میخواد تیزهوشان قبول بشه....
-
Narges MZ1680 سلام عزیزم . برای ورودی ب پایه هفتم تیزهوشان . فقط هوش و استعداد تحلیلی هست . یعنی از هیچ کتاب درسی سوال نمیاد . فقط هوش هستش . خب حالا برای هوش و استعداد تحلیلی باید یک منبع درست انتخاب کنید ک بدرد بخوره . من خودم از آی کیو استفاده کردم . کتاب خوبی بود حالا باز تحقیق کن
-
خانومِ_دوست_داشتنینوشتهشده در ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۹:۰۴ آخرین ویرایش توسط خانومِ_دوست_داشتنی انجام شده
من سال 94 یا 93 بود فکر کنم ازمون داشتم..!
فقط یه کتاب جامع ایکیو گاج رو داشتم رتبه 5 منطقه شدم..!
ولی متاسفانه بنا به دلایلی نتونستم برم و خیلیم پشیمونم :)) -
Narges MZ1680 در میخواد تیزهوشان قبول بشه.... گفته است:
سلام به دوستان عزیز
راستش برادرم کلاس ششمیه امسال و خیلی دوس داره تیزهوشان قبول بشه و به درس خوندن هم بشدت علاقه داره ولی متاسفانه اصلا نمی دونه و نمی دونیم که چه کتابهایی در این زمینه بهش کمک میکنن و چه فیلمهای آموزشی رو ببینه بهتره واسش تا برسه به هدفش این بود که گفتم از شما آلایی ها بپرسم تا به یه نتیجه ای خوب برسیم
ممنون میشیم راهنمایی کنید
@دانش-آموزان-آلاءکتاب های مهر و ماه خیلی خوبن.
من خودم تو تیزهوشان نهم به دهم کتاب مهر و ماه هوش به علاوه یه سری کتاب های درسی رو استفاده کردم و قبول شدم.
الان ششم به هفتم هم که فقط خوشه می تونه از مهر و ماه ششم به هفتم هوش استفاده کنه و اگه خیلی پیشرفته هست می تونه از مهر و ماه نهم هم استفاده کنه. -
Dr.Aryanreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در میخواد تیزهوشان قبول بشه.... گفته است:
من سال 94 یا 93 بود فکر کنم ازمون داشتم..!
فقط یه کتاب جامع ایکیو گاج رو داشتم رتبه 5 منطقه شدم..!
ولی متاسفانه بنا به دلایلی نتونستم برم و خیلیم پشیمونم :))کتاب جامع ایکیو پلاس عالیع منم تجربشو دارم
-
Narges MZ1680 سلام کتاب جامع آی کیو پلاس ششم عالیه من خودم ب هرمی میرسم همینو میگم وقتی ششم بودیم هرکی از این کتاب استفاده میکرد تیزهوشان قبول شد یا نمونه دولتی البته بیشترشون تیزهوشان قبول شدن هنوز هم ب اقوام خودم اینو پیشنهاد میکنم و اوناهم نتیجه گرفتن
-
amirh_hmyf ۷۲۰۰؟؟؟؟؟؟؟؟ شیشم؟؟؟
-
من خودم اون موقع از کتابهای جامع آی کیو و فرزانگان استفاده میکردم هرچند فرزانگان از دور خارج شد به نظرم. پس همون آی کیو جامع با کتاب تیزهوشان خیلی سبز و استعداد تحلیلی مبتکران کافیه. خیلی هم بهش سخت نگیرین بذارین خودش انتخاب کنه که دوست داره بره تیزهوشان یا نه چون ممکنه وسط راه دلزده بشه. من خودم یکی از همکلاسیام که به زور و ضرب خانواده خونده بود و اومده بود سال هشتم وسط کار ول کرد رفت
-
SenPai اره والا
حتی یه بار تو کشور 11 شده بودم
ولی سر جلسه به علت غروری که داشتم خیلی بد زدم (اون موقع سطح سوالاتش خیلی سخت داده شده بود نسبت به سال قبلش) -
یه کتابی هست اسمش هوش کمپلکس ماله انتشارات مهر و ماهه فکنم یه کتاب قطوره ولی خداییش پر از تست هوشه من امسال دختر داییم اون کتابو میخوند واسه تیزهوشانش که شکر خداهم قبول شد ولی اگه اون کتابو واسش خردیدید باید حتما واسش برنامه داشته باشه چونحجمی که من دیدمش خیلی زاد بود و حداقل باید تا روز آزمون دو بار دوره ش کرده باشه
-
amirh_hmyf
Bio
elham maleki
Dr.Aryan
Fatima jafari
mahla bpz
SenPai
خانومِ_دوست_داشتنی
Z.H.Z
@First
ممنونیم از همگی