اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Fereshteh Jahangiri فیزیک کمه پیله هاش برنامه هم بدن خب خوبه، ولی خب معمولا بچه ها خودشون برنامه دارن
Amir Tajfar من برنامه ندارم میخام با برنامه ازمون قلمچی پیش برم ولی خب خیلیا نقدش میکنن که مروراش خوب نیستو بعضی از درسا رو خیلی واسه تموم شدنشون عجله میکنه
-
Amir Tajfar من برنامه ندارم میخام با برنامه ازمون قلمچی پیش برم ولی خب خیلیا نقدش میکنن که مروراش خوب نیستو بعضی از درسا رو خیلی واسه تموم شدنشون عجله میکنه
Fereshteh Jahangiri اره اگه هنوز ثبت نام نکردی گزینه دو ثبت نام کن بودجه بندی ازمون ها با فرسنگ ها دقیقا یکسانه و هر سه هفته یه بار ازمون برگزار میکنه اما قلم چی خیلی سوالاتش سخته و ادم رو زده میکنه و دو هفته یه باره و با راه ابریشم تطابق کمی داره، در ضمن گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه کنکور تطابق بالایی داره
-
حس-یخی بنا به دلایلی به شناسنامم دسترسی نداشتم
گفتن شنبه برات میفرستیم ولی خب چطور پیله هارو ببینمو کی خودمو به فرسنگا برسونمFereshteh Jahangiri انشالله میاد
منم هنو شیمی رو تموم نکردم -
Fereshteh Jahangiri اره اگه هنوز ثبت نام نکردی گزینه دو ثبت نام کن بودجه بندی ازمون ها با فرسنگ ها دقیقا یکسانه و هر سه هفته یه بار ازمون برگزار میکنه اما قلم چی خیلی سوالاتش سخته و ادم رو زده میکنه و دو هفته یه باره و با راه ابریشم تطابق کمی داره، در ضمن گزینه دو سوالاتش خیلی شبیه کنکور تطابق بالایی داره
Amir Tajfar نه ازمون رو نمیگم برنامشو میگم با برنامه قلمچی پیش برم یا گزینه دو
از دی ماه میخام ازمون بدم -
Fereshteh Jahangiri انشالله میاد
منم هنو شیمی رو تموم نکردمحس-یخی ایشالا
-
Amir Tajfar نه ازمون رو نمیگم برنامشو میگم با برنامه قلمچی پیش برم یا گزینه دو
از دی ماه میخام ازمون بدمFereshteh Jahangiri اگه راه ابریشم گرفتی خب با گزینه دو پیش برو دیگه چون برنامه جفتشون یکیه
-
Fereshteh Jahangiri انشالله میاد
منم هنو شیمی رو تموم نکردم -
Fereshteh Jahangiri اگه راه ابریشم گرفتی خب با گزینه دو پیش برو دیگه چون برنامه جفتشون یکیه
Amir Tajfar اها مرسی
-
حس-یخی ریاضی تجربی چندتا پیله داره؟
Amir Tajfar
۱۲ تا داره -
Amir Tajfar
۱۲ تا داره -
حس-یخی ریاضی ریاضیات بیست تا داره، نمیدونم باید همشو یک جا دید یا خود استاد به موقعش توی فرسنگ ها ارجاع میده میگه برید فلان فرسنگو ببینید
Amir Tajfar
فک کنم مطابق با درس ارجاع بده ۲۰ تا خیلی زیاده من تو ۹ تا شیمی موندم -
Amir Tajfar
فک کنم مطابق با درس ارجاع بده ۲۰ تا خیلی زیاده من تو ۹ تا شیمی موندم -
حس-یخی جامع اماری ازمونش پایینه و برنامشم خوب نیست
-
حس-یخی ازموناش یا کتاب هاش؟
Amir Tajfar ازمون
-
حس-یخی دقیقا نمیشه واقعا، یه توضیح ریزی کاش میدادن یا استوری میزاشتن سوال میکردیم
Amir Tajfar والا دیگه کسی هم جواب مونو نمیده
-
Amir Tajfar ازمون
-
حس-یخی گاج رو من شنیدم خوب نیست من بیشتر نظرم روی گزینه دو مخصوصا به دلیل تطابق کامل بودجه بندی ازمون هاش با فرسنگ ها
Amir Tajfar والا من مشاورم گفته برو گاج ولی خودم پارسال قلم چی بودم خوب بود
-
Amir Tajfar والا من مشاورم گفته برو گاج ولی خودم پارسال قلم چی بودم خوب بود