادبیات قرابت معنایی ، دستور زبان و آرایه هفت خوان ، املا و لغت نشر الگو ، عربی مشاوران آموزش ، دینی بهمن آبادی ، زبان میکرو طلایی
Ghazal DBR منبعای دوازدهمن؟
-
@Dr-Aryan بله
-
@Dr-Aryan البته بعضی هاشون جامع هستن ... ادبیات که موضوعیه ... عربی و دین و زندگی و زبان هم جامع هستنشون
-
Ghazal DBR ببخشید من شنیدم مبتکران شیمی پارسال خیلی غلط غلوط داشته. درسته؟ اگه آره اصلاحیه هاش رو کجا میذارن
-
سلام #کنکور_1400
من از شیمی خیلی سبز(تست)
با زیستش برای یازدهم
عربی میکرو یازدهم خیلی راضیم
برا دینی هم ایکیو پلاس دارم ،اونم خوبه
زیست دهم نشرالگو سه بعدی،اونم خوب بود
برا دهم یازدهم فارسی خیلی سبز تست دارم،خوبنولی در کل خواهش میکنم صرفا ملاک انتخابتون رو حرف دیگران نزارید،حتما حتما کتابایی بخرید که خودتون از قبل نمونشو تو اینترنت دیدین و مقایسه کردین
Fatemeh Babazadeh با شیمی خیلی سبز چند درصد میزنی قلمچی رو؟ درسنامه هاش کاملن؟
-
اگه کسی شیمی خیلی سبز دوازدهم استفاده کرده خواهشا بگه ببینم خوبه یا نه://؟ دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
SenPai من خودم ندارم ولی دوستام خیلی ازش تعریف کردن ولی مبتکران بهتره
-
SenPai من خودم ندارم ولی دوستام خیلی ازش تعریف کردن ولی مبتکران بهتره
Nazanin Jamali مبتکران شنیدم سال قبل کلی غلط و اصلاحات داشته الانم که معلوم نیست چاپ جدیدش کی بیاد تازه حجمش هم واسه سال دوازدهم واقعا زیاده
-
Nazanin Jamali مبتکران شنیدم سال قبل کلی غلط و اصلاحات داشته الانم که معلوم نیست چاپ جدیدش کی بیاد تازه حجمش هم واسه سال دوازدهم واقعا زیاده
SenPai اره واقعا اگه چرا جامع نمیگیری؟
-
SenPai اره واقعا اگه چرا جامع نمیگیری؟
Nazanin Jamali جاان؟؟
-
Nazanin Jamali جاان؟؟
SenPai میگم مگه دوازدهم نیستی چرا جامع نمیگیری
حجم کتابو ویگم اره زیاده -
اهان اخه دهم و یازدهم رو بهمن بازرگانی کار کردم و شیمی پایه رو فولم واسه طول سال هم همونا رو وی ای تی و دساهاشو میزنم.
SenPai اها تو از اول خوب کار کردی من خودم هیچی نخوندم
-
اگه کسی شیمی خیلی سبز دوازدهم استفاده کرده خواهشا بگه ببینم خوبه یا نه://؟ دوازدهم تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
SenPai
کتاب خوبیه .مسائلش خوبه.تیپ بندی خوبی داره.درسنامه ی خوبی هم داره