b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام ببخشید کسی میدونه استاد صفر تا صدم با جزوه محوره یا کتاب خودشون
چون تو صفحه سایتشون نوشته بودن منبع مطالعاتی کتاب خودشونهjadval (2)
.
شروع با شیمی 2
منبع مطالعاتی : کتاب صفر تا صد شیمی 2 کنکور – انتشارات بیست – 66410000 021
.
جلسه اول – جدول تناوبی (قسمت اول)
جلسه اول – جدول تناوبی (قسمت دوم)
جلسه دوم – اعداد کوانتومی (بـزودی) از 15 شهریور به بعد برروی سایت
جلسه سوم – آرایش الکترونی اتم (بـزودی)
http://m-aghajani.com/.
-
از این نظر تو شکم چون هنوز جزوه ای رو سایت نیومده
-
mohammadalizadh
به خاطر اینکه کتابشون چاپ شده دیگه جزوه توی سایت قرار نمیگیره به خاطره حق نشرو این چیزا ولی میشه از کلاساشون نوت برداری کرد -
helen_amor در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadalizadh
به خاطر اینکه کتابشون چاپ شده دیگه جزوه توی سایت قرار نمیگیره به خاطره حق نشرو این چیزا ولی میشه از کلاساشون نوت برداری کرداینو که میدونم منظورم صفر تا صد هستش
-
mohammadalizadh
فرقی نداره کلا دیگه جزوه نمیذارن
حالا بازم از sohrab بپرس -
mohammadalizadh
فرقی نداره کلا دیگه جزوه نمیذارن
حالا بازم از sohrab بپرسیعنی تو صفر تا صد ها تستا رو حل میکنن کتابشونو منظورمه
-
mohammadalizadh
نمی دونم والا ولی چندتا تست حل میشه
ولی من کلاس کنکور 94 95 پارسالو دیدم استاد تقریبا حل میکردن تستارو سر کلاس ولی امسال کلا فرق داره
ولی صفر تا 100 امسال جلسه دوم استاد 3تا تست حل کردن
ولی من اطلاع از کتاباشون ندارم -
mohammadalizadh
ولی من کلاس کنکور 94 95 پارسالو دیدم استاد تقریبا حل میکردن تستارو سر کلاس ولی امسال کلا فرق داره
ولی من اطلاع از کتاباشون ندارم
,hd ]d;hv ;kdl dukd fn[,v svnv'l anl -
mohammadalizadh
ولی من اطلاع از کتاباشون ندارم
وای یعنی چیکار کنیم یعنی سردرگم شدم نمیدونم اصلا چیکار کنم
و -
سلام. من فیلمای پارسالو چن هفته پیش دانلود کردم. کسایی که سری جدید و قبل رو دیدن میشه راهنمایی کنن که از کدوم استفاده کنم؟
توی سری جدید مطلب اضافه ای گفته میشه یا کتاب تغییری کرده؟
از قبلیا استفاده کنم مشکلی داره؟ دانلود دوباره سخته برام یکم
ممنون میشم راهنماییم کنین -
mohammadalizadh چرا سر در گم شدی...؟!
الان مگه مشکلت چیه...؟! -
mohammadalizadh چرا سر در گم شدی...؟!
الان مگه مشکلت چیه...؟!مشکلم اینه که دوس دارم با کلاس پیش برم چون کلاسو پیش تر میگیرم اما صفر تا صدم میخونم اما دوس دارم با شیمی پارسال اقای اقاجانی پیش برم چون تستم اونجا قشنگ حل میشه مشکلم الان اینه که یک اینکه نمیدونم کتابشونو تستاشو تو کلاس خل میکنن یا نه
دو اینکه نمیدونم کتابشون با کلاس مطابقت داره یا نه چون سال عوض شده طبیعتا تستا اضافه میشه و...
سه اینکه تو سایتشون چیزای ضد نقیض هست خودشون میگن منبع مطالعاتی صفر تا صد کتاب خودشون و این یعنی اینکه جزوه محور نیس باز هم نیازه کتابشون خریداری بشه کسی هم نیست اینارو برای من شفاف سازی کنه چیکار کنم واقغا -
mohammadalizadh
ببین من خودم شخصا فقط پارسالو میبینم خیلیم عالیه
اما هر بار که جلسه جدید میاد اونو میبینم چون 30 دقیقه بیشتر نیس بعدم از پارسالو ببین که کامل هست و دیگه مجبور نیستی صبر کنی خیلی... ولی بازم خودت میدونی
در مورد کتاب هم توی پک پارسال هرچی جزوه هس فقط هموناس و دیگه جزوه گذاشته نمیشه و مطالبی که درس داده میشه مطابق با کتاب استاد هستش
حالا من بازم از استاد سوال میپرسم -
mohammadalizadh
اما هر بار که جلسه جدید میاد اونو میبینم چون 30 دقیقه بیشتر نیس بعدم از پارسالو ببین که کامل هست و دیگه مجبور نیستی صبر کنی خیلی... ولی بازم خودت میدونی
در مورد کتاب هم توی پک پارسال هرچی جزوه هس فقط هموناس و دیگه جزوه گذاشته نمیشه و مطالبی که درس داده میشه مطابق با کتاب استاد هستش
حالا من بازم از استاد سوال میپرسممسئله من پول نیست من کتاباشونو میخرم فقط تکلیفمو بدونم که فردا خوستم دیگه فقط کتابشونو بخونم جواب تستا رو چی کار کنم منم باشما هم عقیده ام کلاسشون من میخونم بعد صفر تا صد
-
mohammadalizadh
حالا من بازم از استاد سوال میپرسمشما میدونید که تو صفر تاصد هم ستا کتابشون بطور کامل بررسی میکنن یا ن ه
-
mohammadalizadh نه ازشون میپرسم