b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
reza213 در ضمن ارایش اتم مورد نظر به سه دی چهار اس ختم شده بوده سه تا الکترون از دست داده به ارایش سه اس دو سه پی شش ختم شده .شما جمله سوالتون رو برعکس گفتین
-
reza213 شما غیب میشین یه باره کجا می ری؟نکنه به ملاقات خضر نبی مشرف میشی؟
-
Drfariborz ببخشید . جلسه 7 دقیقه 4:36 (((به اشتباه لینک جلسه 6رو داده بودم!!)))
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5364
جلسه هـــفت -
reza213 انشاالله دوستان دیگه راهنمایی می کنن.توضیح دادم براتون که
-
reza213 الکترون بار منفی داره. وقتی اتمی به یون مثبت تبدیل میشه یعنی الکترون (بار منفی) از دست داده و وقتی اتمی به یون منفی تبدیل میشه یعنی الکترون گرفته.
A سه بار مثبت یعنی اتم A سه عدد الکترون از دست داده. این الکترونها را از لایه ی خارجی از دست داده. برای اینکه دوباره A سه بار مثبت را به اتم A تبدیل کنیم شروع به وارد کردن الکترون به آن می کنیم و این کار را از خارجی ترین لایه شروع میکنیم.
آرایش الکترونی A سه بار مثبت به 3S و 3P ختم شده. طبق اصل آفبا لایه های بعدی که پر میشوند 4S و3d هست. خارجی ترین لایه 4S هست دو الکترون به آن می دهیم و یک الکترون باقیمانده را به 3d وارد می کنیم. -
Drfariborz در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@romisa1234 مگه فیلمای استاد الاساتید اقاجانی رو نمی بینی؟
از فیلمای پارسالشون استفاده کردم
-
@romisa1234 فرق نداره که.استاد همون استاده کنکور هم همون کنکوره.عالیه دیگه
-
marylb در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
reza213 الکترون بار منفی داره. وقتی اتمی به یون مثبت تبدیل میشه یعنی الکترون (بار منفی) از دست داده و وقتی اتمی به یون منفی تبدیل میشه یعنی الکترون گرفته.
A سه بار مثبت یعنی اتم A سه عدد الکترون از دست داده. این الکترونها را از لایه ی خارجی از دست داده. برای اینکه دوباره A سه بار مثبت را به اتم A تبدیل کنیم شروع به وارد کردن الکترون به آن می کنیم و این کار را از خارجی ترین لایه شروع میکنیم.
آرایش الکترونی A سه بار مثبت به 3S و 3P ختم شده. طبق اصل آفبا لایه های بعدی که پر میشوند 4S و3d هست. خارجی ترین لایه 4S هست دو الکترون به آن می دهیم و یک الکترون باقیمانده را به 3d وارد می کنیم.از کجا فهمیدید خارجی ترین لایه 4s و 3D هست!! اینو متوجه نمیشم
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to reza213 on آخرین ویرایش توسط Drfariborz انجام شده
reza213 یون مورد نطر به سه اس دو سه پی شش ختم شده و از طرف دیگر سه بار مثبته.از اولی متوجه میشیم یون مذکور 18الکترون داره و از دومی می فهمیم که عنصر تولید کننده این یون در حالت خنثی 3+18=21 الکترون داشته است.حالا مثل اینه که به ما بگن ارایش الکترونی عنصر داری 21الکترون رو رسم کن .اگه بلد باشی رسم کنی می بینی که به سه دی یک چهار اس دو ختم میشه.اگر متوجه نمی شوی چون هنوز رسم بلد نیستی برو درسنامه های مبحث رسم ارایش الکترونی عناصر و یون ها رو از بانک تست شیمی دوم متوسطه بخون.از دیشب فکر کنم گرفتار این مبحثی.یا حق
-
Drfariborz کاملا متوجه شدم. دستتون درد نکنه
فیلم بحثو دیدم. فقط این فکرو نمیکردم که باید ارایش های قبلشم در نظر بگیریم. مممممنون عزیز -
سامان خضری سلام اره مشکل منم همینه من همشو دان کردم ولی این 2 قسمتو نمیدونم از کجا بیارم
-
سامان خضری @m-bahrami1378
سلام، اون دو جلسه به دلیل فنی فیلمش از دست رفته... پیشنهاد میکنم یا از استاد حاجی سلیمانی ببینید یا استاد صنیعی که الان دارن اسید و باز رو درس میدن... -
mohammadhassan تو سایتای دیگه هم اسید و باز استاد اقاجانی نیست ؟ من با تدریس ایشون خیلی خوب یاد میگیرم ینی راه دیگه ای وجود نداره؟؟
-
@m-bahrami1378 متاسفانه امسال با آلاء همکاری ندارن
-
mohammadhassan نمیدونید اون دو قسمت موضوعش چیه تا همون قسمتارو از فیلمای اساتید دیگه ببینم؟
-
@m-bahrami1378 سامان خضری
سلام این جلسات قرار داده نشده فک نکنم اضاف بشه بعضی از دوستان گفتن که مشکلی پیش نمیاد و کامل هست -
mojtabah23 مگه میشه 2 ساعت اموزشه ینی تو این دوساعت استاد هیچ مطلبی اشاره نکردن که تکراری نباشه؟
-
@m-bahrami1378
نمیدونم بقیه قبلا گفته بودن مشکلی پیش نمیاد از طریق بقیه جلسات ببینید چه بخشی تدریس نشده