صاپست و آدرس
-
romisa
خانومه گفت تو سیستم ثبت نمیشه باید کد پستی باشع
خودش یه کدی زد والا نمیدونم نامه رو کجا میفرستن -
@M-an
بله دقیقا همین عکس رو بهش نشون دادم گفتن حتما باید کد پستی باشه
همین رو هم رو پاکت نوشت ولی گفت باید کد پستی داشته باشی
خودشون یه کد پستی زدن
منم حواسم نبود بپرسم برا کجاست
گفت گیرنده باید بره از اونجا نامه رو بگیره وگرنه برگشت میخوره
منم گفتم موسسه بیکار نیست برا من بره نامه تحویل بگیره -
@M-an
بله دقیقا همین عکس رو بهش نشون دادم گفتن حتما باید کد پستی باشه
همین رو هم رو پاکت نوشت ولی گفت باید کد پستی داشته باشی
خودشون یه کد پستی زدن
منم حواسم نبود بپرسم برا کجاست
گفت گیرنده باید بره از اونجا نامه رو بگیره وگرنه برگشت میخوره
منم گفتم موسسه بیکار نیست برا من بره نامه تحویل بگیره -
حس-یخی
دوباره بفرست به آدرس زیر :
تهران ، خ آزادی ، خ حبیب اللهی خ شهید احمد قاسمی نبش کوچه گلستان ، 59 - کد پستی : 1459993639 -
حس-یخی
بستگی داره که با چه سفارشی پست کرده باشی
پیشتاز - سفارشی ؟باید از خودشون سوال کنی
اگه پیشتاز باشه همون روز یا فرداش میفرستن برای پست مرکزی شهرتون بستگی به ساعتی داره که مراجعه کردین
-
حس-یخی
بستگی داره که با چه سفارشی پست کرده باشی
پیشتاز - سفارشی ؟باید از خودشون سوال کنی
اگه پیشتاز باشه همون روز یا فرداش میفرستن برای پست مرکزی شهرتون بستگی به ساعتی داره که مراجعه کردین
-
@M-an
خانوم
نوشته گیرنده
شهر تهران منطقه پستی اداره کل تجزیه و مبادلات تهران
صاپستم رو پاکت نوشتم
یعنی نمیره موسسه؟ -
حس-یخی
شما از طریق کدرهگیری که دادن پیگیری کن اصولا با صاپست باید خودشون بیارن تحویل بدن ما که نمی تونیم بریم -
حس-یخی
گفتم که باید مقصد رو هم درست میزد
شما وقتی یه چیزی رو پست می کنی میره به مرکز پستی اون شهر بعد میفرستن به ادرسی که دادی حالا اپراتور چی ثبت کرده رو من نمیدونم ! -
حس-یخی
پست پیشتاز هم معمولا 3روزه می رسونه
اگر به دست ما برسه 3یا 4 روز بعد از اینکه تحویل گرفتیم با شماره تماسی که همراه نامه فرستادین تماس می گیریمدر غیر این صورت دوباره بفرستید
-
حس-یخی واقعا
-
حس-یخی
پست پیشتاز هم معمولا 3روزه می رسونه
اگر به دست ما برسه 3یا 4 روز بعد از اینکه تحویل گرفتیم با شماره تماسی که همراه نامه فرستادین تماس می گیریمدر غیر این صورت دوباره بفرستید
@M-an سلام، من با صاپست فرستادم الان زده مرسوله تحویل گیرنده داده شد و فامیل نامه رسان رو هم زده، ولی اصلا صاپست خیلیییی عجیبه، ن زده به کی رسیده ن زده کجا رسیده نه زده به چه موسسه یا شخصی رسیده نه زده فقط گیرنده رو زده صاپست حالا من اصلا نمیدونم به شما رسیده با نرسیده خب.منطفه پستی رو زده شهرک قدس، درسته؟ باز باید سه روز منتظر بمونم جوابش بیاد تازه اگه رسیده باشه اگرم نرسیده باشه باز باید پست کنم که پنج روز طول میکشه نتیجش هم بیاد سه روز خلاصه سال تحصیلی تمام شده
-
@M-an سلام، من با صاپست فرستادم الان زده مرسوله تحویل گیرنده داده شد و فامیل نامه رسان رو هم زده، ولی اصلا صاپست خیلیییی عجیبه، ن زده به کی رسیده ن زده کجا رسیده نه زده به چه موسسه یا شخصی رسیده نه زده فقط گیرنده رو زده صاپست حالا من اصلا نمیدونم به شما رسیده با نرسیده خب.منطفه پستی رو زده شهرک قدس، درسته؟ باز باید سه روز منتظر بمونم جوابش بیاد تازه اگه رسیده باشه اگرم نرسیده باشه باز باید پست کنم که پنج روز طول میکشه نتیجش هم بیاد سه روز خلاصه سال تحصیلی تمام شده
Amir Tajfar
سلام برا منم دقیقاااا همینه الان چک کردم رسیده بود دست همین اقاه که نامه پخش میکنه
خدا کنه که برسه به دستشون -
Amir Tajfar
سلام برا منم دقیقاااا همینه الان چک کردم رسیده بود دست همین اقاه که نامه پخش میکنه
خدا کنه که برسه به دستشون