اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
-
@M-an ببخشید این حرف الا که میگه تا سه شنبه شب چهارده جلسه ریاضی هشت جلسه شیمی و ... رو ببینید روی چه منطقیه؟ فیلم ها شش مهر آپلود شدن یعنی همین دیروز تازه عصر و نزدیک به شب بعد چطوری ما تا سه شنبه شب اینارو ببینیم؟
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an هندسه و گسسته کی میان ؟
شیمی 1 چی ؟
انتشار فیلم های مربوط به تست ها کی هست؟
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an همشون یک شنبه اومدن تازه اونم شب اصلا شنبه هم اومده باشن حداقل یک هفته وقت میخواد نگاه کردنشون
-
آلا میگه تا سه شنبه شب همه فیلم هایی که اومده باید ببینیم
هرجور حساب میکنم نمیشه
Amir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه
-
Amir Tajfar اصلا ۲۴ ساعتم بشینی تموم نمیشه
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
-
شش مهر ۱۴ جلسه ریاضی منتشر شده خود الا گفته تو نه روز بخونید بعد الان میاد میگه سه شنبه شب
-
شش مهر ۱۴ جلسه ریاضی منتشر شده خود الا گفته تو نه روز بخونید بعد الان میاد میگه سه شنبه شب
Amir Tajfar
توی تاپیک (برنامه فرسنگ ها) مدیر گفتن که اشتباه شده و این 9 روز مربوط به اعلام برنامه بعدی هست...
و درس ها باید تا چهارشنبه تکمیل بشن -
سلام
برای زیست راه ابریشم کدوم فیلما الان رو سایته؟دوازدهمم هست یا فقط دهمه؟ -
Amir Tajfar
توی تاپیک (برنامه فرسنگ ها) مدیر گفتن که اشتباه شده و این 9 روز مربوط به اعلام برنامه بعدی هست...
و درس ها باید تا چهارشنبه تکمیل بشنFatemeh Babazadeh حتی اگر هم نه روز اشتباه باشه گفته روزی سه ساعت بازم تا سه شنبه شب نمیشه ریاضی رو اشتباه نوشته، فیزیک و شیمی هم اشتباه نوشته؟ کلا سه شنبه شب خیلی غیرعادی و غیر منطقیه
-
Amir Tajfar
انتشار فیلم ها از شنبه شروع شده بود@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جان -
Fatemeh Babazadeh حتی اگر هم نه روز اشتباه باشه گفته روزی سه ساعت بازم تا سه شنبه شب نمیشه ریاضی رو اشتباه نوشته، فیزیک و شیمی هم اشتباه نوشته؟ کلا سه شنبه شب خیلی غیرعادی و غیر منطقیه
Amir Tajfar
در هرصورت برنامه ای که اعلام شده...
اگر دست بکار بشید میشه بخش قابل توجهیش رو کامل کرد و نهایتا از هر درس یکی دوتا فیلم بمونه -
Amir Tajfar
در هرصورت برنامه ای که اعلام شده...
اگر دست بکار بشید میشه بخش قابل توجهیش رو کامل کرد و نهایتا از هر درس یکی دوتا فیلم بمونهFatemeh Babazadeh تا سه شنبه؟
-
@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جانAlireza K 1 یکی بگه لطفااااا
شیمی دهم خیلی مهمه چرا نزاشتین -
@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
Hadis Rezvani در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
@M-an سلام مدیر خسته نباشید شرمنده من الان اومدم هزینه رو بپردازیم ولی نمیشه نمیدونم چرا ؟
سلام ممنون
چنین مواردی رو تیکت بزنید یا به پشتیبانی در تلگرام پیام بدین -
@M-an شیمی دهم چی شد پس؟
الا جان -
Alireza K 1
امشب قرار می گیره@M-an مدیر جان
تست ها از شنبه میاد یا یک شنبه ؟ -
Fatemeh Babazadeh تا سه شنبه؟
Amir Tajfar
بله تا فردا -
Hadis Rezvani در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
سلام ممنون
چنین مواردی رو تیکت بزنید یا به پشتیبانی در تلگرام پیام بدین@M-an ممنون از شما
شرمنده منظورتان از تیکت چیه ؟؟