اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی واقعا نمیفهمم.اینطوری که خانم مدیر میگه ما باید هر هفته بریم پرینت کنیم و کپی کنیم یعنی واقعا فکر اینجاهاشو نکردن؟
Amir Tajfar والا بدبختی ما یه جا دوجا نیست که یعنی نون شب نداشته باشی جزوه رو داشته باشی چون خیلی مهمه نباشه کلیییی عقب میمونی
-
Alireza K 1 میاد انشاالله، منتها بیاد هم اینطوری که خانم مدیر میگه هیچیش آماده نیست
-
Amir Tajfar
من چنین چیزی نگفتم
تفسیر حرفم رو تو پست قبلی ببینید@M-an ببخشید آخرین پیامکا تا کی میاد ؟
-
Amir Tajfar
حالت کلی رو میگم
چون همه محتوا جدید هستالکی دارید به خودتون استرس میدین
یه جزوه پرینت گرفتن زمان زیادی نمیبره
کنکوری هم اینطور نیست که 24 ساعته درس بخونه
یکی از مهم ترین مواردی که سر آزمون رو نتیجه شما تاثیر خواهد گذاشت همین کنترل شرایط هست -
حس-یخی پیام بدن چی میفرستن؟
-
Amir Tajfar
من چنین چیزی نگفتم
تفسیر حرفم رو تو پست قبلی ببینید@M-an لاقل یه بخش اعظمی از فرسنگ اول رو اپلود کنید تا دو هفته نیازی نباشه به جزوه جدید
-
@M-an لاقل یه بخش اعظمی از فرسنگ اول رو اپلود کنید تا دو هفته نیازی نباشه به جزوه جدید
Amir Tajfar برا شما که پیام دادن چی فرستادن؟
-
@M-an خانم مدیر من باید این پی دی اف هارو بفرستم برا یکی که فقط چهارشنبه ها میتونه اونارو برسونه خو اینطوری من کلییییی عقب میمونم
-
@M-an ببخشید آخرین پیامکا تا کی میاد ؟
-
Alireza K 1
امروز و فردا هم ارسال پیامک رو داریمتعداد زیاد هست دسته دسته ارسال میشه
@M-an یعنی آخرش دیگه تا فردای اگه نیاد دیگه نمیاد؟
-
@M-an یعنی آخرش دیگه تا فردای اگه نیاد دیگه نمیاد؟
Alireza K 1 اره؟؟؟؟؟؟
-
نرگس نوحه گر
چرا؟
استرس نداشته باشید
دیدین که برای دوستانتون که اونا هم نگران بودن پیامک ارسال شده
امروز و شاید فردا هم پیامک ارسال می کنیم@M-an
نمیشه حدود ساعتشو بگین لطفا -
Amir Tajfar برا شما که پیام دادن چی فرستادن؟
Alireza K 1 اسمت +-عزیز شما تو طرح پرچم
پذیرفته شدین به جمع راه ابریشمی ها خوش امدید یه لینک هست میری اونجا پونصد تومن واریز میکنی تمام ویدیو هارو دانلود کن بریز فلش بزن تی وی نگاه کن -
پذیرفته شدین به جمع راه ابریشمی ها خوش امدید یه لینک هست میری اونجا پونصد تومن واریز میکنی تمام ویدیو هارو دانلود کن بریز فلش بزن تی وی نگاه کن -
پذیرفته شدین به جمع راه ابریشمی ها خوش امدید یه لینک هست میری اونجا پونصد تومن واریز میکنی تمام ویدیو هارو دانلود کن بریز فلش بزن تی وی نگاه کنحس-یخی کدی یا چیزی هم میده؟؟
-
حس-یخی کدی یا چیزی هم میده؟؟
Alireza K 1 نه یه لینک میده بزنی رو اون لینک وارد درگاه بانکی میشی برای پرداخت
-
حس-یخی شما تو تلگرام به ادمین پیام بدید این موضوع رو بگو
Amir Tajfar موضوع جزو رو ؟
باشه ولی فک کنم این دفع بلاکم کنه چون خیلی سوال پرسیدم بیچاره زودم جواب میده چه صداشم خوشگله ویس میفرسته
چی دارم میگم من ؟؟؟؟ .
فعلا که تو ترکم برا تل ولی مجبورم بازم نصب کنم خبرشو میگم -
حس-یخی کدی یا چیزی هم میده؟؟
Alireza K 1 نه یه لینکه اول شماره و کد ملی تونو وارد میکنین بعد هزینه رو پرداخت میکنین