اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی همچنین
Fereshteh Jahangiri شما هم دوازدهمی
-
حس-یخی یعنی بیشتر از همه دلم برای تو میسوزه که مجبوری میانجیگری کنی (چون میانجیگر ها مضلومن )
الان باحال میشه مدیر بیاد به تو اخطار بده
-
حس-یخی اره دوازدهم ریاضیم
-
Alireza K 1 اگه میخای کسی فضولت نشه غراتو تو انجمن نزن اینجا یه محیط تعاملیه اینم نمیدونی ینی؟؟؟؟؟؟؟؟
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ، -
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ، -
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ،شهاب آراسته من کاملا با حرفات مؤافقم. تازه ما که این همه صبر کردیم پس امشب و فردا هم صبر میکنیم. تا قبل 5 مهر ایشالا همه نتیجه ها میاد.
-
Fereshteh Jahangiri
سلام دوستان ، منم مثل خیلی هاتون تا الان نه پیامی برام اومده ، نه چیزی ، ولی به نظر من ذره ای به حکمت خدا شک نداشته باشید چون مطمئنا اگه این موضوع ردیف نشه بدون شک چیزه بهتری در انتظارمون خواهد بود پس نگران نباشید و لطفا به نظر من حداقل به خاطر نام حضرت زهرا سلام الله علیها که روی این مؤسسه هست حرمت نگه دارید ،شهاب آراسته منم همینو بهشون گفتم
-
شهاب آراسته من کاملا با حرفات مؤافقم. تازه ما که این همه صبر کردیم پس امشب و فردا هم صبر میکنیم. تا قبل 5 مهر ایشالا همه نتیجه ها میاد.
amirmahdi hesami اوکی من عذر میخوام تند رفتم عصبانی شدم یهو
خدایا شرمنده از این بنده گنهکارت بگذر
ولی خود مسئولین که زنگ زدم گفتن تا امروز نیومد دیگه نمیاد
دقیقا دوشنبه گفت تا ۳روز دیگه نیاد
معطل نمونید -
شهاب آراسته منم همینو بهشون گفتم
Fereshteh Jahangiri
@M-an ببخشید اما فرد ارسال پیامک ندارین دیگه
یا بازم میشه منتظر بود؟ -
Fereshteh Jahangiri
@M-an ببخشید اما فرد ارسال پیامک ندارین دیگه
یا بازم میشه منتظر بود؟Fereshteh Jahangiri اون چیزی که من میدونم فردا هم ارسال پیامک هست
-
amirmahdi hesami اوکی من عذر میخوام تند رفتم عصبانی شدم یهو
خدایا شرمنده از این بنده گنهکارت بگذر
ولی خود مسئولین که زنگ زدم گفتن تا امروز نیومد دیگه نمیاد
دقیقا دوشنبه گفت تا ۳روز دیگه نیاد
معطل نمونیدAlireza K 1 سلام ، ممنون از همگی ، ان شاءالله که پیامک میاد ، اگه هم نیاد راه برا موفقیت زیاده ، این نشد یه راه دیگه ، با این وضعیت حال حاضر مدارس موفقیت داخل کنکور مطمئنا کمتر دشوار هست ، حداقل اینکه دیگه وقت زیادی از وقتمان داخل مدرسه نمیره
-
Fereshteh Jahangiri اون چیزی که من میدونم فردا هم ارسال پیامک هست
amirmahdi hesami واقعا؟
خب مرسی -
amirmahdi hesami واقعا؟
خب مرسیFereshteh Jahangiri بله
خاهش میکنم -
Alireza K 1 سلام ، ممنون از همگی ، ان شاءالله که پیامک میاد ، اگه هم نیاد راه برا موفقیت زیاده ، این نشد یه راه دیگه ، با این وضعیت حال حاضر مدارس موفقیت داخل کنکور مطمئنا کمتر دشوار هست ، حداقل اینکه دیگه وقت زیادی از وقتمان داخل مدرسه نمیره
شهاب آراسته وا چطور در حالی ک ما از ساعت ۷ تا ۱۲و نیم کاملا انلاینیم فقط سه زنگ یه ربعی واسه تفریح داریم و اصن نمیشه کلاسو پیچوند چون دائم ازت میخان اعلام حضور کنی
-
شهاب آراسته وا چطور در حالی ک ما از ساعت ۷ تا ۱۲و نیم کاملا انلاینیم فقط سه زنگ یه ربعی واسه تفریح داریم و اصن نمیشه کلاسو پیچوند چون دائم ازت میخان اعلام حضور کنی
Fereshteh Jahangiri گوشی رو بده دست داداشی مامانی کسی
حالا برا شما خوبه
مال ما میگن الکی انلاین باشین -
Fereshteh Jahangiri
نه ما اصلا آنلاین هم خبری نیست برامون ، فقط یه مقدار کم فعالیت داخل واتساپ هست -
Fereshteh Jahangiri کدوم شهر هستید مگه؟؟
-
امروز هم گذشت و پیامی نیومد
دیگه فک کنم باید ول کنیم
ولی الای عزیز شما هم خوب استرس وارد کردین و قول الکی دادین
و مطمئنم همونایی که نیازمند نبودن پیام اومده براشون و اینجا هم ازعدالت واقعی خبری نیست
کسایی که منتظرن من دو روز پیش زنگ زدم گفت آخرین پیامکا امروز میاد وگرنه خلاص دیگه منتظر نباشید
حداقل پول ۳۰ تومن پستمونو جبران کنین و این همه نت
اگه عدالت واقعا مهمه براتونAlireza K 1 بگو شکر . شکر که بدتر از این نشد