از کی برای کنکور بخونیم؟
-
من اگه جای شما بودم ، خیلی دوست داشتم یکی این حرف ها رو به من میگفت :
سال کنکور ، سال آزمون و خطا نیست ، پس سعی کن در همین سال های پایه ، یاد بگیری که چجوری درس بخونی ، روش درس خوندنت برای هر درس چجوری باشه تا باهاش نتیجه بگیری ، تواناییت تا چند ساعت مطالعه هست ، روزی چقدر میتونی بخونی ، چه درسایی ضعف داری و از همین الان به فکرش باش، چه درسایی نقاط قوتته و سعی کن حفظش کنی چون یه غرور بیجا و کنار گذاشتن اون درس کافیه تا فراموشش کنی ، بهترین و مفیدترین تفریحت رو پیدا کن که بتونی سال کنکور در کنار درس داشته باشی ، تا از درس و شرایط دلزده نشی ، تفریحات مضر هم مثل فضای مجازی رو تا جای ممکن کنار بذاری و ترک کنی ، اگه نتیجه ی آزمونت خوب نشد فکر نکن حتما افتضاحی ، مثل این می مونه که بخوای توپ رو بندازی داخل سبد بسکتبال ، بار اول که میندازی شاید توپ داخل سبد نره، اون وقت یعنی تو افتضاحی؟ تو بدی ؟ نه ، با یه کم جا به جا شدن یا بیشتر و کمتر کردن قدرت پرتاب یا تغییر فاکتورهای دیگه میتونی توپ رو بندازی، پس نتیجه آزمونهات هم مثل همینه، اگه شکست خوردی یعنی روشت رو یا منبعت رو یا ... تغییر بدی تا موفق بشی ، یاد بگیر که خودت رو با بقیه مقایسه نکنی ، اون قدر از نظر روحی قوی شو تا حرف دیگران نتونه زمینت بزنه و حالتو بد کنه چون آدم حسود و تنگ نظر همه جا هست، راه خودتو پیدا کن و موفق شو اگه یه روش برای یکی جواب داده دلیل نمیشه که صد در صد برای تو هم جواب بده و روش و راه خودت رو پیدا کن و ... ، به نظر من سال های پایه ، سال ایجاد عادات خوب و ترک عادات بد و تثبیت اونهاست تا بتونی سال کنکور ازشون استفاده کنی و نتیجه بگیری چون همون طور که گفتم سال کنکور به نظر من سال آزمون و خطا نیست ، پس از همین الان راه و روشت رو پیدا کن ولی در کنارش تفریح هم داشته باش
مسیر و هدفت رو پیدا کن -
من اگه جای شما بودم ، خیلی دوست داشتم یکی این حرف ها رو به من میگفت :
سال کنکور ، سال آزمون و خطا نیست ، پس سعی کن در همین سال های پایه ، یاد بگیری که چجوری درس بخونی ، روش درس خوندنت برای هر درس چجوری باشه تا باهاش نتیجه بگیری ، تواناییت تا چند ساعت مطالعه هست ، روزی چقدر میتونی بخونی ، چه درسایی ضعف داری و از همین الان به فکرش باش، چه درسایی نقاط قوتته و سعی کن حفظش کنی چون یه غرور بیجا و کنار گذاشتن اون درس کافیه تا فراموشش کنی ، بهترین و مفیدترین تفریحت رو پیدا کن که بتونی سال کنکور در کنار درس داشته باشی ، تا از درس و شرایط دلزده نشی ، تفریحات مضر هم مثل فضای مجازی رو تا جای ممکن کنار بذاری و ترک کنی ، اگه نتیجه ی آزمونت خوب نشد فکر نکن حتما افتضاحی ، مثل این می مونه که بخوای توپ رو بندازی داخل سبد بسکتبال ، بار اول که میندازی شاید توپ داخل سبد نره، اون وقت یعنی تو افتضاحی؟ تو بدی ؟ نه ، با یه کم جا به جا شدن یا بیشتر و کمتر کردن قدرت پرتاب یا تغییر فاکتورهای دیگه میتونی توپ رو بندازی، پس نتیجه آزمونهات هم مثل همینه، اگه شکست خوردی یعنی روشت رو یا منبعت رو یا ... تغییر بدی تا موفق بشی ، یاد بگیر که خودت رو با بقیه مقایسه نکنی ، اون قدر از نظر روحی قوی شو تا حرف دیگران نتونه زمینت بزنه و حالتو بد کنه چون آدم حسود و تنگ نظر همه جا هست، راه خودتو پیدا کن و موفق شو اگه یه روش برای یکی جواب داده دلیل نمیشه که صد در صد برای تو هم جواب بده و روش و راه خودت رو پیدا کن و ... ، به نظر من سال های پایه ، سال ایجاد عادات خوب و ترک عادات بد و تثبیت اونهاست تا بتونی سال کنکور ازشون استفاده کنی و نتیجه بگیری چون همون طور که گفتم سال کنکور به نظر من سال آزمون و خطا نیست ، پس از همین الان راه و روشت رو پیدا کن ولی در کنارش تفریح هم داشته باش
مسیر و هدفت رو پیدا کن -
سلام
ببین دایی بستگی به سطحت داره
اگه میخوای فوق العاده کار کنی همین الان
اگه میخوای نه فعلا اروم پیشبریو مشکلات دهمت رو بر طرف کنی و همین یازدهم رو هم بخونی از عید که اونم یه شروع قوی حساب میشه
که عید باس دهم یازدهم رو جمع کنی اونوقت
ینی اگه دهم رو خوب بستی تست سطح بالا از دهم بزن و یازدهم رو قوی کار کن که عید جمع بندی توپ کنی
اگه دهم رو خوب نبستی اونو خوب بخون یازدهم رو هم خوب بیار جلو عید در سطح متوسط جمع کن دهم یازدهم رو بعد از اونجایی که مدارس رو هوان یجورایی
میتونی دهم یازدهم رو قوی مرور کنی از بعد از تعطیلات تا شروع امتحانات
.....
ولی یه راه سوم اینه که مثه خیلیا از اول تابستون سال دیگه شروع کنی
.....
منبع تستی هم خب کتابای آیکیو و نشر الگو خیلی خوبن که فقط بحث تست باشه نه اموزش -
سلام
ببین دایی بستگی به سطحت داره
اگه میخوای فوق العاده کار کنی همین الان
اگه میخوای نه فعلا اروم پیشبریو مشکلات دهمت رو بر طرف کنی و همین یازدهم رو هم بخونی از عید که اونم یه شروع قوی حساب میشه
که عید باس دهم یازدهم رو جمع کنی اونوقت
ینی اگه دهم رو خوب بستی تست سطح بالا از دهم بزن و یازدهم رو قوی کار کن که عید جمع بندی توپ کنی
اگه دهم رو خوب نبستی اونو خوب بخون یازدهم رو هم خوب بیار جلو عید در سطح متوسط جمع کن دهم یازدهم رو بعد از اونجایی که مدارس رو هوان یجورایی
میتونی دهم یازدهم رو قوی مرور کنی از بعد از تعطیلات تا شروع امتحانات
.....
ولی یه راه سوم اینه که مثه خیلیا از اول تابستون سال دیگه شروع کنی
.....
منبع تستی هم خب کتابای آیکیو و نشر الگو خیلی خوبن که فقط بحث تست باشه نه اموزشamir ahmadi
دهممو جمع کردم دارم یازدهمو جلو میخونم میخواسم فقط مطمن شم ک زود نباشه اخه دوسام میگن امسال زوده
به هرحال ممنون بابت راهنماییتون -
amir ahmadi
دهممو جمع کردم دارم یازدهمو جلو میخونم میخواسم فقط مطمن شم ک زود نباشه اخه دوسام میگن امسال زوده
به هرحال ممنون بابت راهنماییتونرها رهایی شما از اين به بعد تمركزتون روي يازهم باشه
كامل و بدون حرف و حديثي تمومش كنين بره
اينم بدونين كه اين مسير مثل تابع ثابت يكنواخت و خطي نيست
مثل نمودار سينوسيه
هر وقت خسته شدين يك روز اينا به خودتون استراحت بدين يعدش شروع كنين
من خودم يازهم كه بودم يه برهه اي خسته شدم منتها هنوز داشتم ميخوندم ولي خوندنم بد بود
بدون بازده. چرا؟چون قبول نميكردم كه خسته شدم
برا همون حدود چند ماه با كيفيت پاينن خوندم
استراحتتون هم چيزاي انرژي بخش انجام بدين مثل ورزش فيلماي كمدي و.... -
amir ahmadi
به هرحال ممنون بابت راهنماییتون -
amir ahmadi
به هرحال ممنون بابت راهنماییتونرها رهایی
درسته بخاطری که باید دوسال تموم فکر و ذکرتون کنکور باشه
اینطور خب خسته میشین
همونطور که خیلیا تو همون یه سال کنکور هم خسته میشن
برا همین میگم با کتابای جمع بندی بیارین جلو دهمو
فک کنم نشرالگو کتابای جمع بندی تکی هر درس برا هر پایه هم داشته باشه
میتونین هفته ای یه روز رو به دهم اختصاص بدین و یه درس یه مبحث رو مرور کنید با تست حالا از کتابای مختلف
مطمئنا نیازی به مرور دینی و یه سری مطالب صرفا حفظی از دهم نیس چون بالاخره موندنشکن تو ذهن سخته
میگم نیاز نیس فشاری که روی یه کنکوری هست رو بخودتون تحمیل کنین
در حد تمرین کردن برای سال دیگه و حفظ اموخته هاتون و اضافه کردن یازدهم -
هر چه زود تر شروع کنین به خوندن بیشتر به نفعتونه و توصیه من اینه که بیشتر تست بزنین
-
رها رهایی
درسته بخاطری که باید دوسال تموم فکر و ذکرتون کنکور باشه
اینطور خب خسته میشین
همونطور که خیلیا تو همون یه سال کنکور هم خسته میشن
برا همین میگم با کتابای جمع بندی بیارین جلو دهمو
فک کنم نشرالگو کتابای جمع بندی تکی هر درس برا هر پایه هم داشته باشه
میتونین هفته ای یه روز رو به دهم اختصاص بدین و یه درس یه مبحث رو مرور کنید با تست حالا از کتابای مختلف
مطمئنا نیازی به مرور دینی و یه سری مطالب صرفا حفظی از دهم نیس چون بالاخره موندنشکن تو ذهن سخته
میگم نیاز نیس فشاری که روی یه کنکوری هست رو بخودتون تحمیل کنین
در حد تمرین کردن برای سال دیگه و حفظ اموخته هاتون و اضافه کردن یازدهمamir ahmadi
هفته ای ی روز؟!
من برای دهم روزی حداقل 10 ساعت باید بخونم کنکور امسال خیلی سخت بودشنیده بودم شیمی سخت بوده خیلی منم به رشته داروسازی علاقه دارم باید شیمی رو بالاتر بزنم براهمین هفته ای ی روز واقن کمه
-
amir ahmadi
هفته ای ی روز؟!
من برای دهم روزی حداقل 10 ساعت باید بخونم کنکور امسال خیلی سخت بودشنیده بودم شیمی سخت بوده خیلی منم به رشته داروسازی علاقه دارم باید شیمی رو بالاتر بزنم براهمین هفته ای ی روز واقن کمه
رها رهایی
من خودمم داروسازی دوس دارم
ولی خب چرا ده ساعت وقتی میگین دهم رو خوب بستم اخه؟ -
سلام من امسال میرم 11 میخواسم بدونم از کی بهتره برای کنکور بخونم؟
رشتم تجربیه
بعد اینکه برای تست چه کتابایی بهتره سطحش؟رها رهایی زمان خیلی خوبی دارین. مهم تعداد ساعت مطالعه نیست. به صورت مبحثی مطالعه کنین و برای هر مبحث چندتا تست خوب استاندارد سطح بالا جمع کنین. بعد به مرور نگاهشون کنین. مطمئن باشین اگه از الان برنامه مطالعاتی کم اما منظم داشته باشین واسه سال کنکور کار چندان مشکلی نخواهین داشت.
-
رها رهایی
من خودمم داروسازی دوس دارم
ولی خب چرا ده ساعت وقتی میگین دهم رو خوب بستم اخه؟amir ahmadi
نه دهم ک تموم شد یازدهم منظورمه -
amir ahmadi
نه دهم ک تموم شد یازدهم منظورمه -
رها رهایی زمان خیلی خوبی دارین. مهم تعداد ساعت مطالعه نیست. به صورت مبحثی مطالعه کنین و برای هر مبحث چندتا تست خوب استاندارد سطح بالا جمع کنین. بعد به مرور نگاهشون کنین. مطمئن باشین اگه از الان برنامه مطالعاتی کم اما منظم داشته باشین واسه سال کنکور کار چندان مشکلی نخواهین داشت.
Mohammad Afrashteh
واقن ساعت مطالعاتی مهم نیس!؟؟ -
Mohammad Afrashteh
واقن ساعت مطالعاتی مهم نیس!؟؟رها رهایی نه اینکه مهم نباشه ولی مهم تر اینه که چطور درس بخونی .من خودم ی بار جو گیر شدم ی بار تصمیم گرفتم روزی ۱۲ساعت برنامه میریختم بخونم
ولی دیدم این کار برای من جواب نداد چون اون اخرای برنامم خسته که میشدم تایم استراحتمو زیاد می کردم سر درس خوندنا خیلی دیگه حواسم جمع درس نبود خلاصه از سر وته تایم درس خوندنم میزدم و دیدم حتی شاید این کار کیفیت مطالعمو میاره پایین حدودا سه چهار روز این برنامه رو داشتم ولی بعد تصمیم گرفتم بر گردم به روال قبلیم چون هنوز من پتانسیل این ساعت درس خوندنو ندارم الان اتفاقا هم استراحت بیشتری می کنم هم موقعی که میخوام درس بخونم حواسم جمع تره تایمای مطالعمم بیشتر خورد کردم مثلا به جای یک ساعت و نیم یک ساعت میخونم .الان تو خودت لشین ببین چقدر پتانسیل داری درس بخونی
-
رها رهایی خب کم کم ساعت مطالعه رو میتونین بیارین بالا
و یه جا واسه مرو دهم باز کنید
واقعا اگه روزی قرار به ۱۰ساعت مطالعه باشه یه نتیجه خیلی خوب میگیرن و مستونین راحت مرور دهم رو جا بدین داخل برنامتون
اینم که کنکور سخت بود لزومی نداره که سالای دیگه هم سخت باشه
منظورم این نیس که بیخیال شین یا خیالتون راحت باشه نه
ینی استرسی به خودتون ندین که مانع خوب خوندنتون شه
کنکور سخت بود شما با ارامش تلاش بیشتری میکنین -
Mohammad Afrashteh
واقن ساعت مطالعاتی مهم نیس!؟؟رها رهایی گفتین امسال یازدهمی هستید. پس زمان زیادی تا کنکورتون دارین. امسال فقط مباحث دهم همراه با یازدهمی که میخونید پیش رو دارین. یعنی هر جور درس بخونین به شرط اینکه منظم باشه تا سال آینده مباحث دهم و یازدهم رو به راحتی میتونین جمع کنین. اما مهم اینه که طوری بخونین و تست های کلیدی و مهم رو جمع کنین که دیگه دوباره کاری در سال کنکورتون نشه. و واسه سال آخر، دوازدهم رو دارین که باید خیلی روش وقت بذارین و آزمون های منظم که حداکثر هر دو هفته یک بار باید بدین تا علاوه بر تثبیت مطالب، روی مدیریت وقت و سرعت عمل تونسته باشین کار کنین. مطمئن باشین موفق میشین به امید خدا.