b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
چی بگم............ شاید.......استاد گفتن تا عید دوم و سوم تمومه
بعد عیدم پیش دو
نگران نباش -
#شیمی_شریف
#شیمی_آقاجانی
️ شیمی تعادل فردا با ضبط "عوامل موثر بر تعادل" به پایان می رسد.
️ کتاب خوانی منحصر به فرد استاد آقاجانی از مبحث "شیمی و زندگی" هم هفته گذشته در سه جلسه ضبط شده است. که بدلیل اینکه عوامل موثر بر تعادل پیش نیاز مبحث شیمی و زندگی است، قسمت شیمی و زندگی بعد از ضبط و آپلود عوامل موثر بر تعادل برروی سایت صنعتی شریف.آی آر قرار خواهد گرفت.
@shimiaghajani96 -
سلام
استاد یه مطلب تو کانالشون گذاشتن و گفتن اگه بازدیدش به 25000 نفر برسه فیلم جمعبندی پیش 1 رو ضبط میکنن
حالا دوتا سوال:
1.آیا همون مطالبی که تو همایشاشون گفتن رو به ما هم میگن؟
2.ایا جزوه ای که تو همایشاشون به بچه ها دادن رو به ما هم میدن؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
استاد یه مطلب تو کانالشون گذاشتن و گفتن اگه بازدیدش به 25000 نفر برسه فیلم جمعبندی پیش 1 رو ضبط میکنن
حالا دوتا سوال:
1.آیا همون مطالبی که تو همایشاشون گفتن رو به ما هم میگن؟
2.ایا جزوه ای که تو همایشاشون به بچه ها دادن رو به ما هم میدن؟یه چیز خوب میدونم
به هیچ عنوان فرق نمیزارن برا کسایی مث ما که مجازی هستیم چه حضوری بریم -
negar2012
سلام دوستان یه چیز رو لازم بود که بهتون یاد آوری کنم اونم اینکه بدونید آلا و دبیراش نمیگم که کم و کاستی ندارن اما شک نکنید ک همه سعی میکنن بهترین کاراشون رو ارائه بدن و هیچ فرقی بین دانش آموزان مجازی و حضوری وجود نداره پس لطفا زود قضاوت نکنید ،یا علی التماس دعا -
عاقا این که نشد کار عاخهههههه
من خودم یه نفری پوستم کنده شد انقد که این پست رو تو سوپر گروه های تلگرام forward کردم
حالا استاد میگه آمار فیک بوده ( اخه شما بگین این انصافه؟؟؟؟) -
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
-
Best در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه امار فیک چه ربطی به بازدید از سایت ایشون داره.خب پست سین خورده.مگه قراره هر کی پست رو خوند روی لینک جزوه پولی سایتتون کلیک کنه که وب گذر رو چک میکنید؟اخه اینم شد حرف؟این شد دلیل؟:))بچه ها فروارد کردن تو سوپر گروه سین خورد حالا لزوما باید25هزار دانش اموز ببینن؟خب این کار با تلگرام نمیشه که شما برو دم حوضه قلمچی روز ازمون بگو...بگذریم....امان از بهانه ...خخ...الان اوج حملات به سوی من رو شاهدید
قضیه چیه دوست عزیز؟
-
@parastu23
قضیه خیلی جدیه
با توجه به تمام علاقه و ارادتی که به استاد دارم ولی باید بگم که
ایشون مارو گذاشته بودن سر کار به 2 دلیل زیر:
1.گفتند این پست به 25k برسه برا همینم من و تمام دوستانم تو هرچی سوپر گروه که تو تلگرام بوده مطلبو فروارد کردیم تا به زور بعد از چندین ساعت رسید به 18k
2.حالا استاد رفتند امار بازدید سایت رو چک کردن در حالی که ایشون گفتن بازدید پست تلگرام به 25k برسه ...... اگه میگفتند امار سایت باید به 25k برسه ما ادرس سایت رو فروارد میکردیم نه اون پست رو
بعدشم تلگرام یه نرم افزار انلاین هست و امکان هک و دستکاری در امار اون وجود نداره
از همگی و به خصوص کادر الا و استاد معذرت میخوام که انقد صریح حرفمو زدم چون ساعت 1.30 شبه و خوابم میومد یکم حال نداشتم رک صحبت نکنم
بازم معذرت -
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Best در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
قضیه چیه دوست عزیز؟
استاد قرار بود ی فیلم همایش رو بزارن برای بچه ها مثلا ی جور هدیه بود
اما گفتن امار باید برسه به 25 کا
بچه ها پست ها رو فرو کردن تو گروه های تلگرام
اما بعدش استاد گفتن نه این امار فیک هستش و بعدا میزاریم تا اامار واقعی باشه -
بیخیال دوستان بیاین وارد حاشیه نشیم و از امکاناتی که تا اینجا به لطف الا در اختیارمونه نهایت استفاده رو ببریم