b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
کاش استاد تو چندتا جمله دلیل موفقیتشون توی شیمی رو میگفتن
-
چرا من با فیلم های پارسال بهتر میفهمم!؟
ولی احساس میکنم امسالیا کامل ترن! -
یه سوال : من دارم فیلم های 95-94 رو نگاه می کنم لازمه فیلم های جدیدو ببینم یا همونو ادامه بدم.....
-
sajjad.RN در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
یه سوال : من دارم فیلم های 95-94 رو نگاه می کنم لازمه فیلم های جدیدو ببینم یا همونو ادامه بدم.....
سلام فیلم های امسال فرقی ازنظربارعلمی نداره تقریبا.فقط روش تدریس یه ذره فرق کرده وگرنه درسنامه ومثال ها همون پارسالی هستن.
-
sajjad.RN در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فااطمه
جزوات پارسال تو سایت هست؟بله جزوات سال دوم هست برای پیش وسوم جزوه ای نیست ولی سوالاتی که سرکلاس حل میشه هست. زیرفیلم ها جزوات قراردارند میتونید استفاده کنید.
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com@
برای شیمی استاد پارسال گفتن شیمی فار کتاب خوبیه منم دارمش فقط تسته سوالای خوبی داره -
فیلم های امسال چون روش کتاب خوانیه برای ما که مدرسه نمیریم و جزوه درست حسابی نداریم خیلی خوبه ...پس لطفا خواهشا اگه امکانش هست به استاد بگید تا هفته اینده حداقل بخشی از تعادل رو تدریس کنند چون واقعا تنها امیدمون آلاست
-
قسمت جدید کی قراره بیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
zeynab-sadat
ممنون از راهنماییت -
می خواستم ببینم این کتاب شیمی ۲ مهندس آقاجانی تست هاشون پاسخنامه تو کتاب هست بعدشم حدود چند صفحه است چند عدد کاغذ بخرم و بعدشم من الآن پول ندارم کتاب چاپ کنم فقط از کلاس های مهندس جزوه برمی دارم و کتاب چهارگزینه ای شیمی دوم مبتکران سال ۹۲ از کتابخانه آوردم تست اون می زنم بعدش موج آزمون برای شیمی خوبه
ببخشید یکم طولانی شد باتشکر از آلاء -
پس چیشد اخرش چرا نمیگین ما باید چیکار کنیم برای کتابای اقا جانی میزارین تو سایت یا ن اگ اینکارو نمیکنین لااقل بگین اگ سفارش بدیم برامون میارن یا ن چون شدیدا ب کتاباش احتیاج دارم
-
soley.cr7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پس چیشد اخرش چرا نمیگین ما باید چیکار کنیم برای کتابای اقا جانی میزارین تو سایت یا ن اگ اینکارو نمیکنین لااقل بگین اگ سفارش بدیم برامون میارن یا ن چون شدیدا ب کتاباش احتیاج دارم
فکر میکنم دیگه سفارش هم نمیتونید بدید چون کتاب شیمی 2 و شیمی پیش1 چاپ نمیشه
-
Farhad
سلام
این جزوه که اینجا قرار داده شده فقط درس و تستهای مربوط به کنکور سراسری هست و جمعا 199 صفحه هست.
تستهای دوپینگ (تستهایی که سطحشون از کنکور سراسری بالاتره) رو دارن ویرایش میکنن و بعدا قرار خواهند داد.
اگر دسترسی به کامپیوتر دارید از کامپیوتر بخونید و حل کنید تا کامل بشه بعد چاپ کنید. -
حالا این روز یک شنبه یا دوشنبه چن قسمتشو میتونن بزارن؟