ضابطه وارون تابع
-
Fragile
خواهر سوال ۶ رو چطورچطور تحلیل میکنی؟
شکل بالا رو باید بزارم روی ۷ بکشم یا نه از ۷ دو واحد بیارم سمت چپ؟؟M Tg 2 واحد به سمت چپه
-
Fragile
شکل بالا رو باید بزارم روی ۷ بکشم یا نه از ۷ دو واحد بیارم سمت چپ؟؟M Tg چون اینجا بازی روی x ها انجام شده نه روy ها اگه بازی روی y بود باید به این شکل مینوشتش 2+(y=sqrt(x
-
M Tg 2 واحد به سمت چپه
ramses kabir منظورمو درست متوجه نشدی
نگاهدر این حد که حالیمه
الان حتما همتون فکر میکنید با یک خنگ در ریاضی طرفین در صورتی که اصلا اینطور نیست
-
Fragile
شکل بالا رو باید بزارم روی ۷ بکشم یا نه از ۷ دو واحد بیارم سمت چپ؟؟خواهر سوال ۶ رو چطورچطور تحلیل میکنی؟
شکل بالا رو باید بزارم روی ۷ بکشم یا نه از ۷ دو واحد بیارم سمت چپ؟؟سوال غلطه
در هر صورت یک به یکه -
شکل بالا رو باید بزارم روی ۷ بکشم یا نه از ۷ دو واحد بیارم سمت چپ؟؟سوال غلطه
در هر صورت یک به یکهShadow Runner مرسی ولی دیگه شما به سوالام جواب ندید ممنون
-
Shadow Runner مرسی ولی دیگه شما به سوالام جواب ندید ممنون
M Tg الان میخوایید براتون حل سوال ۶ رو بفرستم؟
-
M Tg الان میخوایید براتون حل سوال ۶ رو بفرستم؟
ramses kabir اره فقط خیلی طولانی نباشه
من ریاضییم خداروشکر خوبه ولی همیشه مسائلو دوست نداشتم چون حال خوندشم نداشتم -
ramses kabir اره فقط خیلی طولانی نباشه
من ریاضییم خداروشکر خوبه ولی همیشه مسائلو دوست نداشتم چون حال خوندشم نداشتم -
همونطور که گفتم سوال 6 میتونه هر جوابی داشته باشه
همه ی گزینه ها رو هم که بذارید باز یک به یکه
قسمته سبز مربوط به ضابطه بالایی(تابع قرمز) و بنفش مربوط به ضبطه پایینی(تابع آبی) هستش
-
ramses kabir شیر فهم شدما ولی اون ۵ ایکس رو نفهمیدم یا شاید بد خوندم
مرسی⚘
⚘
-
اینطوری حل کردی؟؟ مگه این برد نییس
-
-
اینطوری حل کردی؟؟ مگه این برد نییس
M Tg چرا برده
همونطور که میدونی دو تابع یک به یک زمانی یک به یک هستن که اول برد دو ضابطه نباید عضو مشترک داشته باشن و هر کدومش باید یک به یک باشن که اینجا شرط دوم برقراره
ما میریم برای شرط اول
شرط اول ما اول برد تابع اولو به دست اوردیم و مقدار هاشو پیدا کردیم که میشد از منفی بینهایت تا منفی سه بسته و از مثبت ۳ بسته تا مثبت بینهایت برای تابع اول
خب تابع دوم همونطور که میبینی ما دامنه امون نهایتش میتونه ۶ باشه و از اونجایی که تابع اولمون از منفی سه باز تا مثبت سه بازو پوشش نمیدن پس تابع دوم باید پوشش بده و بیشترین میزان جوابش که سه هست به ازای x برابر 6 بدست میاد که تو اینو میزاری تو معادله و حل میکنی
من هیچ جای سوال حرفی از پنج نزدما
ببخشید یکم دیر جواب دادم چون درگیر یه تکالیفی هستم -
M Tg چرا برده
همونطور که میدونی دو تابع یک به یک زمانی یک به یک هستن که اول برد دو ضابطه نباید عضو مشترک داشته باشن و هر کدومش باید یک به یک باشن که اینجا شرط دوم برقراره
ما میریم برای شرط اول
شرط اول ما اول برد تابع اولو به دست اوردیم و مقدار هاشو پیدا کردیم که میشد از منفی بینهایت تا منفی سه بسته و از مثبت ۳ بسته تا مثبت بینهایت برای تابع اول
خب تابع دوم همونطور که میبینی ما دامنه امون نهایتش میتونه ۶ باشه و از اونجایی که تابع اولمون از منفی سه باز تا مثبت سه بازو پوشش نمیدن پس تابع دوم باید پوشش بده و بیشترین میزان جوابش که سه هست به ازای x برابر 6 بدست میاد که تو اینو میزاری تو معادله و حل میکنی
من هیچ جای سوال حرفی از پنج نزدما
ببخشید یکم دیر جواب دادم چون درگیر یه تکالیفی هستمramses kabir خب الان درست نوشته بودم؟؟
ببخشید اون قسمت که نوشتی ایکس ها (ها) فکر کردم ۵ -
M Tg اوهوم
-
M Tg اوهوم
ramses kabir خب الان دیگ کاملا متوجه شدم مرسی
-
ramses kabir خب الان دیگ کاملا متوجه شدم مرسی
M Tg خواهش میکنم
-
M Tg خواهش میکنم
ramses kabir خب من باید امشب تا صبح این جزوه رو تموم کنم یکبار از وسط به اول و یکبارم از اول به اخر برگردم تو این راه خیلی از سوالا که حل نمیشده حل میشه انشالله شبت بخیر دوست الایی ممنونم
⚘
-
ramses kabir خب من باید امشب تا صبح این جزوه رو تموم کنم یکبار از وسط به اول و یکبارم از اول به اخر برگردم تو این راه خیلی از سوالا که حل نمیشده حل میشه انشالله شبت بخیر دوست الایی ممنونم
⚘
M Tg سعی کنید تا میتونیدشبارو بیدار نمونید
اینطوری برای سلامتی خودتون بهتره
من خودم از پایه هفتم به بعد شبا رو کامل بیدار بودم و به همین دلیل مجبور میشدم عصر ها رو بخوابم
ولی بعدا متوجه شدم که چ ضربه ای به بدنم وارد شده -
M Tg سعی کنید تا میتونیدشبارو بیدار نمونید
اینطوری برای سلامتی خودتون بهتره
من خودم از پایه هفتم به بعد شبا رو کامل بیدار بودم و به همین دلیل مجبور میشدم عصر ها رو بخوابم
ولی بعدا متوجه شدم که چ ضربه ای به بدنم وارد شدهramses kabir اتفاقا همین الان میخواستم بگم برنامه کنسل شد دلم میخواد بخوابم
نمیدونم این خواب لامصب چی داره که انقد شیرینه
شبت بخیر