IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
آیا آکسون اندامک دارد؟
-
برو بچ یه سوال
آکسون اندامک داره یه نع؟
نگام کنید من تو ویکی پدیا و مقالات مختلف خوندم که داره
وحتی یه تست هم ازش تو خیلی سبز حل کردم
اگه تونستم براتون میزارمش
حالا رفتم سر کلاس با معلمم رو این دعوام شد
اون میگفت نداره من میگفتم داره
حالا جریان چیه
.
. -
-
ramses kabir داره
به این دلیل که آکسون به جسم سلولی متصله و آکسون هم با جسم سلولی یه نورون رو تشکیل میدن-
جسم سلولی شامل هسته بود و سیتوپلاسم
-
اما آکسون رو دقیقا نمیدونم شامل سیتوپلاسمه یا غشا ولی امروز که دبیرمون داشت درس میداد یه اشاره ریز کرد که فکر کنم آکسون شامل سیتوپلاسم هم میشه
و اینم گفت که پایانه آکسونی میتوکندری های فراوانی وجود داره!و این یعنی اینکه در آکسون اندامک هست
میدونم دلیل زیاد موجهی نبود ولی میدونم که اندامک داره
-
-
ramses kabir آکسون شامل سیتوسل (ماده زمینه ای سیتوپلاسم) میتوکندری و اسکلت سلولی هست ولی هسته ، جسم گلژی و شبکه اندوپلاسمی رو ندارع
از اونجایی هم که میتوکندری یک ساختار سلولی غشا دار و دو غشایی هست اندامک محسوب میشه پس بله اندامک داره -
Zaraa نه این که روشنه که تو پایانه ی آکسونی میتوکندری فراوانی وجود داره
ولی اون میگفت توی خود آکسون نیست تو پایانه آکسونی هست
ولی من میگفتم حتی آکسونم داره
دلیلم هم این بود که وقتی مواد ناقل دارن از جسم یاخته ای حرکت میکنن به سمت پایانه ی آکسونی
مگه انرژی نیاز ندارن پس این انرژیشون از کجا تعمین میشه معلومه دیگه میتوکندری پس این میتوکندری باید تو آکسون وجود داشته باشه -
Miss.Joker مرسی
-
ramses kabir مکم گفتم داره تودمیگفتی نداره
-
ramses kabir
سلام
همونطور که میدونید توی آکسون هم پتانسیل عمل رخ میدهد((حالا جهشی یا نقطه ی)) بعد از پتانسیل عمل هم شیب غلظت متفاوته
باید پمپ سدیم پتاسیم فعالیتش بیشتر بشه
خب حالا این پمپ ATP می خواد
میتوکندری هم که میدونید یک اندامکه و ATP تولید میکنه
پس باید حضور داشته باشه
این تحلیله منه -
Ali Nemati 0 کاملا صحیح
-
اگه اشتباه نکرده باشم یه قید داریم تو کتاب که میگه هسته و بیشتر اندامک هاش در جسم سلولیه
حالا یا تو کتاب بود یا آقای موقاری گفتندر هر صورت میخواستم اینو بگم که اره میشه تو دندریت و اکسون هم اندمک ها رو ببینی
-
ramses kabir میتوکندری دارع و میتوکندی هم اندامکع حتی توشکلی که پایانه اکسون دارع انتقال رو نشون میدع انتهای فصر یک ریز شین میتوکندری ها رو میبینید
-
این پست پاک شده!
-
Mahan Xodayi ممنون
منم باتوجه به همون شکل گفتم و استدلالی که پایین نوشتم
ولی معلممون میگفت برای کنکور کتابتون گفته نداره -
اینم شکل کتاب که میتوکندری رو نشون دادع
حالا با شکل کتاب برید سراغ معلمتون:) -
ramses kabir بعضی از دبیران کم میارن حاضرن دیتای اشتباهی هم بدن بیخیال بشین و مطمن باشید که اندامک هست ولی هسته به هیچ وجه
-
ramses kabir ویکی پدیا رو ول کن!
این جمله رو میشه از کتاب درسی استنباط کرد!میدونیم وزیکول ها که توی جسم یاخته ای ساخته میشن برای خروج از نورون، اگزوسیتوز میشن که میدونیم با صرف انرژی از نوع ATP هست.
این اگزوسیتوز کجا انجام میشه؟ خب آکسون دیگه، پس میفهمیم که اونجا اندامک میتوکندری وجود داره
در ضمن در شکل کتاب درسی هم وجود میتوکندری در آکسون مشهوده