اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
پسچرا جزوه راه ابریشمشیمیحذف شده؟
Amir Tajfar گفتن یه تغییر کوچولو میخواهن بدن
-
بچه ها تو محاسبات شیمی قسمت ۵ پیله محاسبات تست داخل ۹۹ رو حل کرده ولی تو ویدیو نشون نداده چرا
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
بچه ها تو محاسبات شیمی قسمت ۵ پیله محاسبات تست داخل ۹۹ رو حل کرده ولی تو ویدیو نشون نداده چرا
چون خودت باید زحمتش رو بکشی
-
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
چون خودت باید زحمتش رو بکشی
-
سلام
بچه ها شیمی ابریشم که آقای پویان نظره
خوب کار میکنه چون من ندیدم تدریسشو
منظورم اینه که مسائل خوب کار میکنه تو تستا و دیگه با یه کتاب تست به چیزه دیگه نیاز نداریم؟ -
سلام
منظورم اینه که مسائل خوب کار میکنه تو تستا و دیگه با یه کتاب تست به چیزه دیگه نیاز نداریم؟Alireza K 1 لطفا بگید
-
Alireza K 1 لطفا بگید
Alireza K 1 در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Alireza K 1 لطفا بگید
یکی جواب بده خواهشاً
-
سلام
منظورم اینه که مسائل خوب کار میکنه تو تستا و دیگه با یه کتاب تست به چیزه دیگه نیاز نداریم؟Alireza K 1 حرف نداره نگاه نکنی ضرر کردی
-
سلام
منظورم اینه که مسائل خوب کار میکنه تو تستا و دیگه با یه کتاب تست به چیزه دیگه نیاز نداریم؟Alireza K 1 بهترین دبیر شیمی ، مخصوصا تو تدریس مسائل
-
Alireza K 1 بهترین دبیر شیمی ، مخصوصا تو تدریس مسائل
Amir Tajfar
خدایا شکر -
-
Fereshteh Jahangiri نیومده هنو ؟؟؟
-
Fereshteh Jahangiri نیومده هنو ؟؟؟
حس-یخی نه
-
Fereshteh Jahangiri تو بودی که کپی شناسنامه شو نفرستاده بود ؟
-
Fereshteh Jahangiri تو بودی که کپی شناسنامه شو نفرستاده بود ؟
حس-یخی اره ولی بعدش فرستادم
-
حس-یخی اره ولی بعدش فرستادم
Fereshteh Jahangiri خو چرا از اول نفرستادی دختر خوب
-
Fereshteh Jahangiri خو چرا از اول نفرستادی دختر خوب
حس-یخی بنا به دلایلی به شناسنامم دسترسی نداشتم
گفتن شنبه برات میفرستیم ولی خب چطور پیله هارو ببینمو کی خودمو به فرسنگا برسونم -
حس-یخی بنا به دلایلی به شناسنامم دسترسی نداشتم
گفتن شنبه برات میفرستیم ولی خب چطور پیله هارو ببینمو کی خودمو به فرسنگا برسونمFereshteh Jahangiri پیله شیمی که کمه فعلا تو دوروز تمومه ولی ریاضیات ریاضی خیلیییییی زیاده فکر کنم استاد تو خود فرسنگ ها ارجاع میده میگه برید فلان پیله رو ببنید فکر کنم اینطوری باشه
-
Fereshteh Jahangiri پیله شیمی که کمه فعلا تو دوروز تمومه ولی ریاضیات ریاضی خیلیییییی زیاده فکر کنم استاد تو خود فرسنگ ها ارجاع میده میگه برید فلان پیله رو ببنید فکر کنم اینطوری باشه
Amir Tajfar اوهوم خداکنه
تو هر سه تا رومیبینی؟ وقتگیر نیستن به نظرت -
Amir Tajfar اوهوم خداکنه
تو هر سه تا رومیبینی؟ وقتگیر نیستن به نظرتFereshteh Jahangiri نه باو شیمی که تموم شد ولی ریاضی مونده خیلی زیاده نمیدونم چیکارش کنم ولی فکر کنم اگه روزی دوتا پیله ببینم اکی میشه
-
Fereshteh Jahangiri نه باو شیمی که تموم شد ولی ریاضی مونده خیلی زیاده نمیدونم چیکارش کنم ولی فکر کنم اگه روزی دوتا پیله ببینم اکی میشه
Amir Tajfar ایشالا موفق باشی
فیزیک چی؟
راستی برنامه هفتگیم میدن؟