سلام
من یک عدد دانش آموز یازدهمی رشته ریاضی بودم که با آلا آشنا شدم!! با اینکه (مثلا) مدرسه نمونه دولتی بودیم ولی واقعا هیچ فرقی با مدرسه عادی نداشت! هرچند از حق نگذریم بعضی از معلم هامون خیلی خوب بودن... خلاصه که ما از سال یازدهم شروع کردیم و درس های تخصصی رو با آلا خوندیم، به تابستون دوازدهم که رسیدیم درس های عمومی هم اضافه شد...
با اینکه من عاشق ادبیات بودم ولی همیشه پایین ترین درصد عمومی هام ماله ادبیات بود، یادمه اولین آزمون آزمایشی که دادم ادبیات رو منفی 24 درصد زدم 🤣🤣!! خودمم باورم نمی شد ولی اون درصد محرکی شد برای من که بشینم فیلم های شاهکار استاد میثم حسین خانی رو نگاه کنم، انقدر برام شیرین بود که هر وقت از درس خوندن خسته می شدم یه فیلم ادبیات می زدم به بدن!! و خداروشکر ادبیات کنکور رو هم 60 درصد زدم، هرچند انتظار خودم ببیشتر بود...
فیزیک هم که با استاد یاری خوندیم اصلا حرف نداشت... واقعا انقدر عالی بود که نمی دونم چی بگم...
و اما ریاضی، چقدر استاد ثابتی به ما کمک کردند، تو حسابان، هندسه، گسسته، خلاصه که ما هرچی ریاضی یادگرفتیم، از کلاس های استاد ثابتی بود، چون معلم های مدرسه اصلا کافی نبودند!
و دست مریزاد به استاد های دیگه هم که ازشون بهره بردیم...
با اینکه من واقعا تنبلی کردم و مثل بچه آدم درس نخوندم ولی رتبه نزدیک 2000 اوردم و این رو واقعا مدیون اول خدا و بعدم آلا هستم، اگر آلا نبود ما هیچ وقت این فیزیک و شیمی و ریاضی که براش می مردیم رو یاد نمی گرفتیم، چون پولم نداشتیم 🙂 و نه کلاس کنکور می تونستیم بریم نه حتی امتحانای مدرسه رو پاس می کردیم...
خلاصه که سرتون رو درد نیارم، خواستم اول از همه از همه استادای آلا تشکر کنم، و بعد هم حلالیت بطلم😁، من همه همه فیلم هایی که تو آلا دیدم رو رو دور 2x دیدم. خیلی حال می داد.🤣🤣🤣
و اینکه دو تا نکته به دانش آموزای کنکوری، اول که این حرفا که میگن برا امتحان نهایی و اینا نخونید یه مشت چرت و پرت ببیشتر نیست... دومم اینکه دوستان مثل آدم درس بخونید نمی دونید دوران پسا کنکور چقدر شیرینه، یه کاری کنید که با یه رتبه خوب شیرینش ده برابر بشه...
و یه پیشنهاد به برنامه نویس های سایت آلا، خداوکیلی این بخش آلاخونه خیلی درهم برهمه، من که هیچ وقت ازش سر درنیاوردم... کاش یکم مرتب تر می شد.
موفق و پیروز و سالم و سربلند و عزیز باشید.
یا علی!
سلام به همه آلاییهای عزیز، قراره تو این پست دقیق بگیم طرح پرچم آلاء هست یا نه ؟ و چه تغییراتی کرده؟
قبل از هرچیز برای کسایی که جدیدن و نمی دونند پرچم چیه یه توضیح بدم:
سال گذشته(کنکور 1400) ما یه طرحی گذاشتیم تحت عنوان طرح پرچم آلاء، به این صورت که هر مدیر مدرسهای می توانست 14 نفر از دانش آموزان دوازدهمی مستعد و سخت کوش که توانایی مالی ندارند رو به آلاء معرفی کنه که 80% تخفیف روی پک راه ابریشم بگیره.
اساس ما در آلاء بر اعتماد به افراد می گذره، لذا تو طرح پرچم 2 تا اعتماد کردیم:
اول به دانش آموزان آلایی، ازشون خواستیم که اگر توانایی دارند، از پرچم استفاده نکنند تا هم به کسایی که نیاز دارند برسه و هم فشار مالی کمتری به آلاء وارد بشه. دوم به مدیران مدارس، که خاک فرهنگ کشور رو خورده بودن، که دانش آموزی رو تایید کنید که واقعا پر تلاش است.امسال من و دوستان محصول ( @مدیر-محصول-ابریشم ) و فروش و... هر طور بررسی می کردیم، توان مالی آلاء برای پرچم نمی رسید و اول گفتیم بذاریم برای مهر ماه. اما جواب یه سوال ذهنم رو درگیر کرده، سوالی که من رو تا این لحظه بیدار نگه داشته :
"خب چرا منی که پول ندارم حق ندارم از تابستون با ابریشم آلاء درس بخونم؟همون با تخفیفش هم سخته برامها ولی بالاخره یه کاریش می تونستم بکنم، چرا هیچ راهی جلوی پام نیست ؟!"
ببینید درسته از مهر ماه راه ابریشم یه برنامه از صفر میده ولی طبیعتا بین کسی که تابستون درس خونده و نخونده تفاوت زیاده.
از طرفی دوست ندارم باعث حسرت خوردن کسی بشم، باید چی کار کرد ؟
با دوستام دوباره مطرح کردم
من: "تلاش میکنیم ان شاء الله نابود نمی شیم"؛
@مدیر-محصول-ابریشم : "حله آقا من شبانه روز در خدمتم، بریم ببینیم چی میشه، توکل بر خدا" تیم فروش: "آقا تخته گاز بریم، بیشتر تلاش می کنیم، محصول که عالیه، ان شاء الله کسایی که توان دارند خرید می کنند بعد به دوستاشون هم معرفی می کنند و از فایل های دزدی استفاده نمی کنند، جبران میشه" سهامدار: "اشکال نداره، آلاء هدیه به خانم حضرت فاطمه الزهرا(س) هست، با عنایت ایشون و لطف خدا مشکلی پیش نمیاد بریم پناه بر خدا" مدیر آلاخونه: "باید کمک کنیم به بچهها و مثل همیشه بهشون اعتماد کنیم."
%(#ff0a0a)[بنابراین طرح پرچم امسال هم برای کنکور 1401 هست، با شرایطی متفاوت تر و جذاب تر و از 19 تیرماه فرم جدید پرچم منتشر میشه ان شاء الله.]
جزئیات طرح پرچم ویژه کنکور 1401 و شرایط استفاده از آن: طرح پرچم مثل گذشته ویژه دانش آموزان دوازدهمی مستعد و پر تلاش و کم توان مالی هست. افراد تنها یک بار می تونند بورس تحصیلی آلاء رو دریافت کنند (از طرح پرچم استفاده کنند) فرم جدید پرچم تا 19 تیر ماه آماده و انتهای همین متن قرار می گیرد. ضمیمه کردن کپی کارت ملی و شناسنامه ضروری است. علاوه بر ارسال فرم فیزیکی، باید در سامانه (تیکت) تصویر آن آپلود شود. هر مدیر مدرسه همچنان 14 تا سهمیه دارد. پرچم امسال 80% نیست بلکه 3 حالت مختلف داره که دانش آموز متناسب با وضعیت خودش تعیین می کنه: حالت 1: %(#ff0a0a)[100% تخفیف] پک کامل راه ابریشم(عمومی و اختصاصی) [تنها ویژه متقاضیان پرچم که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند، بدیهی است گواهی همراه مدارک می بایست ارسال شود.] حالت 2: %(#ff0a0a)[90% تخفیف] پک کامل راه ابریشم(عمومی و اختصاصی) حالت 3: %(#ff0a0a)[50% تخفیف] پک کامل راه ابریشم(عمومی و اختصاصی)نکته: دانش آموز خودش بین حالت 2 و3 انتخاب می کند،
همچنین خواهش میکنیم از آلایی های متقاضی پرچم، که توان خرید با 50% رو دارند، تیک 50% رو بزنند و اگر نمی تونند 90% رو انتخاب کنند.
چرا تعیین کم توان مالی بودن بر عهده مدیر نیست؟ اینطور ریسک کمتره که؟
می دونید بچه ها موضوع اینکه من توان مالی ندارم، بین آلاء و دانش آموز محرمانه هست، اینکه دانش آموز بره پیش مدیرش بگه من پول ندارم بیا تایید کن موجب شکست عزت نفس و غرور دانش آموز میشه، به جاش میره میگه تایید کن که من باهوش و تلاشگر هستم. بقیه اش بین ما و شما و خداست.
من همیشه به آلایی ها اعتماد داشتم، از اینجا به بعد هم دارم، ان شاء الله که خدا توفیق خدمت به آلایی های عزیز رو همیشه برامون نگه داره
به زودی فرم جدید پرچم در اینجا قرار می گیرد،
alaa flag.pdf
برای آدرس می تونید به شکل زیر صاپست رو بنویسید
متن جایگزین
و یا به آدرس زیر
تهران ، خ آزادی ، خ حبیب اللهی خ شهید احمد قاسمی نبش کوچه گلستان ، 59 - کد پستی : 1459993639
بهتره صاپست رو به تنهایی بنویسید، چون از چند روز دیگه آدرسمون تغییر می کنه
از مدارک قبل از پست کردن اسکن بگیرید و همه رو فقط در یک تیکت آپلود کنید.
موفق موید باشید
دوستدار شما سهراب ابوذرخانی فرد - مدیرعامل آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلام راستش من در مورد طرح پرچم با مدرسه مون به مشکل برخوردم . مدیر مدرسه ما به هییییییییچ عنوان حاضر نیست برگه طرح پرچم رو حتی دستش بگیره چه برسه به امضا کردن ...
با مدیر صحبت کردم ولی به خاطر برخورد بدشون با من و مادرم بحث کردن بیشتر باهاشون رو جایز ندونستم .
میخواستم بدونم برای دریافت طرح پرچم راه دیگه ای هست ؟ مثلا مهری از طرف آموزش و پرورشی چیزی ... هر چی غیر مدیر مدرسه ...
اگر تجربه ای دارید یا راه حلی دارید لطفا بگید ...
واقعا به طرح پرچم نیاز دارم برای امسال لطفا اگر کسی میتونه راهنمایی کنه 🙏🙏🙏
@دانش-آموزان-آلاء
M.an
سلام میخواستم ببینم طرح پرچم برای دانش آموزان.
پشت کنکوری یا فرغ التحصیلان وجود داره ؟
پسر خاله من شرایط مالی خوبی نداره و پشت کنکوریه
من خودم راه ابریشم عمومی و تخصصی رو تهیه کردم میخواستم ببینم که اگه طرح پرچم برای پشت کنکوری ها وجود نداره و یا وقتش تموم شده
پسر خالم هم میتونه از راه ابریشم من استفاده کنه؟؟؟
@مدیر-محصول-ابریشم
سلام به همه ی دوستان آلایی عزیز🌸💟 امیدوارم که حالتون خوب باشه
راستش دوستان میدوند که هزینه ی تحصیل تو این شرایط اقتصادی اونم برا یه دانش اموز کنکوری زیاده
و ممکنه خیلی از خانواده ها از پس هزینه ها بر نیان
حالا منو دوستام میخواییم به یکی از این دانش اموزا کمک کنیم و از شماهم میخوام اگه میتوند کمکشون
کنید
از شما میخوام که اگه کتاب تستی دارید برا بچه های انسانی و لازمش ندارید بگید که بفرستیم براشون
و یه سوال از آلاء آیا هنوز طرح پرچم آلاء وجود داره ؟؟
ینی امکانش هست که آلاء بتونه کمکشون کنه وو راه ابریشم رو رایگان در اختیارشون قرار بده ؟!
@مدیر-محصول-راه ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar اره دیگه
-
Alireza K 1 من فک کنم برا هر درس اینقدر تست باشه چون یه بار اقای ابوذر خانی گفتند که مثلا اقای موقاری حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ تست در فرسنگ اول دارند!!
-
Amin Rm در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Alireza K 1 من فک کنم برا هر درس اینقدر تست باشه چون یه بار اقای ابوذر خانی گفتند که مثلا اقای موقاری حدود ۵۰۰ الی ۶۰۰ تست در فرسنگ اول دارند!!
۵۰۰ تا ۶۰۰ فقط فرسنگ اول
-
بچه های ریاضی از درسنامه ریاضیات راضی هستید؟
-
@Amir-Tajfarخوبه ولی تست ها مهمن
-
آقا این فیلمبرداره مجید کیه همش داره کتلت میخوره؟
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Amir Tajfar چقد ثابتی سوتی محاسبه ای داده تو هندسه ۳ یه بار داد که اصلاح کرد
ولی تو قبلیا چن بار داد خودم شک کردم
چون تند میره دیگه پیش میاد
بچه های ریاضی اگه جایی اینطوری شدین خودتون حساب کنید -
سلام برای شما جلسه اول زیست دوازدهم اومده؟ برای من نیومده
-
Alireza K 1 داداش از اول راه ابریشم تاحالا ندیدم یه بار قدر دان کارای آلا باشی به جای اینکه تشکر کنی کلا فقط از اولش ایراد میگیری خب معلومه انسانه و جایزالخطاست و یکی دوتا اشتباه محاسباتی هم معلومه که اتفاق میوفاه یه چیز عادی هست
-
Amir Tajfar یبارم ته دیگ میخورد
-
Atiyeh Mohammadian تا آخرش اومده دیگه
6 جلسه هستش -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Davoud Tj on آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Davoud Tj عزیزم من گفتم کسایی که میبینن در جریان باشن نگفتم که ای واییی الا چقد بد فیلم میده
دوست عزیز هر چقدر هم که از الا تشکر کنیم کمه با این وضع اقتصادی مردم این حجم از فیلم با قیمت عالی میدن و حتی رایگان
ولی من گفتم حواس بعضیا که جزوه برداری میکنن باشه
حال نمیدونم چرا بعضیا فقط منفی گران و نیمه خالی لیوان میبینن -
Amir Tajfar اون قسمتی که شیمیو آخرش سانسور نکردن دیدی
باحال بود
از اینا بزارن خیلی باحاله