اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amin Rm چون تست اموزشین، اگه اونا تموم شده کتاب کار بزن
-
-
بچه های ریاضی از تدریس آقای طلوعی راضی هستید؟
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
@haniehno خوبه ک
به نظرم مفهوم رو از آقای کازرانیان بهتر میگن
شیمی که محشره و اقای ثابتی هم ثابت شدسسسس -
این پست پاک شده!
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar ببین فیزیک فقط باید تست بزنی (میکرو)
ایشون دارن فوق العاده درسنامه رو میگن ولی اگه قسمت تستا رو مشکل داری فقط میکرو بزن -
Alireza K 1 خب اصلا یه قسمتایی رو نگفته من الان میخوام تست میکرو بزنم نمیتونم
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar فقط یه چیزی باید مبحث کارو و انرژی اول درس میدادن
چون کتاب دهم چاپ ۹۷ فصل دومش کارو وانرژیه و ازمونا هم برا اساس چاپ همون سال گذاشتن!!!!!!
ولی چاپ۹۸ دهم فصل دوم فشار شده یعنی برا ۱۴۰۱یا -
Alireza K 1 مثلا تحلیل نمودار رو گفته ولی اصلا از معادله های مکان زمان و معادله های دیگه هیییچی نگفته یا محسابه سرعت رو از روی نمودار نگفته و اصلا مثال حل نکرده
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar کدوم قسمتا؟
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar خب گفته بود که فقط با یه معادله کار میکنه
منم اینجاش یه جوری شدن -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar اره منم معادلات گیج میشم یکم
-
Alireza K 1 اون در صورتی که شتاب ثابت باشه همون شاه کلید حل سوالات و این حرفا ولی الان من اصلا نمیتونم تست های میکرو رو حل کنم هیچ ایده ای براشون ندارم اصلا توضیح نداده یه قسمت هایی رو
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Alireza K 1 اون در صورتی که شتاب ثابت باشه همون شاه کلید حل سوالات و این حرفا ولی الان من اصلا نمیتونم تست های میکرو رو حل کنم هیچ ایده ای براشون ندارم اصلا توضیح نداده یه قسمت هایی رو
به جزوه دبیرت مراجعه کن یا درسنامه میکرو
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar ببین هنوز تستای حرکت شناسی نذاشتن واستا بیاد
اونجا حل کنه راهمیفتی -
Alireza K 1 به زور تست هارو حل میکنم من نمیدونم این چه درسنامه ای که هیچی یادنگرفتم، اگه مشکل از من بود که شیمی و ریاضی هم نباید یاد میگرفتم
-
Mohammad Javad Mo Ja دوازدهمreplied to Amir Tajfar on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar من تازه شروع کردم به دیدن به نظرتون رو فیزیک را ابریشم فقط نذارم و برم سراغ درسنامه؟؟
-
Mohammad Javad Mo Ja تا اینجا که افتضاح بوده اصلا درسنامش کامل نیست یعنی صفرتاصد نیست انگار برای کسی گفته که همه رو بلده حالا اومده نکات تستی یاد بگیره
-
چرا آقای طلوعی معادله های حرکت رو تدریس نکرده مثال هم نزده؟M.an
-
M.an چرا آقای طلوعی معادله های حرکت رو تدریس نکرده مثال هم نزده
1294/1397