b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
#تدریس #شیمی جلسه 46 - آقای #آقاجانی
خارج قسمت واکنش (قسمت دوم)
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5602
@alaa_sanatisharif
آلا
خارج قسمت واکنش (قسمت دوم)
تو این جلسه فقط بررسی تست خواهم داشت از مبحث خارج قسمت واکنش یا q، دو تا تست ریاضی 93 که بسیار مهم هستند، ترکیبی و تلفیقی هستند با خارج قسمت واکنش برر... -
ال من قسمت اولو نمی یاره
مشکل چیه
{خارج قسمت} -
ادامه مباحث شیمی ۲ انشاالله آغاز میشود
-
ادامه مباحث شیمی ۲ انشاالله کی آغاز میشه
-
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد میخواستم بپرسم که pdfکتاب پیش دانشگاهی رو انشا الله تو سایت قرار میدین یا نه؟؟ با تشکر
-
و یه سوال هم که ایا تست های دوپینگ توی سایت یا سایت استاد قرار داره ؟؟؟؟؟
-
saeed rostami
سلام
پیش 1 تو انجمن قرار گرفته سرچ کنید
تست های دوینگ رو هم بعضی هاش تو انجمن هستن
سرچ کنید -
درود بر شما
کارتون عالیه، واقعا نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم.
امسال که با سایتتون آشنا شدم خیلی درسم پیشرفت کرده
ممنوووون -
mohsen76 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
تست های دوپینگ شیمی 2 را نمی گذارید؟سلام کتاب شیمی دوم مهندس آقاجانی درسایت موجوده که شامل تست دوپینگ هم هست میتونید استفاده کنید.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/26/518
-
باسلام خدمت شما.خواستم ببینم ادامه شیمی 2 کی شروع میشه
-
سلام کسی میدونه باویندوز 10 چطور ویدیو هارو باید دان کنم
برنامه idmنصب کنید راحت دانلود کنید -
الا میشه بگین کی کتاب پیش دانشگاهی رو به اشتراک میزارین ؟؟؟؟ یا اگه کسی لینکشو داره یه لطفی بکنه.....
-
سلام کتاب شیمی 3 و شیمی پیش 2 استاد رو از کجا میتونم نهیه کنم؟
-
#تدریس #شیمی جلسه 48 - آقای #آقاجانی
#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5610
@alaa_sanatisharif
بررسی سه تیپ تست تعادل
تو این جلسه سه تا تیپ تست رو از بخش تعادل را براتون انتخاب کردم تست اولی که به بررسی اون می پردازم ریاضی 91 خارج کشور است یکمی تغییر توش ایجاد کردم چون تست 91 خارج کشور مطلبش از کتاب درسی حذف شده یه تغییری روش دادم که بتونیم با توجه به معلومات بخش تعادل تست رئ بررسی کنیم تست دوم تست متن کتاب درسی هستش بسیار پتانسیل طرحش تو کنکور سراسری بالاست اگر دانش آموزی اونو بررسی نکنه احتمال خطا و اشتباه توش هست و تست آخری که بررسی می کنیم تست بچه های تجربی 93 هست یکی از دو تستی که تو کنکور تو مثائل ثابت تعادل براشون مطرح شده رو تو جلسه امروز بررسی میکنیم. -
کتاب پیش استاد؟؟؟؟؟؟؟ یکی راهنمایی کنه.......
-
saeed rostami در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کتاب پیش استاد؟؟؟؟؟؟؟ یکی راهنمایی کنه.......
میدونی چرا کسی پاسخ شما رو نمیده؟چون این سوال هزار دفعه پرسیده شده و هزار بار هم جواب داده شده.
لطف کنید پست های قبلی رو بخونید، جواب سوالتون رو پیدا می کنید.