اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar موافقم باهات باید همون معادله ای که گفتن باید خلاصه می کردن و تک تک معادلات اصلیو باهاش اثبات میکرد ولی فقط گفتن اینو بلد باشین تمامه
خب کتاب اصلی سه تا معادله جدا داده باید با معادله خودشون که خلاصه کردن همه معادلاتو تمام تمرینای کتابو حداقل حل میکرد
دم آقای ثابتی گرم که سوالای کتاب ریز یه ریز میگن
کنکور ۹۹ نشون داد که مفهوم کتاب مهم بوده
لطفا به آقای طلوعی ارجاع بدید خانم مدیرAlireza K 1 صفر تا صد های آقای طلوعی از راه ابریشم بهتره بخدا من دیگه صفر تا صد میبینم
-
Amir Tajfar موافقم باهات باید همون معادله ای که گفتن باید خلاصه می کردن و تک تک معادلات اصلیو باهاش اثبات میکرد ولی فقط گفتن اینو بلد باشین تمامه
خب کتاب اصلی سه تا معادله جدا داده باید با معادله خودشون که خلاصه کردن همه معادلاتو تمام تمرینای کتابو حداقل حل میکرد
لطفا به آقای طلوعی ارجاع بدید خانم مدیرAlireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
لطفا به آقای طلوعی ارجاع بدید خانم مدیر@M-an
-
تشکر ویژه دارم از آقای پویان نظر مارو از دست اون همه درسنامه مبتکران خلاص کردن
و مرسی که بعد هر درسنامه تست کنکور میزنین
مرسیییییی -
لطفا به آقای طلوعی ارجاع بدید خانم مدیرAlireza K 1 اصلا مگه میشه فیزیک رو بدون مثال یاد گرفت ؟ اصلا امکان نداره مخصوصا فیزیک ، آقای طلوعی مثال که نزده هیچ توضیح کاملی هم نداده
-
Alireza K 1 اصلا مگه میشه فیزیک رو بدون مثال یاد گرفت ؟ اصلا امکان نداره مخصوصا فیزیک ، آقای طلوعی مثال که نزده هیچ توضیح کاملی هم نداده
Amir Tajfar دقیقا فیزیک فقط با مثال راه میفته آدم
من فک میکردم حداقل ۱۰ قسمت داره حرکت شناسی
دیگه سقوط آزادم بماند -
تشکر ویژه دارم از آقای پویان نظر مارو از دست اون همه درسنامه مبتکران خلاص کردن
و مرسی که بعد هر درسنامه تست کنکور میزنین
مرسییییییAlireza K 1 دقیقا تدریس شون عالیع چه صدای هم دارن
قسمت ۸ دوازدهم اخرشو سانسور نکردن
-
دیگه سقوط آزادم بماندAlireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
دیگه سقوط آزادم بماندلطفا چند قسمت حل مسائل مختلف برا بحث معادلات تا قبل سقوط ازاد فیزیک ریاضی قرار بدین
با سپاس
@M-an -
@M-an خانوم آقای طلوعی اصلا صفرتاصد تدریس نمیکنه خیلی هم کم مثال میزنه خیلی کم لطفا به این موضوع رسیدگی کنید من الان دارم صفر تا صد های رایگان خود آقای طلوعی رو میبینم خیلی بهتر درسنامه راه ابریشم متوجه میشم خب حتما یه مشکلی هست دیگه لطفا رسیدگی کنید
-
@M-an خانوم آقای طلوعی اصلا صفرتاصد تدریس نمیکنه خیلی هم کم مثال میزنه خیلی کم لطفا به این موضوع رسیدگی کنید من الان دارم صفر تا صد های رایگان خود آقای طلوعی رو میبینم خیلی بهتر درسنامه راه ابریشم متوجه میشم خب حتما یه مشکلی هست دیگه لطفا رسیدگی کنید
Amir Tajfar در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
وقتی تو تبلیغات دارین میگین بدون نیاز به هیچی خب ماهم میدونیم الا حتما راست میگه که صد البته قبول داریم
ولی واقعا معادلات مسئله کمی نیست که تو فصل دوم هم خیلی باهاش کار داریم و خیلی سوال تو کنکور داره
واقعا اگه خوب بود مث شیمی و ریاضی میگفتیم
M.an -
Amir Tajfar در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
وقتی تو تبلیغات دارین میگین بدون نیاز به هیچی خب ماهم میدونیم الا حتما راست میگه که صد البته قبول داریم
ولی واقعا معادلات مسئله کمی نیست که تو فصل دوم هم خیلی باهاش کار داریم و خیلی سوال تو کنکور داره
واقعا اگه خوب بود مث شیمی و ریاضی میگفتیم
M.anAlireza K 1 بخدا همینه من اعتماد کردم انتظار یه چیز کامل و جامع داشتم ولی خورد تو ذوقم ، مثلا آقای ثابتی خیلییی خوب هندسه سه بخش ماتریس رو درس دادن یا شیمی که فوق العاده است، اقای طلوعی فکر کرده راه ابریشم کارگاه نکته و تست اصلا صفرتاصد تدریس نکردن اصلا تدریس نکردن، این تدریس که اقاس طلوعی توی راه ابریشم داره میکنه به درد کسی میخوره که قبلا فصل یک رو یک بار خونده باشه تست زده باشه و حالا دنبال نکات تستی و تسریع باشه نه ما که صفر صفریم
-
M.an مدیر لطفا یک چِکی کنید ببینید (( حس-یخی و Amir Tajfar ))این دو عزیز اصن راه ابریشم رو تهیه کردن
چون از شنبه بی وقفه در حال نِق زدنن
من شک دارم آلایی باشن
یه بار در مورد زیست آقای موقاری میگن یه بار در مورد آقای طلوعی
حرفاشونم کاملا بی منطقه
من خیلی از دوستام رومیشناسم به انجمن دیگه نمیان
میگن که همش فاز منفی دارن بچه ها میدن -
M.an مدیر لطفا یک چِکی کنید ببینید (( حس-یخی و Amir Tajfar ))این دو عزیز اصن راه ابریشم رو تهیه کردن
من شک دارم آلایی باشن
حرفاشونم کاملا بی منطقه
میگن که همش فاز منفی دارن بچه ها میدنAli Nemati 0 تدریس ناقصه کجاش بی منطقه؟
-
من شک دارم آلایی باشن
حرفاشونم کاملا بی منطقه
میگن که همش فاز منفی دارن بچه ها میدنAli Nemati 0
شما هم مثل دوستاتون نیاین
من کی گفتم فلان دبیر بده یا بد یه دبیرو بگم اقای محترم
ما اگه الا رو نداشتیم که الان کلاه مون پس معرکه بود
لطفا درست حرف بزنید
بعدم نیاز نیست مدیر رو زحمت بدین من خودم مدرک میدم که راه ابریشم رو تهیه کردم -
من شک دارم آلایی باشن
حرفاشونم کاملا بی منطقه
میگن که همش فاز منفی دارن بچه ها میدنAli Nemati 0 چرا نمیگیم تدریس آقای ثابتی ناقصه چرا نمیگیم تدریس اقای پویان نظر ناقصه؟
-
Ali Nemati 0 چرا نمیگیم تدریس آقای ثابتی ناقصه چرا نمیگیم تدریس اقای پویان نظر ناقصه؟
Amir Tajfar دقیقا
-
حس-یخی مرسی نظم
-
من شک دارم آلایی باشن
حرفاشونم کاملا بی منطقه
میگن که همش فاز منفی دارن بچه ها میدنAli Nemati 0 دوست عزیز انجمن رو زدن که اگه نواقصی وجودداشت بگیم تا الا کامل تر بشه
الان شما خودت فکر کن برا چی انجمن رو زدن و این همه هم هزینه برا طراحیش کردن
-
Ali Nemati 0 دوست عزیز انجمن رو زدن که اگه نواقصی وجودداشت بگیم تا الا کامل تر بشه
Alireza K 1
این ادما مشکل دارن بخواهی با همه شون دعوا کنی که مریض میشی بهترین راه سکوته -
Ali Nemati 0 دوست عزیز انجمن رو زدن که اگه نواقصی وجودداشت بگیم تا الا کامل تر بشه
Alireza K 1 این از هموناست که تو کلاس میگفتن آقا امتحان نمیگیری؟