b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
دوستان عزیز من چون طراحی سایت انجام میدم میدونم که هزینه های هاست و سرور و همینطور ترافیک مصرفی سایت، چقدر هزینه بر و سنگین هستند
خواهش میکنم که هرچقدر که در توان تون هست به این مجموعه بسیار ارزشمند کمک کنید ممنون از الا که گفته همیشه رایگان خواهد بود خدایشش خیلی خیلی به درد من خورده تا الان من که هیچ وقت توان خرید این دی وی دی های بسیار گرون بازار رو نداشتم.دست تک تک دست اندرکاران بخصوص اساتید بسیار توانا این مجموعه رو میبوسم ... پیش به سوی آینده هههههههههههههههههههههههههههه :)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
خسته نباشید
-
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
http://sanatisharif.ir/SanatiSharif-News/31
پس کو این سورپرایز؟؟؟؟پول میخواد
خیلی وقته که اقا سهراب گفتن یه سری مشکلات پیش اومد که امکان ضبطش نیس
ولی خوب پرستو درس میگه
همیشه یکی از مشکلات تو تمام زمینه ها پول -
جزوه تست دوپینگ تو سایت نیس؟؟
-
حسنعلی
سلام
تست زیاد بزنید
همون اول که سوالو میخونین به همه چیزش دقت کنید مثلا به یکایی که جوابو ازتون میخواد یا به این که بر حسب مول داده یا گرم یا این که حالت مواد جامده یا گازه یا... که اشتباه حل نشه و اخر سر مجبور نشید مجدد حل کنید
برای بالا بردن سرعت هم : اول تسلط کافی و دوم تست زیاد موثره
موفق باشید -
حسنعلی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
یه مشکلی برام توی حل تست های شیمی پیش اومده
اونم اینه که توی ازمون ها به جواب تست میرسم ولی زمان زیادی از دست میدم
چیکار کنم تا این زمان به حداقلش برسهایقد باید تست کار کنی که دستت سریع بشه ک وقتی داری صورت سوالو میخونی سریع فرمولو راه حل ها بیاد توی زهنت این فقط با تمرین درست میشه
-
Mohammad Tashakor دانش آموزان آلاءreplied to Masood1139 on آخرین ویرایش توسط Mohammad Tashakor انجام شده
@Masood-Ah
آلا می تونه ، نه تنها از خیلی هزینه ها صرفه جویی کنه، بلکه میتونه خیلی راحت و ساده درآمد زایی هم داشته باشه
با جذب اسپانسر، استفاده از آپلودسنترهای مختلف به جای استفاده از سرور شخصی و ... (یا حداقل لینک مستقیم برای اعضا vip و لینک کمکی رایگان)
منتها ظاهرا یا کلن مخلفن با این بخش یا اصلن برنامه ای براش ندارن
به هرحال مطمعنن تا الان آلاء نزدیک به چند میلیارد هزینه کرده و فقط خدای بالاسری میتونه پاداش این عزیزان رو بده@Masood-Ah در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان عزیز من چون طراحی سایت انجام میدم میدونم که هزینه های هاست و سرور و همینطور ترافیک مصرفی سایت، چقدر هزینه بر و سنگین هستند
خواهش میکنم که هرچقدر که در توان تون هست به این مجموعه بسیار ارزشمند کمک کنید ممنون از الا که گفته همیشه رایگان خواهد بود خدایشش خیلی خیلی به درد من خورده تا الان من که هیچ وقت توان خرید این دی وی دی های بسیار گرون بازار رو نداشتم.دست تک تک دست اندرکاران بخصوص اساتید بسیار توانا این مجموعه رو میبوسم ... پیش به سوی آینده هههههههههههههههههههههههههههه :)))))))))))))))))))))))))))))))))) -
اگر کسی مشکل کند بودن و بی دقتی سر جلسه آزمون رو داره یکی از عواملی که باعث این قضیه میشه ، اینه که یه کتاب تست بر میدارن و شروع میکنن عشقی برای خودشون دونه دونه تست زدن و بعد هر تست بررسی و ...
اگه یه دانش آموز خیلی زرنگ هم این روش کار رو انتخاب کنه خود به خود سرعتش میاد پایین
باید تست ها رو دسته بندی کنید و هر چندتا تست رو توی یه وقت محدود بزنید، ذره ذره تعداد تست ها رو بیشتر کنید و محدودیت زمانی خودتون رو کم تر کنید
بعد یه مدت افرایش سرعت و دقتتون رو توی تست زنی قشنگ حس میکنید -
سلام استاد آقاجانى براى همايش تشريف ميارن رشت سال ٩٦؟
-
negina در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام استاد آقاجانى براى همايش تشريف ميارن رشت سال ٩٦؟
توی کانالشون برنامه ی چیزی داشته باشن میگن اونحا
-
Mohammad Tashakor در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اگر کسی مشکل کند بودن و بی دقتی سر جلسه آزمون رو داره یکی از عواملی که باعث این قضیه میشه ، اینه که یه کتاب تست بر میدارن و شروع میکنن عشقی برای خودشون دونه دونه تست زدن و بعد هر تست بررسی و ...
اگه یه دانش آموز خیلی زرنگ هم این روش کار رو انتخاب کنه خود به خود سرعتش میاد پایین
باید تست ها رو دسته بندی کنید و هر چندتا تست رو توی یه وقت محدود بزنید، ذره ذره تعداد تست ها رو بیشتر کنید و محدودیت زمانی خودتون رو کم تر کنید
بعد یه مدت افرایش سرعت و دقتتون رو توی تست زنی قشنگ حس میکنیدمرسی چه راه خوبی
حتما تست میکنم
امیدوارم سرعت عمل بگیرم -
mstmsm در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
negina الان تالش 27 اذر همایش داره
واقعن ميگيد؟! ممنونم نميدونستم
-
ali2310 امسال تدریس نشده ولی از پارسال تدریس شده اینم لینکش http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/3632
-
امیدوارم که استاد آقاجانی بعد از این که تعادل تموم شد مباحث باقی مونده از شیمی دوم رو تدریس کنن تا ان شاء الله تا بهمن اون هم تموم بشه