b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام... آموزش های آقای آقاجانی فوق العاده هستن....
فقط یه سوال الان این اموزش ها چطورین؟ پایه هم هستن یا فقط پیش.. اگه پایه هم هستن پس چرا دسته بندی نشدن مثل آموزش های سال های قبل (که مثلا از دوم دبیرستان شروع شده بود تا پیش) (http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/)و یه سوال دیگه: پارسال هم آقای آقاجانی یک آموزش پایه و پیش کنکور شیمی رو تهیه کرده بودن (همونی که بالا لینک دادم) چرا امسال هم دباره دارید همین کارو تکرار میکنید؟ آیا مطالب فرق دارن! یا روش آموزشی جدید رو دارید تست میکنید!
ممنون میشم راهنمایی کنید.. گیج موندم!
-
سلام دوست عزیز
مطالب فرقی نکرده نسبت به پارسال
تنها فرق اینه که امسال فیلم برداری خوشگل تر شده
ینی پارسال از خود کلاسای مدرسه فیلم گرفته میشد اما امسال دبیر اختصاصی فقط برای بچه های سایت فیلم برداری میکنه
از نظر مدل درس دادن امسال یکم فیلما دیرتر رو سایت قرار میگیره اونم به خاطر اینه که حجم کاری تیم بالاس و وقت گیر
اما مثلن پارسال اقای اقاجانی تا اخر تابستون دوم رو درس داده بودن ...امسال هم بیشتر به خاطر خواسته خود بچه ها قرار با ازمون پیش بره ولی حتما تا کنکور هم پایه و هم پیش تدریس میشه
اما اگه شما تصمیم داری خودت زودتر درسا رو ببندی از کلاسای پارسال ببین ....مطالب عوض نشده ...استادم تقریبا همون چیزا رو درس میدن مگه اینکه حالا4یا 5 جمله به حرفاشون اضافه شده باشه.....منظورم اینه که کسی کلاسای پارسال ببین ضرر نمیکنه
در مورد اینکه با چه برنامه ای قرار پیش برن هم خود بیر باید معلوم کنن -
#تدریس #شیمی جلسه 44 - آقای #آقاجانی
مفاهیم ثابت تعادل(قسمت سوم)
#ریاضی #تجربی -
سلام ببخشید اگه من بخوام کتاب شیمی آقای آقاجانی رو بگیرم باید چه جوری اقدام کنم
-
این بحث کتاب تا کی می خواد ادامه داشته باشه نمی دونم
عزیزان کتاب ایشون دیگه چاپ نمیشه، لذا نمی تونید کتاب رو تهیه کنید مگر اینکه از یه نفر که داره بگیرید و راه حل دیگه ای هم نداره چون چاپ نمیشه.ولی واقعا نیازی به کتاب نیست از رو فیلم صورت سوال رو بنویسید دیگه.
-
fatima rajaee
والا تو این مورد که خود اساتید و دبیرهای آلاء، خیلی بهتر توضیح دادند
ولی من واسه تاکید یه سری نکته ها میگم
واسه زیست و شیمی به هیچ وجه از متن کتاب درسی غافل نشید، به هیچ وجه مطلبی رو کنار نذارید و سعی کنید علاوه بر برنامه قلمچی خودتون هم یه برنامه جدا داشته باشید واسه مرور مطالبی که از قبل خوندید تا فراموش نشه
توی زیست علاوه بر برنامه آزمون و مرور قبلی ها همیشه یه نیم نگاهی به 4 فصل آخر زیست پیش داشته باشید و سعی کنید ماهی یه بار این 4 فصل رو دوره کنید
واسه فیزیک و ریاضی لازم نیست نابغه باشید، در حد کنکورهای سال های قبل بلد باشید راحت میتونید یه درصد خیلی خوب بزنید، پس لطفا سخت نگیرید و زود ناامید نشید
و نکته آخر و مهم ترین نکته ، به خودتون ایمان داشته باشید و نهایت تلاشتون رو بکنید . فکر و استرس بیخود هم نداشته باشید، تنها هدفتون این باشه که بیشتر و بهتر از روزهای قبل درس بخونید و نتیجه کار هم بسپارید به خدا -
ببخشيد يه نفر ميشه منو راهنمايي كنه، من فيلم سال قبل شيمي استاد آقاجاني رو دارم و جزوه جديدشون رو از همين سايت گرفتم، با فيلماي جديد پيش برم يا همون قبليارو نگاه كنم و اينكه آيا با جزوه جديد ميشه فيلماي قبلشونو ديد يا خير؟
لطفأ بگين چيكار كنم، يعني كدام رو پيش برم ويدئوهاي جديدي ك روي سايت هست؟ -
جناب تشکر
لطف میکنید بفرمایید کدوم دانشگاه و ترم چند هستید؟ -
يه سوال ديگه هم يادم رفت بپرسم اين جزوه شيمي كه روي سايت هست كتابش در بازار موجود نيست؟
آخه من ميخوام پرينت بگيرم اگه موجود هست كه كتابشونو بگيرم -
برا اینکه با فیلمای سال قبل بری باید کتابو داشته باشی
که دیگه چاپ نمیشه
درنتیجه با فیلمای امسال برو -
کتابش موجود بود
ولی دیگه موجود نیست دوست عزیز -
HaDs سلام کتاب شون از طرف سهراب میگه چقدر می پرسید در بازار موجودنیست
کتاب پیش 1و شیمی 2 در سایت قرار دادند پس می تونی دانلود کنی وپرینت بگیری دربارهی دو کتاب دیگرشون نمی دانم
فیلم امسال وقبل هم میتونی نگاه کنی مشکل نیست و فیلم های قبل به دلیل اینکه جزوه ش نیست و مدت زمان زیادتر است سخت براتون نگاه کردن و سوال های که حل میکند در فیلم های جدید وقبلی بیشتر شون مشترک است موفق باشید -
سلام دوستان کسی
کتاب میکرو گاج سال سومو داره؟ -
mohamad amin در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان کسی
کتاب میکرو گاج سال سومو داره؟من فقط دارررمش نگاش نمیکنم ههه
-
سلام ظاهرا استاد قصد داشتن تو ادامه جلسه 41 باز تست حل کنن ولی جلسه 42 رفتن سر مفاهیم.
درادامه جلسات منتظر ادامه بررسی مسایل K باشیم یا پروندش بسته شد؟ -
#تدریس #شیمی جلسه 45 - آقای #آقاجانی
خارج قسمت واکنش (قسمت اول)
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5601
@alaa_sanatisharif
آلا
خارج قسمت واکنش (قسمت اول)
تو این جلسه به مبحث خارج قسمت واکنش می پردازیم که با نماد q نمایش داده می شه و تیتر اصلیمون در مورد پیشبینی جهت پیشرفت واکنش تا رسیدن به تعادل این جلس