b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
zahra_75 di یه فرقایی داره مثل کتابخوانی بعدش تدریس الان کاملا دسته بندی شده است یکی دیگم زمانشه الان تو مدت کوتاه تری نسبت به پارسال تدریس میشه ولی مفهوم و مسإله ها همونان اگه خیلی عجله داریم میتونی از فیلمای پارسال استفاده کنی
;کتاب خوانی پارسالم بودش
فرقیم نکرده
شاید در حد چن خط
اینم که میگین کوتاه هتر
اون موقع هر جلسه 1 ساعت بود الان نیم ساعت
استاد تو یه ساعت مسایل دو جلسه الان رو تدریس میکردن
به نظر من که از پارسال ببینین -
اقا ما جمعه ازمون داریم
استاد هم در کانالشون گفتند فیلم تعادل گرفته شده
پس چرا نمی زارید
استاد خودشون خیلی به ازمون اهمیت می دن
حتی چند تا از سوالات ازمونم پیش بینی کردند
مثلا اون داستان نظریه برخورد و گذار
که گفتند بچه ها اینا دوتاش به برخورد مولکول ها بستگی داره و از اسماشون گول نخورید
این جمله دقیقا سوال قلم چی بود و گزینه ی درست هم بود و نیازی به برسی دیگر گزینه ها نداشت!!
فیلم های پارسال خیلی خوبه
ولی تدریس امسال استاد خیلی بهتره
کتاب خوانی خط به خط
که همه معلم ها می گن خودتون بخونید
من تو کلاس های کانونم این طور و به این خوبی تدریس نشد
معلمش کل شیمی و زندگی رو گفت بچه ها حفظیه خودتون بخونید
500 هزار تومن هم دادم
کاش ما توی شهر استاد بودیم و در کلاسای ایشون شرکت می کردیم
الا لطفا فیلم ها بزار واقعا نیاز داریم -
mahdivahedi ببینید فقط شما ضبط تدریسو میبینید
بعدش کلی باید فیلم تدوین شه چک بشه وایرایش بشه ادیت کلی بشه زیر مباحث نوشته بشه و...
همینجوری نیست که تا فیلم ضبط شد فیلم بیاد روی سایت -
mahdivahedi سلام بله همونطورکه فرمودین استاد خیلی خوب تدریس میکنن وبه نکته نکته کتاب وخط به خط کتاب اهمیت میدند. ادامه فیلم ها هم به زودی قرارمیگیره نگران نباشید چونکه آزمونتون جمعه است تا رسیدن فیلم ها شما از کلاس پارسال استفاده کنید.چون تغییرچندانی ندارند وهمون نکاته تقریبا.
بقیه توضیحات روهم دوستمون DR.PeRshIA دادند.
موفق باشید -
پارسال اصن یه دونه نظرم درمورد دیر اومد فیلما رو سایت نداشتیم
به خاطر این بودش که الا کلاسای خود مدرسش رو ضبط میکرد
تا عید که...ینی اخر اسفند همه درسا تموم شده بودش
اما به نظرم چون امسال دارن فیلما رو جدا ضبط میکنن ینی خارج از برنامه مدرسه داره این شکلی میشه
ینی حجم کاری زیاد شده
به نظرم اگه از همین الان برگردیم به روال پارسال خیلی بهتر
خیالمون راحت که فیلما تا عید میرسن
برای الا هم وقت صرفه جویی میشه هم پول
پارسال جلسات 1 ساعته بودش الان نیم ساعته شده در اصل هر 2 جلسه الان رو پارسال تو یه جلسه راحت میذاشتن
دانش اموزای بیچاره ام که سر کلاس مگه چقد وقت میگرفتن
تازه الا پارسال فیلما رو خودش یه بار بررسی میکرد و قسمتهایی رو که الکی وقت تلف کردن بود رو حذف میکرد
من نظرم اینه از همین الانم اگه بشه خود کلاسا رو بزارن باز بردیم -
@مهساااا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پارسال اصن یه دونه نظرم درمورد دیر اومد فیلما رو سایت نداشتیم
به خاطر این بودش که الا کلاسای خود مدرسش رو ضبط میکرد
تا عید که...ینی اخر اسفند همه درسا تموم شده بودش
اما به نظرم چون امسال دارن فیلما رو جدا ضبط میکنن ینی خارج از برنامه مدرسه داره این شکلی میشه
ینی حجم کاری زیاد شده
به نظرم اگه از همین الان برگردیم به روال پارسال خیلی بهتر
خیالمون راحت که فیلما تا عید میرسن
برای الا هم وقت صرفه جویی میشه هم پول
پارسال جلسات 1 ساعته بودش الان نیم ساعته شده در اصل هر 2 جلسه الان رو پارسال تو یه جلسه راحت میذاشتن
دانش اموزای بیچاره ام که سر کلاس مگه چقد وقت میگرفتن
تازه الا پارسال فیلما رو خودش یه بار بررسی میکرد و قسمتهایی رو که الکی وقت تلف کردن بود رو حذف میکرد
من نظرم اینه از همین الانم اگه بشه خود کلاسا رو بزارن باز بردیمدر مورد درس شیمی خیلی موافقم اما مثلا گسسته به نظرم امسال روند مرتب تر و نظم فکری بهتری داره.
اما شیمی رو من هم پارسالو میبینم هم امسالو واقعا بچه ها تو کلاس وقتی نگرفتن.حتی گاهی سوالی هم پرسیده شده ممکنه سوال ما هم بوده باشه -
شما ها چقد بیکارید نشستید منتظر فیلم تعادل که 100% ناقص هم میاد من تعادل رو با فیلم های سال قبلش بستم تستاشم زدم بابا امروز فردا رو وقت دارید یالا برید فیلم های سال قبلشو ببینین یا تیپ سوال ها رو ببینین و درسنامه رو خودتون بخونین
-
Dr.Masters
من امسال فقط هندسه پایه میبینم و عمومی ها رو با یه کوچولو زیست -
بله منم تا قبل از قرار دادن فیلم های امسال از فیلم های پارسال استفاده می کردم
ولی کاملا مشخصه که فیلم های امسال با کیفیت تر و تدریس روان و بهتری داره
من با دیدن فیلم های سینتیک استاد کاملا از درس نامه بی نیاز شدم حتی مبتکران
و مسقیم به حل تست پرداختم
حل تست های دوپینگ امثال هم که دیگه عالی بود
به نظرم وقت ما با ارزش تر از اینه که هم زمان دو تا فیلمو ببینیم
استاد برای این فیلم ها رحمت کشده و وقت با ارزششون رو گزوشته
ما نباید با دیدن فیلم های پارسال کار ایشونو ضایع کینم
خب اگه این طوری بود که اصلا الا به خودش زحمت نمی داد می گفت فیلم های پارسالو ببینید دیگه
در ضمن من فهمیدم استاد در حال سفر به شهر های مختلف هستند و شیمی پیش1 رو تدریس می کنند
برای همین سرعت گزاشتن فیلم ها کم شده
و دوستان من خیلی دوست دارم استاد رو در شهر خودمون ببینم
کسی می دونم استاد قم هم می یاد یا نه
چون به اکثر مناطق مرکزی سفر می کنند
قم هم که به تهران خیلی نزدیکه
اصلا اکثر معلم های قلم چی از تهران اند
خود شیمی مون از فرزانگان همدانه
ولی واقعا مقابل استاد بی سواده
و کلی هم منت می زاره
اگر کسی می دونه استاد قم می یاد یا نه و با کدوم موسسه هم کاری می کنه و چطور ثبت نام کنیم بگه
ممنون می شم -
mahdivahedi
دوست عزیز ادم همیشه اول به فکر خودشه و سود خودشو در نظر میگیره حالا سود در چی هست؟ منتظر فیلم های جدید باشیم و زمان رو از دست بدیم یا با فیلم های قبلی پیش بریم و خودمون تست بزنیم !!؟؟ من نمیگم کلا فیلم های جدیدو نبینیم من میگم برا تعادل منتظر نباشید کسی که میخواد سود کنه و موفق بشه صبر نمیکنه انجام میده!!! -
یه چیز دیگر هم اضافه کنم اقا استاد فوق العادست ولی گوش گرفتن و یاداشت برداشت کردن فقط 20 % ماجراست 80% دیگش فقط حل تسته (تست تست تست تست تست و تست!!) تو درس شیمی حالا منتظر اون 20% و 80 % گذاشتید بعد 20% کار کنید!!!؟؟؟؟
-
من شخصا جون سینتیک رو هم فیلمایه امسال رو دیدم قصد دارم بقیه فصلها رو هم از فیلمایه امسال ببینم...فقط اگه ادمین های عزیز بهمون بگن چقدر طول میکشه حدودا تا فیلما برسه ممنون میشم...ما جمعه ازمون داریم...امروز و فردا رو وقت داریم اگه فیلما حتی فردا هم میرسه صبر کنیم اگر نه فیلمایه پارسالو بگیریم....
لطفا اطلاع بدید
sohrab
@ادمین -
@saher
عزیزم الان دیگه دیر شد برا حتی فیلم های پارسال چند ساعت فقط فیلمه اگر گوش کنی کی وقت تست زدن میکنی اگر میخوای قلم چی شیمی پیش بالای 60 بزنی اول کتاب تست بخون و حل تست اموزشی کن بعد برو تیپ سوالای تعادل رو دانلود کن از سایت و حل کن بعد برو حل کن ازمون 6 اذر 94 که به احتمال زیاد تست تکراری شاهد خواهیم بود تو شیمی و زیست (زیست زیاد!)!!! -
Dr.Masters
تستشو زدم نمونه سوالای قلم چی هم کار کردم...فقط فیلم مونده...فیلمارو میخواستم برای دوره یا اگه نکته ای مونده با فیلم یاد بگیرم...چندساعت هم نیس اقای اقاجانی گفتن دوتا فیلمه اکثر فیلماشونم دقت کردم 40 دقیقه اینا بیشتر نمیشه!!!
پ.ن:من ریاضیم زیست تکراری هم باشه فرقی برای من نداره -
@saher
در کل گفتم ولی تست زدی ازمون حل کردی بنظرم همین الان درصد 50 - 60 اوردی برو فار بزن برا 80 - 90 تلاش کن به جا فیلم خودتو درگیر تست های خفن کن این فصلش نکته ریز نداره -
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@saher
در کل گفتم ولی تست زدی ازمون حل کردی بنظرم همین الان درصد 50 - 60 اوردی برو فار بزن برا 80 - 90 تلاش کن به جا فیلم خودتو درگیر تست های خفن کن این فصلش نکته ریز ندارهدرسته...مرسی
-
بچه ها من میخوام تو کنکور بالای 50 شیمی بزنم,چیکار کنم؟
-
KingAlireza7277
خودتو به 6 روش سامورایی نابود کن
از این سایت فیلم ها رو ببین فیل شیمی بگیر نکاتو تست ها رو وارد فیل شیمی کن تست فار بزن 1 بار بخون 10 بار تست بزن -
Dr.Masters در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
KingAlireza7277
خودتو به 6 روش سامورایی نابود کن
از این سایت فیلم ها رو ببین فیل شیمی بگیر نکاتو تست ها رو وارد فیل شیمی کن تست فار بزن 1 بار بخون 10 بار تست بزن6 روش سامورایی پیشنهاد میدم یه تاپیک برای اموزش روش سامورایی درست کنید...تا در شیمی ازش استفاده بشه چون همه درصد بالا میخوان
-
Dr.Masters اینطوری که میپوکم