اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Alireza K 1 حق نداری اینقد غر بزنی
کسی مجبورت نکرده بود پست کنی
میفهممت و درکت میکنم خیلی استرس داره ولی دیگه داری تند میری حتی اگه واسمونم نفرستن تو به این دید نگاش کن که حتما خیریتی توشه
فقط کاش بهمون بگن اکه تایید نمیشیم اینقدم غر غر نکنFereshteh Jahangiri جون دختر چه جذبه ای
-
Alireza K 1 حق نداری اینقد غر بزنی
کسی مجبورت نکرده بود پست کنی
میفهممت و درکت میکنم خیلی استرس داره ولی دیگه داری تند میری حتی اگه واسمونم نفرستن تو به این دید نگاش کن که حتما خیریتی توشه
فقط کاش بهمون بگن اکه تایید نمیشیم اینقدم غر غر نکنFereshteh Jahangiri اره براتو مهم نیست
من که ۳۰ تومن دادم پست برام مهمه
بعدم وکیل وصی نخواستیم
تو میتونی جمع کنی بری اگه غرغر کردن اوف میکنتت -
Fereshteh Jahangiri اره براتو مهم نیست
من که ۳۰ تومن دادم پست برام مهمه
بعدم وکیل وصی نخواستیم
تو میتونی جمع کنی بری اگه غرغر کردن اوف میکنتتAlireza K 1 دوست دارم جوابتو بدم ولی خب ازین جمع خجالت میکشم اخه میدونی من مثل تو نیسم و تو هر مکان یه حد و مرزایی رعایت میکنم نمک بخورم یجایی نمکدون نمیشکونم اما یچیزیو خوب بدون توکه تو زندگی من نیسی چطور میتونی قضاوت کنی که ۳۰ تومن برا من جیزی نیس ولی توکلت فرو کن که کاملا اختیاری بوده
-
حس-یخی #بعضیا_نخودن_
#نخود_نخود_هرکه_فضول_خود -
حس-یخی #بعضیا_نخودن_
#نخود_نخود_هرکه_فضول_خودAlireza K 1 اگه میخای کسی فضولت نشه غراتو تو انجمن نزن اینجا یه محیط تعاملیه اینم نمیدونی ینی؟؟؟؟؟؟؟؟
-
حس-یخی #بعضیا_نخودن_
#نخود_نخود_هرکه_فضول_خودAlireza K 1 زشته اینطوری نگو درسته مجازیه کسی کسی رو نمیشناسه ولی بی احترامی نباید کرد
حتما پیام میاد نگران نباشین -
Alireza K 1 اگه میخای کسی فضولت نشه غراتو تو انجمن نزن اینجا یه محیط تعاملیه اینم نمیدونی ینی؟؟؟؟؟؟؟؟
Fereshteh Jahangiri چه زبونی داری تو
بسه بیخیال
-
Fereshteh Jahangiri چه زبونی داری تو
بسه بیخیال
حس-یخی خا
-
Fereshteh Jahangiri اهل کجایی میگی خا
-
Fereshteh Jahangiri اهل کجایی میگی خا
حس-یخی کرج میزیستم ولی خب بختیاری تبار
-
حس-یخی کرج میزیستم ولی خب بختیاری تبار
Fereshteh Jahangiri اها بله بله صحیح موفق باشین
-
Fereshteh Jahangiri اها بله بله صحیح موفق باشین
حس-یخی همچنین
-
حس-یخی همچنین
Fereshteh Jahangiri شما هم دوازدهمی
-
حس-یخی یعنی بیشتر از همه دلم برای تو میسوزه که مجبوری میانجیگری کنی (چون میانجیگر ها مضلومن )
الان باحال میشه مدیر بیاد به تو اخطار بده
-
حس-یخی اره دوازدهم ریاضیم
-
Alireza K 1 اگه میخای کسی فضولت نشه غراتو تو انجمن نزن اینجا یه محیط تعاملیه اینم نمیدونی ینی؟؟؟؟؟؟؟؟
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ، -
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ، -
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ،شهاب آراسته من کاملا با حرفات مؤافقم. تازه ما که این همه صبر کردیم پس امشب و فردا هم صبر میکنیم. تا قبل 5 مهر ایشالا همه نتیجه ها میاد.
-
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ،شهاب آراسته منم همینو بهشون گفتم