b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
#تدریس #شیمی جلسه 48 - آقای #آقاجانی
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5610
@alaa_sanatisharif
بررسی سه تیپ تست تعادل
تو این جلسه سه تا تیپ تست رو از بخش تعادل را براتون انتخاب کردم تست اولی که به بررسی اون می پردازم ریاضی 91 خارج کشور است یکمی تغییر توش ایجاد کردم چون تست 91 خارج کشور مطلبش از کتاب درسی حذف شده یه تغییری روش دادم که بتونیم با توجه به معلومات بخش تعادل تست رئ بررسی کنیم تست دوم تست متن کتاب درسی هستش بسیار پتانسیل طرحش تو کنکور سراسری بالاست اگر دانش آموزی اونو بررسی نکنه احتمال خطا و اشتباه توش هست و تست آخری که بررسی می کنیم تست بچه های تجربی 93 هست یکی از دو تستی که تو کنکور تو مثائل ثابت تعادل براشون مطرح شده رو تو جلسه امروز بررسی میکنیم. -
کتاب پیش استاد؟؟؟؟؟؟؟ یکی راهنمایی کنه.......
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میدونی چرا کسی پاسخ شما رو نمیده؟چون این سوال هزار دفعه پرسیده شده و هزار بار هم جواب داده شده.
لطف کنید پست های قبلی رو بخونید، جواب سوالتون رو پیدا می کنید.
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://forum.alaatv.com/uploads/files/1480585427592-2016-12-01_130903.png
-
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#ریاضی #تجربی
@alaa_sanatisharif
بررسی سه تیپ تست تعادل
تو این جلسه سه تا تیپ تست رو از بخش تعادل را براتون انتخاب کردم تست اولی که به بررسی اون می پردازم ریاضی 91 خارج کشور است یکمی تغییر توش ایجاد کردم چون تست 91 خارج کشور مطلبش از کتاب درسی حذف شده یه تغییری روش دادم که بتونیم با توجه به معلومات بخش تعادل تست رئ بررسی کنیم تست دوم تست متن کتاب درسی هستش بسیار پتانسیل طرحش تو کنکور سراسری بالاست اگر دانش آموزی اونو بررسی نکنه احتمال خطا و اشتباه توش هست و تست آخری که بررسی می کنیم تست بچه های تجربی 93 هست یکی از دو تستی که تو کنکور تو مثائل ثابت تعادل براشون مطرح شده رو تو جلسه امروز بررسی میکنیم.ممنون اضافه شدند
-
مرسی دوستان شرمنده اطلاعی نداشتم از این مسله
-
alireza_ysf75 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
#ریاضی #تجربی
@alaa_sanatisharif
بررسی سه تیپ تست تعادل
تو این جلسه سه تا تیپ تست رو از بخش تعادل را براتون انتخاب کردم تست اولی که به بررسی اون می پردازم ریاضی 91 خارج کشور است یکمی تغییر توش ایجاد کردم چون تست 91 خارج کشور مطلبش از کتاب درسی حذف شده یه تغییری روش دادم که بتونیم با توجه به معلومات بخش تعادل تست رئ بررسی کنیم تست دوم تست متن کتاب درسی هستش بسیار پتانسیل طرحش تو کنکور سراسری بالاست اگر دانش آموزی اونو بررسی نکنه احتمال خطا و اشتباه توش هست و تست آخری که بررسی می کنیم تست بچه های تجربی 93 هست یکی از دو تستی که تو کنکور تو مثائل ثابت تعادل براشون مطرح شده رو تو جلسه امروز بررسی میکنیم.ممنون اضافه شدند
سلام. آقا علیرضا چی اضافه شد:))) ؟ پست تلگرامی آلاء رو برای بچه هایی که تلگرام ندارن اینجا قرار دادم!
الان اینجوری شده! لطف کن دومیش رو پاک کن . هر موقع ویدئو رو دیدم توضیحات رو قرار میدم
-
mohsen76 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
شیمی پیش 1 را که دان کردم آخر هر فصل جدا نوشته شده بود تست های دوپینگ ولی شیمی 2 فقط تست های خود جزوه بود
@ادمینکسی نمی دونه استاد تست های دوپینگ را قرار داده یا ن؟؟
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء -
شیمی پیش 1 را که دان کردم آخر هر فصل جدا نوشته شده بود تست های دوپینگ ولی شیمی 2 فقط تست های خود جزوه بود
@ادمینکسی نمی دونه استاد تست های دوپینگ را قرار داده یا ن؟؟
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاءسلام اگر ازطرف استادجزوه ای دراختیار عوامل آلا قراربگیره حتماروی سایت قرارمیگیره حتما جزوه ای ندادن استادکه روی سایت بیاد پس منتظر جزوه نباشید .
-
حسنعلی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میخواستم بدونم توی این دوره از تدریس استاد مباحث سال دوم و سوم هم گفته میشه یا باید از کلیپ های سال پیش استفاده کنم
اره میگن صفر تا صده
-
سلام خسته نباشید میخاستم بگم که توی نرم افزار الا نمیشه قسمت 44شیمی رو دانلود کرد لطفا بررسی کنید ممنونم
-
ببخشید نمیشهpdf کتاب های پیش 2 و سوم رو برای فروش بزارین؟
بزارین بخریمشون -
amir77 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشید نمیشهpdf کتاب های پیش 2 و سوم رو برای فروش بزارین؟
بزارین بخریمشون -
سلام
خواستم از آقای آقاجانی خواهش کنم که بر ما منت بگذارند و مباحث سال سوم دبیرستان به خصوص استوکیومتری رو تدریس کنن.
با تشکر و آرزوی تلاش روز افزون برای ایشان. -
سلام
استاد بی نظیری -
سلام ببخشید کسی از کتاب پیش1 استاد خبر داره که کی روی سایت میاد؟؟یا اصلا مثل کتاب سال دوم میاد یا ن؟؟
-
ای کاش یه اطلاعی بهمون میدادن که ایا باید کتابارو بخریم یا نه .....حداقل ای کاش استاد تست های سینتیک رو تو سایت قرار میدادن