بودجه بندی راه ابریشم
-
سلام ببخشید تخفیف راه ابریشم تا کی هست؟!
واینکه فرسنگ ها طبق ازمون ها تیکه تیکه رو پروفایلمون قرار میگیره یا نه تمام مطالب یک جا رو پروفایلمون قرار میگیره؟
ویه چیز دیگه راه ابریشم که از اول مهر شروع میشه با مدرسه تداخل پیدا نمیکنه؟ چون مدرسه از الان دارن دوازدهم رو تدریس میکنن و خب قاعدتا اول مهر درسشون جلوتره و من اگه بخوام مجدد از دوازدهم با الا پیش برم از مدرسه عقب میمونم و بع امتحانا نمیرسم .... پیشنهادتون چیه چیکار کنم دقیقا؟؟
ادمین تجربیا دانش آموز دانش آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام ببخشید تخفیف راه ابریشم تا کی هست؟!
واینکه فرسنگ ها طبق ازمون ها تیکه تیکه رو پروفایلمون قرار میگیره یا نه تمام مطالب یک جا رو پروفایلمون قرار میگیره؟
ویه چیز دیگه راه ابریشم که از اول مهر شروع میشه با مدرسه تداخل پیدا نمیکنه؟ چون مدرسه از الان دارن دوازدهم رو تدریس میکنن و خب قاعدتا اول مهر درسشون جلوتره و من اگه بخوام مجدد از دوازدهم با الا پیش برم از مدرسه عقب میمونم و بع امتحانا نمیرسم .... پیشنهادتون چیه چیکار کنم دقیقا؟؟
ادمین تجربیا دانش آموز دانش آموزان-نظام-جدید-آلا -
@Sahar-tuo و اینکه بودجه بندی و هر فرسنگ مطابق با ازمونا گزینه دوعه ینی برا فرسنگ اول اگه زیست دوازدهم و دهم تا فصل ۲ باشه ازمون اول گزینه دوعم از همین مطالبه؟ ینی با این بودجه بندیش به ازمونا گزینه دو میرسیم؟
-
سلام
جواب سوال هاتون تو تاپیک معرفی هستتخفیف ها تا ۳۱ شهریور ماه ادامه داره
راه ابریشم برنامه ای هست که طول سال تکمیل میشه
فرسنگ به فرسنگ در پروفایلتون قرار می گیرهبه توضیحات هر درس مراجعه کنید با تاریخ و مبحث مشخص شده هر ماه کدوم قسمت ها خواهد بود
برای دانش آموز داوزدهم اولویت کنکور هست
هر چند برای مدرسه تون هم به مشکل خاصی بر نمی خوریدبله به بودجه بندی ازمون گزینه ۲ میرسید
یکبار دیگه لینکی که بالا قرار دادم رو مطالعه کنید :)
-
سلام
جواب سوال هاتون تو تاپیک معرفی هستتخفیف ها تا ۳۱ شهریور ماه ادامه داره
راه ابریشم برنامه ای هست که طول سال تکمیل میشه
فرسنگ به فرسنگ در پروفایلتون قرار می گیرهبه توضیحات هر درس مراجعه کنید با تاریخ و مبحث مشخص شده هر ماه کدوم قسمت ها خواهد بود
برای دانش آموز داوزدهم اولویت کنکور هست
هر چند برای مدرسه تون هم به مشکل خاصی بر نمی خوریدبله به بودجه بندی ازمون گزینه ۲ میرسید
یکبار دیگه لینکی که بالا قرار دادم رو مطالعه کنید :)
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد