b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام استاد عزیز .
میخواستم تشکر کنم ولی فک کنم تشکر یه چیز عادی شده اینجا چون روزانه هزاران نفر از زحماتتون تشکر میکنن و قدردون هستند به هر حال منم مثل بقیه و بصورت کلیشه میگم متشکرم ولی چه بسا قدر زحمات امثال شما رو نمیشه با تشکرو سپاس دونست
مطلبی که توی کانالتون گذاشتن واقعا ناراحت کننده بود از دو جهت اول اینکه هنوزم با وجود این همه تلاش فرادی ناسپاس پیدا میشن و از جهت دوم اینکه کاش شما حتی جواب این نفر رو هم نمیدادین و بزرگواری خودتون چشم پوشی میکردین چون امثال این افراد در جامعه مادی گرای ما کم نیستند و چه بسا در اینده با توجه به خیل موسسات کنکوری که فقط بدونبال کسب منفعت هستند با نمونه های بدتر هم روبرو شوید .
امید است که روح بزرگواتان درمقابل اینگونه برخورد ها دچار تشویش نشد. در اخر به عنوان تشکر یکی از ابیات ثنایی که داران اغراق است ولی اغراقیست بی شک در خور شخصیت و بزگواری شما.
نتوان وصف تو گفتن که تو در فهم نگنجی--------------نتوان شبه تو گفتن که تو در وهم نیایی
سپاس -
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نظرات و سوالات خودتون در مورد این فیلم ها رو اینجا بپرسید
سلام واقعا عاللللللللین عاااااااالی شیمی یعنی عشق وقتی یه معلم دلسوز و واقعا مسلط به کل مباحث مثل اقای آقاجانی اونو تدریس کنن.همیشه دعاشون میکنم تن خودشون و خونوادشون سالم باشه و دلشون خوش.کاش منم یه روز بتونم مثل ایشون به یه عده بی چشم داشت کمک کنم و مفیدباشم
-
میدونم این چیزی که میزارم نامربوطه به اینجا ولی گوش کنین جالبه
http://www.dalfak.com/w/rf94p/رضا-دهقانیان-از-دست-ندین-این-کلیپا -
استاد آقاجانی عزیز به بزرگواری خودتان این دوست عزیز و عجول را ببخشید.مشخص است که متاسفانه بیشتر از محتوا بدنبال حاشیه رفته است و چشم حق را بر واقعیت بسته است.امیدوارم این دوستمان هم بیاید و عذر خواهی کند تا لایق دیدن فیلمهای شما گردد.در غیر این صورت استفاده ی ایشان از الطاف آلا شرعی نخواهد بود و موفقیتی برایش در پی نخواهد داشت.
-
من به نوبه خودم از استاد عذرخواهی میکنم
امیدوارم هرچه محکم تر و پر انرژی تر به فعالیت خودشون ادامه دهند. -
@parastu23
@mrezaaghajani -
سلام وقت بخیر من جزوه یا کتاب شیمی ۳ استادو میخوام از کجا تهیه کنم ممنون میشم کسی راهنمای کنه
-
#تدریس #شیمی جلسه 49 - آقای #آقاجانی
عوامل موثر بر تعادل ( قسمت اول)#ریاضی #تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5715
@alaa_sanatisharif
-
اقای اسماعیلی ب شما ربطی نداره!!! هر کلمه ای ک دوسداشته باشم بکار میبرم
ناراحتی کامنتای منو نخون -
مدت زمان:
۲۹:۰۹
مبحث عوامل موثربرتعادل
#اصل لوشاتلیهعواملی که میتوانند تعادل رابرهم زنند:۱)اثرغلظت۲)اثرفشاریاحجم۳)اثردما
تغییرغلظت :
+بطور کلی افزودن یک ماده تعادل رادرجهت مصرف آن وخارج کردن یک ماده تعادل رادرجهت تولیدآن ماده جابه جامیکند•باافزایش غلظت یکی از اجزای واکنش٬سرعت واکنش های رفت و برگشت در تعادل جدیدبیشترازتعادل اولیه است
•باکاهش غلظت یکی از اجزای واکنش،سرعت واکنش های رفت و برگشت در تعادل جدیدکمترازتعادل اولیه است
•اگرچه افزایش یاکاهش غلظت،تعادل راجابه جامیکنداما طی این جابه جایی مقدار عددی ثابت تعادل kتغییرنمیکند
فقط دمابرثابت تعادلkموثراست•تغییرغلظت یک ماده جامدیامایع خالص هیچگونه تاثیری درجابه جایی تعادل نخواهد داشت.
حل تست۸۸ دوپینگ:
جواب تست گزینه دو
گزینه یک مربوط به تغییرغلظتPcl5
گزینه سه مربوط به تغییرغلظتCl2
گزینه اخر مربوط به تغییرغلظتPcl3
*غلظت Pcl3بایدتاحدامکان پایین بیایدنه بطور کاملفکرکنید۴۷:
نتیجه گیری:
+اگرغلظت SO3 رادرسامانه تعادلی افزایش دهیم در تعادل جدیدغلظت همه موادافزایش میابد سرعت واکنش رفت و برگشت هم نسبت به تعادل اولیه افزایش میابد++مقدارثابت تعادل kدرتعادل اولیه وجدیدتقریبابرابرند
@ادمین -
تدریس استاد عالیه
-
t.mohammadmahdi1999gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میدونم این چیزی که میزارم نامربوطه به اینجا ولی گوش کنین جالبه
http://www.dalfak.com/w/rf94p/رضا-دهقانیان-از-دست-ندین-این-کلیپامن که تمام کلیپای اینو گذاشتم تو تو دلی
اینستاشم اهنگاش روو گذاشتم
:|
اینجا نزار دعوا مون میکنن
:)ولی الان دیگه رسما خواننده شده اهنگ میده بیرون -
در این حاشیه ای که درست شده" آلای عزیز" فقط کامنت های انتقاد آمیز و پاک نکن کلا کامنت های در این رابطه چه انتقاد از استاد چه تعریف و عذر خواهی از استاد"در مورد این موضوع پیش اومده" رو پاک کنید
بنظرم یه اشتباه دوطرفه پیش اومده و الان هم نمیشه کسی رو مقصر کرد همه بچه ها عزیزن و همه اساتید زحمتکش هم دوست داشتنی .
من از همه ی دوستان گلم خواهش میکنم در مورد این موضوع دیگه بحث نکنید درست کردن حاشیه به نفع هیچ کس نیست و فقط یک زحمت مضاعف بر دوش آلا میفته و دلگرمیشونو از بین میره
در پناه خدا باشید -
ریز مباحث جلسه 049:
مدت زمان: 29 دقیقه و 9 ثانیه.**توضیح اصل لوشاتولیه.
**بیان اصل لوشاتولیه.
نکته:در بیان اصل لوشاتولیه دقت کنیم که تعادل "تا آنجا که امکان دارد ", با عامل مزاحم مقابله می کند تا اثر آن را از بین ببرد و ممکن است نتواند اثر عامل مزاحم را بطور کامل از بین ببرد.
●توضیح اثر غلظت بر تعادل با مثال.
نکته:اگر مثلا مقدار یکی از فرآورده ها را افزایش دهیم, طبق اصل لوشاتولیه تعادل در جهت مصرف ماده اضافی جابجا می شود ولی مقدارش به مقدار اولیه نمی رسد و تعادل جدیدی بر قرار می شود.
//حل تست شماره 88 از تستهای دوپینگ و توضیح اصل لوشاتولیه در آن.
نکته: اگر در واکنشی K برابر غلظت فقط یک ماده باشد , و غلظت آن ماده را تغییر دهیم,تعادل تا جایی جابجا می شود تا اثر تغییر کاملا از بین برود, چون K ثابت است و فقط با با دما تغییر میکند.
**بررسی سرعت تعادل جدید با افزایش یا کاهش غلظت یکی از مواد شرکت کننده در تعادل---> با افزایش غلظت سرعت افزایش و با کاهش غلظت سرعت کاهش می یابد.
**بررسی و توضیح نکات فکر کنید صفحه 47 کتاب درسی.
@ادمین -
drhemati1362
آخه اون بنده خداهم چیز بدی نگفته ن توهین بوده ن چیزی
فقط در جواب فیک بودن آمار گفته
ایشونم جواب دادن
من خودم به شخصه تا همین امروز یبارم وارد سایت ایشون نشدم اما تبلیغاتشون رو زیاد دیدم و وارد کانالشونم شدم
پس دلیل نمیشه کسی ک عضو کاناله یا هر جا بره و صد در صد از سایت بازدید کنه
یکم این بحثا از سطح تحصیلات ماها پایین تره به نظرم
یکم نسبت ب همدیگه گارد گرفتنامون باید تقلیل پیدا کنه
درسته ک ایشون دارن رایگان تدریس میکنن و منتم بر سرمون گذاشتن اما به صرف رایگان بودن نمیشه از هم انتقاد نکنیم ک
من استادو خیلی دوستشون دارم من خودم شیمیم از دبیرستان 20 بوده تا الآن ک فوق لیسانسم و سرو کارمم با شیمی کم نبوده ولی بازم کلیپای ایشونو دنبال میکنم برای پزشکی خوندن
پیروز باشید -
کسی میدونه چطوری میشه ب آلا کمک مالی هم کرد؟؟