اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Leiila Bw برا منم همینطوریه
-
Leiila Bw برا منم همینطوریه
Atiyeh Mohammadian چیکار باید کرد؟
-
تو رو خدا یه کاری بکنین تکیت جدید درست کردم به ادمین تلگرام پیام دادم دیگه دارم دیوونه میشم پس چرا زنگ زدن گفتن تا شب میفرستن ...!؟
-
Amir Tajfar پیامش برا منم اومده بود گفت ساعت ۵ عصر میاد
-
تو رو خدا یه کاری بکنین تکیت جدید درست کردم به ادمین تلگرام پیام دادم دیگه دارم دیوونه میشم پس چرا زنگ زدن گفتن تا شب میفرستن ...!؟
Atiyeh Mohammadian به منم سیو یکم همینو گفتن
-
@M-an دیگه قرار نیس پیامی بیاد!؟
-
@M-an دیگه قرار نیس پیامی بیاد!؟
Atiyeh Mohammadian وای خدا نکنه
-
Atiyeh Mohammadian به منم سیو یکم همینو گفتن
Fereshteh Jahangiri اینکه الان گفتن اگه پیام نیومده برین تیکت جدید درست کنین ینی قرار نیس دیگه پیام بیاد!؟؟؟
-
Atiyeh Mohammadian وای خدا نکنه
@haniehno خب پس چرا هیچی نمیشه ... ۴ام شد الانم که گفتن برین تیکت جدید درست کنین اگه نیومده
-
@haniehno خب پس چرا هیچی نمیشه ... ۴ام شد الانم که گفتن برین تیکت جدید درست کنین اگه نیومده
Atiyeh Mohammadian تیکت جدید عنوان چی بنویسیم ؟ پرچم؟
-
Atiyeh Mohammadian تیکت جدید عنوان چی بنویسیم ؟ پرچم؟
@haniehno اره پرچم
-
@haniehno اره پرچم
Atiyeh Mohammadian مرسی
-
Atiyeh Mohammadian مرسی
@haniehno خواهش میکنم
-
Atiyeh Mohammadian مرسی
@haniehno سلام
کسایی که فرم پرچم فرستادهاند و نتیجه دریافت نکردند(به غیر از دهم و یازدهمی ها با درخواست پرچم همه موافقت شد)اول چک کنند تو سایت آلاء تیکت براشون خورده یا نه، یعنی لینک زیر
AlaaTV.com/t
اگر خورده بود که همون جا نوشته قبول شدن یا نه و نحوه پرداخت هم توضیح داده شده.اگر تیکت نخورده بود،
رو ثبت تیکت جدید کلیک کنند، تو قسمت پرچم یه تیکت بزنند
اطلاعاتشون رو بنویسند
(نام، نام خانوادگی، شماره موبایل، کدملی، شهر، استان، نام مدرسه، رشته، کدپستی، آدرس، )
و همچنین کد رهگیری بسته پستیشون که بعد از ارسال پست بهشون داده بتونیم سریع استعلام و پی گیری کنیم.پی گیری می کنیم سریع، نگران نباشید
@alaa_sanatisharif -
حس-یخی ساعت پنج عصر امروز یا شنبه؟
Amir Tajfar ۵ مهر ماه شنبه ساعت ۱۷:۰۰
-
Amir Tajfar ۵ مهر ماه شنبه ساعت ۱۷:۰۰