b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
mohsen kazemi
بچه ها رو به جاهای دیگه ارجاع ندین سوالی داشته باشن انجمن می پرسنتو این تاپیکا هم چت نکنید
-
erfan-fatehi خیلی سبز پیش خوبه فارم خووبه
-
اقا این تدریسا چرا متوقف شدن؟
کسی چرا جواب قانع کننده ای نمیده؟ -
omidapple اخرر هفته چراغ راهمایی ها رو هم خامووش میکنن بعد توقع دارری فیلم برداری کنن؟؟الودگی هوا و اخر هفته اینا همه چی افتاد پشت هم اینجوری شد
-
DR.PeRshIA ایشالا تا چهارشنبه سوری تعادل تمام میشه
-
mohsen kazemi فیلمای سال قبلو ببین اگه خیلی عجله داری داداش
-
DR.PeRshIA عجله کار شیطان است
-
راستش من بیشتر از اینکه قلمچی برام مهم باشه کنکور مهمه حالا این فارو ای کیو که میگین واسه کنکور خوبه؟
من یه سری سوالای کنکور میبینم با سوالای قلمچی مقایسه میکنم سطح قلمچی بالاتره ....و نمیخام جوری بشه که سوالی و کتابی رو کار کنم که فقط به درد قلمچی بخوره...و بدرد کنکور نه...
یکی اشناهامون میگفت من سوال سخت زیاد کار کردم واسه قلمچی ...و انصافا درصد قلمچیشم عالی بود کمتر از 70 نمیزد اونم وقتی که خیلی نمیخوند....بعد میگفت تو کتابا سوالای کنکور که حل میکردم نمیتونسم جواب بدم....سوالای سختو میتونست ولی سوال در حد کنکور نمیتونست...
منم نمیخوام وضعیتم مث اون بشه....
یه کتابی که بدرد کنکور بخوره....میخام....
سرعتم تو تست خیلی پایینه نمیرسم چندتا کتاب کار کنم.....متاسفانه.....فقط 2 تا به زور... -
@saher در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
راستش من بیشتر از اینکه قلمچی برام مهم باشه کنکور مهمه حالا این فارو ای کیو که میگین واسه کنکور خوبه؟
من یه سری سوالای کنکور میبینم با سوالای قلمچی مقایسه میکنم سطح قلمچی بالاتره ....و نمیخام جوری بشه که سوالی و کتابی رو کار کنم که فقط به درد قلمچی بخوره...و بدرد کنکور نه...
یکی اشناهامون میگفت من سوال سخت زیاد کار کردم واسه قلمچی ...و انصافا درصد قلمچیشم عالی بود کمتر از 70 نمیزد اونم وقتی که خیلی نمیخوند....بعد میگفت تو کتابا سوالای کنکور که حل میکردم نمیتونسم جواب بدم....سوالای سختو میتونست ولی سوال در حد کنکور نمیتونست...
منم نمیخوام وضعیتم مث اون بشه....
یه کتابی که بدرد کنکور بخوره....میخام....
سرعتم تو تست خیلی پایینه نمیرسم چندتا کتاب کار کنم.....متاسفانه.....فقط 2 تا به زور...من موج آزمونو دارم خوبه .. تعریف فار رو هم خیلییییییییی شنیدم!
-
سلام . یه خواهش از مسئولین الاء دارم اگر تدریس تا عید تموم نمیشه بگید که از فیلم های سال پیش استفاده کنیم چون الان تقریباً سه ماه از شروع تدریس گذشته و فقط یک فصل از دوم و یک فصل از پیش تدریس شده در حالی که هنوز به فصول سخت نرسیدیم اگر با همین سرعت پیش بره فکر نکنم تا خود کنکور هم تدریس ها تموم بشه
-
امیدوارم زودتر تعادل رو شروع کنیم.
از پایه هم ساختار لوییس فکر کنم ضروری باشه.
به هر حال تشکر از آلا و استاد آقاجانی -
تعادل شروع بشه بهتره ساختار لوویس ک چیزی نداره و تو فیلمای قبل هم هس
-
soley.cr7
اختیار داری برای شما بحث ساختار لوویس راحته ولی برا کلی از بچه ها این بحث سخته ولی در کل کووالانسی مهمتره تعادله -
تعادل رو یه ادم منطقی میتونه با 3 ساعت درس و تست کامل ببنده بدون دیدن فیلم ها ولی کووالانسی مشکل تره و نکات زیاد تری داره
-
از اتاق فرمان اعلام شده تعادل تدریس بشه حالا ببینم استاد چیکار میکنن