b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
@minaaaaa یکیه من مقایسه کردم.فقط بعضی وقتا تو کلاس وقت اضافه میومد تست اضافه حل میشد اونم به ندرت پیش میومد.
-
amir 191 آخه من جلسه اول رو دیدم انگار جدول تناوبی رو کاملتر میگفتن .
-
@minaaaaa ساختار کلی و نحوه ی تدریس وتیپ بندی سوالا یکیه.اگرم (البته مطمنم این طور نیست)نکته ای اضافی باشه قطعا خیلی مهم نبوده که امسال اشاره نشده.بازم الا این تصمیم رو به شما واگذار کرده که هرکدومو میخوایید ببینید خیلیم رو این چیزا حساس نباشید به چشم اموزشی(درسنامه ای) بهش نگاه کنیدو سریع برید رو تست.
-
amir 191 آخه کل شبانه روز دارم فیلم میبینم تازه شروع کردم . 7 سال هم از کنکور قبلیم میگذره . به خاطر همین حساسم
-
@minaaaaa سعی کنید خودتونو مجبور کنید بعد از هر قسمتی که میبینید تستاشو حل کنید بعد برید قسمت بعدی در این صورت خیلیم خوبه دیدن فیلما اکثرن این مشکل در ابتدا ایجاد میشه برای کسایی که با اینجا اشنا میشن.(لا اقل من 10 نفرو دیدم)
-
-
سلام.ایا کلاس کنکور شیمی سال دوم و سوم هم کتاب خوانی داره؟
-
سلام. این واکنش، درسته؟ از لحاظ نظری که درسته تو آزمایشگاه شکل نمیگیره؟چون واکنش دهنده ها و فرآورده ها یکسانند،اشکال داره؟
NH3 + HCl میدهد NH3 + HCl -
جزوه ی جمع بندی پیش 1 ز کجا میشه دانلود کرد؟
-
سلام به همه
آیا هر 12 بخشِ شیمی تدریس میشه تا قبل از کنکور؟ -
Mohammad.A در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به همه
آیا هر 12 بخشِ شیمی تدریس میشه تا قبل از کنکور؟سلام
بله پایه تا قبل عید تموم میشه پیش 2 هم بعد از عید
-
سلام اگه میشه هر چه زودتر اسید و باز رو شروع کنید
-
farshid.aa22 اسید و باز بعد از عیده رفیق
-
Reza.Tah ممنونم ازتون بابتِ پاسخ؛
جایی هم توضیح داده شده در این مورد دقیق؟ -
Mohammad.A در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Reza.Tah ممنونم ازتون بابتِ پاسخ؛
جایی هم توضیح داده شده در این مورد دقیق؟بله تو کانال استاد
-
سلام بچه ها میخواستم بپرسم روزی چند قسمت از هر درس آلاء که امسال تدریس شده است ببینم که تا عید خودمو برسونم باتشکر از آلاء
-
یه سوالِ دیگه > توی آموزش ها به عنوان مثال داخل بخش سینتیک اگر برای حل مسائل نیاز به استفاده از استوکیومتری باشه،جنابِ آقاجانی کامل توضیح میدن یا مسئله رو حل میکنن و درباره استوکیومتری توضیحی نمیدن چون خودش یه بخش جدا تویِ شیمی 3 هست؟ (درکل کامل و از پایه و برای همه شرح میدن درس و مسائل رو؟)
-
Mohammad.A استاد آقاجانی حرف ندارن . بهشون اعتماد کنید
البته من فیلمهای 94_95 رو میبینم .هیچ مبحثی رو ناتموم نمیذارن
البته باز هم تاکید کنم خود من هم تازه شروع کردم ولی اینقد پایه ی شیمی رو عالی گفتن که مطمئنم ادامه ش هم همینقدر عالی هست. -
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﭙﺮﺳﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﭼﻨﺪ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺩﺭﺱ ﺁﻻﺀ ﮐﻪ ﺍﻣﺴﺎﻝ ﺗﺪﺭﯾﺲ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﺎ ﻋﯿﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺑﺮﺳﻮﻧﻢ ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ