سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق!
-
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیران سایت آلا و کاربران .
بنده علی هستم و همین تابستان موفق به کسب دیپلم برق صنعتی شدم.
دلیل اصلی هدایت شدن بنده به رشته برق نبودن مشاور آگاه و... بود
بنده علاقه زیادی به رشته پزشکی ( درکل مشاغل رشته علوم تجربی ) دارم. تصمیم گرفته ام پس از پاس کردن دروس پیش دانشگاهی تجربی در کنکور سراسری سال 96 تجربی شرکت کنم. این توانایی رو در خودم میبینم که برای یادگیری دروس تجربی تلاش کنم و در کنکور تجربی 96 شرکت کنم . اساتید محترم لطفا راهنمایی کنید که آیا این کار صحیح است یا غیر و ایا امکان موفقیت وجود دارد -
دردو به دوست عزیز!امکان داشتنش که هس!ولی باید بری دبپلم تچربی بگیری، و برای کنکور بخونب قشنگ!ولی رشته برق هم خوبه ها
-
ali.h98
سلام دوست عزیز...
شما با یه عالمه حجم از درسا مواجه هستی...
تازه شم...هیچکدوم رو تا به حال نگاه هم نکردی..پس کارت خیلی زیاده..دقت کن که کارت خیلی سخت نیس...فقط زیاده..بخاطر همین...شاید نتونی تو کنکور96 تجربی...رتبه ی دلخواهت رو کسب کنی.. چون الان خیلیا هستن که حتی از خیلی وقت پیش شروع کردن...
شروع کن از الان بخون...درسا دروس پیش دانشگاهی رو هم پاس کن...ولی بیشتر روی کنکور 97 تمرکز کن...
موفق باشی -
ali.h98 ,hوالا این روزا همه از رشته های دیگه میان کنکور تجربی میدن
نمونش خود من که دیپلم ریاضی دارم یه سالم کنکور ریاضی دادم پارسالم کنکور تجربی ولی اونی که خواستم نشد و دارم برا سال بعد میخونم که دیگه قضیه ی این کنکور تموم کنم
خوب شمام یکی عین بقیه
تنها راهنماییم اینه که رو زیست باید تمرکز کنی
یه چیز رک بگم یه ساله نمیشه زیست هم درس حسابی فهمید هم به حافظه سپرد هم یه درصد عالی بدست اورد من خودم کل تابستون زیست خوندم بعد هر روزم روزی 6 ساعت زیست میخوندم وقتی رسیدم به عید حس کردم قاطی شده همه چی
به نظر منم شما امسال تمرکز کن رو اینکه زیست خوب بفهمی و بتونی مطالب تو ذهنت تفکیک کنی و قاطی نکنی
چون اولین بار زیست میخونی خیلی کلاس کنکور و کتاب کمک اموزشی به دردت نمیخوره چون باید اول کلیت زیست بفهمی
جوری که اگه ده سال دیگه ام ازت بپرسن قلب چیه بتونی بهش بفهمونی پس از اول ریز نشو تو مطالب
به نظرم تمرکز کن برا 97 که بترکونی کنکور -
@مهساااا در شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق! گفته است:
ali.h98 ,hوالا این روزا همه از رشته های دیگه میان کنکور تجربی میدن
نمونش خود من که دیپلم ریاضی دارم یه سالم کنکور ریاضی دادم پارسالم کنکور تجربی ولی اونی که خواستم نشد و دارم برا سال بعد میخونم که دیگه قضیه ی این کنکور تموم کنم
خوب شمام یکی عین بقیه
تنها راهنماییم اینه که رو زیست باید تمرکز کنی
یه چیز رک بگم یه ساله نمیشه زیست هم درس حسابی فهمید هم به حافظه سپرد هم یه درصد عالی بدست اورد من خودم کل تابستون زیست خوندم بعد هر روزم روزی 6 ساعت زیست میخوندم وقتی رسیدم به عید حس کردم قاطی شده همه چی
به نظر منم شما امسال تمرکز کن رو اینکه زیست خوب بفهمی و بتونی مطالب تو ذهنت تفکیک کنی و قاطی نکنی
چون اولین بار زیست میخونی خیلی کلاس کنکور و کتاب کمک اموزشی به دردت نمیخوره چون باید اول کلیت زیست بفهمی
جوری که اگه ده سال دیگه ام ازت بپرسن قلب چیه بتونی بهش بفهمونی پس از اول ریز نشو تو مطالب
به نظرم تمرکز کن برا 97 که بترکونی کنکورزیست خودن اولا علاقه میخوادش و دوما اینکه باید بهش عشق بورزی و بخونیش
-
@Dr.Bernosi
پس چی...باید عشق بورزی به زیست..
الان همین دکتر ما روزی 10 ساعت فقط به زیست عشق میورزه...دگ بقیه درسا ک جای خودش...!!!
-
@reza77 در شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق! گفته است:
@Dr.Bernosi
پس چی...باید عشق بورزی به زیست..
الان همین دکتر ما روزی 10 ساعت فقط به زیست عشق میورزه...دگ بقیه درسا ک جای خودش...!!!
نه بابا!روزی 4 ساعت!تازه این همه که میخونم الان از نشرالگو تست زدم!تو 3 دوره!
اولیش از ایمنی 30 تا سوال 64 شد
دومیش از 26 سوال سراسری زدم 89 شد
سومی هم 49 تا از گوارش 76شد
زیست خیلی سلیقه ایه!یعنی تو تست شک کنی کارت تممومه! -
@Dr.Bernosi
این ینی باید بهش سلیقه هم بورزی ...
همچنین هیچوقت سعی نکن بهش شک بورزی... -
@Dr.Bernosi به نظر من که اول باید کلیات فهمید جوری که عین معلم بتونی توضیح بدی بعد خط به خط کتاب مفهومش فهمید بعد خط به خط حفظ شد بعدم انقد تکرار کرد که از دل و دماغت بزن بیرون
این توصیه ی معلم کنکور ادبیاتم بود -
@Dr.Bernosi به نظر من که اول باید کلیات فهمید جوری که عین معلم بتونی توضیح بدی بعد خط به خط کتاب مفهومش فهمید بعد خط به خط حفظ شد بعدم انقد تکرار کرد که از دل و دماغت بزن بیرون
این توصیه ی معلم کنکور ادبیاتم بودخیلی وقت گیره!درستش همینه البته!اما نباید حفظ کردش!فقط قیدا با کلمات رو حفظ کردش
-
@reza77 در شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق! گفته است:
@Dr.Bernosi
این ینی باید بهش سلیقه هم بورزی ...
همچنین هیچوقت سعی نکن بهش شک بورزی...خود این نشرالگو که میگن چقد تستاش سخته غلطه تستاش!برم بخودشم بگم میادش مثلا قانع میکنه!تستای سراسری عالین خدااییش!آدم حال میکنه میزنه!همینچوری میادش میشینه تست طرح میکنه و اینکه نمیدونه درسته یا!اعصابم داغون شدش دیگ!
-
@Dr.Bernosi در شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق! گفته است:
این توصیه ی معلم کنکور ادبیاتم بودخیلی وقت گیره!درستش همینه البته!اما نباید حفظ کردش!فقط قیدا با کلمات رو حفظ کردش
بله برا همین میگم یه ساله نمیشه دیگه
من برم بخونم
خدافزتون
جدیدا کلا حال ندارم بدرسم اما به خاطر اینده و زندگی خوب باید جنگید -
@Dr.Bernosi
سلام . اولا تشکر میکنم بابت پاسختون واقعا کمک کرد . برق خوبه اما هم کار نیست هم حقوقش در برابر پزشکان کمتره . نکته مهم تر هم اینه که من به برق علاقه ندارم و بدون آگاهی به این رشته اومدم -
@reza77
سلام . اولا تشکر میکنم بابت پاسختون . من توی کنکور فنی هم شرکت کردم . اگر اولویت اولم که با هنر شیراز هست قبول بشم احتمالا برم . اگر نشدم حتما تلاش میکنم برای تجربی چون هم علاقه دارم و هم فکر میکنم از پسش برمیام . اگر توی 96 رتبه نیاوردم ولی فهمیدم جای پیشرفت دارم برای 97 میخونم . در کل بعدا پشیمون نیستم که تلاش نکردم . بازم تشکر میکنم از شما -
ali.h98 در شرکت در کنکور تجربی با دیپلم برق! گفته است:
@Dr.Bernosi
سلام . اولا تشکر میکنم بابت پاسختون واقعا کمک کرد . برق خوبه اما هم کار نیست هم حقوقش در برابر پزشکان کمتره . نکته مهم تر هم اینه که من به برق علاقه ندارم و بدون آگاهی به این رشته اومدمخب پزشکا حدودا 12 سال درس میخونن و تازه وارد بازار میشن و در ازاش حقوق خوبی میگیرن!
-
@مهساااا
سلام . ممنون بابت پاسخ ارزشمندتون . انشا الله امسال حتما پزشکی قبول میشین . من رابطم با زیست خیلی خوبه انشا الله بتونم کامل درکش کنم . فکر کنکور 97 هم هستم البته اگر در 96 رتبه خوبی بیارم و بدونم قابل پیشرفته
انشالله
-
@Dr.Bernosi
سلام . اولا تشکر میکنم بابت پاسختون واقعا کمک کرد . برق خوبه اما هم کار نیست هم حقوقش در برابر پزشکان کمتره . نکته مهم تر هم اینه که من به برق علاقه ندارم و بدون آگاهی به این رشته اومدمخب پزشکا حدودا 12 سال درس میخونن و تازه وارد بازار میشن و در ازاش حقوق خوبی میگیرن!
از همچی گذشته من علاقه دارم به پزشکی و کلا تجربی
-
@Dr.Bernosi
پول خوب فقط!!!!!!!
همه جا بهت احترام میذارن
کسی بهت نمیگه بالا چشت ابرو
درامد یه پزشک در ماه برابر کل حقوق تمام عمر یه کارگر یا کارمند
تمام پزشکا همه جا هوای همو دارن
تو هر جا بری کارت را میندازن
کسی جرات نداره بپرسه کی میری کی میای
بسه یا بازم بگم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@مهساااا سلام ببخشیدا ولی اگه هدفتون از پرشکی اینه اصلا دنبالش نرین...
طبیب کارش طبابت هست یعنی باید مریضی دیگرون رو درمان کنه...خودش مریض باشه نمیشه که!
اگه فقط میخوایین مقامو پولو ثروتو اینجور چیزارو نگاه کنین این دیدگاه خودش مریضه و نیاز به طبیب داره!انسان بودن ملاکه! سعی کن اینو مثلا هدف قرار بدین که : چون بعضی از پزشکا پول های خیلی زیاد میگیرن شما میخوایین اولا پول کمتری بگیرین تا به مردم کمک بکنین و اینکه برای کسانی که پول ندارن رایگان کار بکنین...از این آدما خیلی در ارتباطم...بطوری که خودش سال هاست یک لقمه نون با آرامش نخورده ولی برای حل مشکلات بقیه (هر گونه مشکل دادگاهی پول تامین هزینه زندگی و...) از زندگی خودش میزنه!
شما دنیا اومدی تا نشون بدی جزو اون آدما هستی وگرنه ارزشی نداشت!