b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
میگم نظرتون چیه من شیمی 2 رو با فیلم های پارسال تموم کنم و بعد بین شیمی 3 (که به طور کامل دارمشون ویدئو هارو) و شیمی 4 که الان دارن درس میدن یکی رو انتخاب کنم ؟
-
سلام بچه ها من تازه شروع کردم می خواستم کتاب استاد را چاپ کنم ولی گفتم خود جزوه بنویسم بیشتر یاد می گیریم حالا یک سوال من بین کتاب تست موج آزمون شیمی و IQ شیمی گاج موندم کدام تهنیه کنم شما کمکم کنید کدام کتاب ها بهتر است باتشکر از آلاء
-
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻮﺩ ﺟﺰﻭﻩ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﺣﺎﻻ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﮐﺘﺎﺏ ﺗﺴﺖ ﻣﻮﺝ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺷﯿﻤﯽ ﻭ IQ ﺷﯿﻤﯽ ﮔﺎﺝ و شیمی آزمون فار ﻣﻮﻧﺪﻡ ﮐﺪﺍﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﺪﺍﻡ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ
-
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﻨﻢ ﻭﻟﯽ ﮔﻔﺘﻢ ﺧﻮﺩ ﺟﺰﻭﻩ ﺑﻨﻮﯾﺴﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﺣﺎﻻ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﮐﺘﺎﺏ ﺗﺴﺖ ﻣﻮﺝ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﺷﯿﻤﯽ ﻭ IQ ﺷﯿﻤﯽ ﮔﺎﺝ و شیمی آزمون فار ﻣﻮﻧﺪﻡ ﮐﺪﺍﻡ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﻨﻢ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮑﻢ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﺪﺍﻡ ﮐﺘﺎﺏ ﻫﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺗﺸﮑﺮ ﺍﺯ ﺁﻻﺀ
موج آزمون بیشتر برای جمعبندی و نزدیک کنکور خوبه.
-
با سلام
استاد کل شیمی 2 رو تا کی ایشالله ضبط و تموش میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویا شیمی 3 رو ؟؟؟؟؟
با تشکر -
MR.hamid در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام
استاد کل شیمی 2 رو تا کی ایشالله ضبط و تموش میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ویا شیمی 3 رو ؟؟؟؟؟
با تشکرسلام .
شیمی 3 ایشون با نام صفر تا صد شیمی سوم هستش تو سایت اونم کامل.
شیمی دوم هم میتونید از کلاس کنکور سال قبل ایشون استفاده کنید.
اینطوری که برنامه ریزی شده بود قرار بود تا عید تموم بشه.اما مسئله تموم کردن. نیست مسئله خوب و با کیفیت تا جایی که در توان هست جلو بردن برنامه هستش.برا همین.تلاش میشه همه جا رو برسن و بگن.ولی این بهانه ای برای این نیست که سرسری و خلاصه وار بگن.برا همین تمرکز رو اینه که هر چی رو که میگن.شما با دیدن و تلاش خودتون بتونید از پسش تو کنکور بر بیایید.(سخت شد جملات ...درکم کنید..امرزو چند تا درس رو انتحاری راهی بیمارستان کردم...سخته ...) -
ببخشید من نمیدونم که ایشون سایت دارن اگه میشه خود اون لینکه شیمی صفر تا صد همون پیج رو بفرستید اندازه یه دنیا ممنون میشم
درباره شیمی 2 هم یه ذره بیشتر راهنمایی میکنید که چیکار کنم -
ببخشید من نمیدونم که ایشون سایت دارن اگه میشه خود اون لینکه شیمی صفر تا صد همون پیج رو بفرستید اندازه یه دنیا ممنون میشم
درباره شیمی 2 هم یه ذره بیشتر راهنمایی میکنید که چیکار کنماین لینک برای 0 تا 100 شیمی کنکور 96 هست:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/26/
اینم لینک 0 تا 100 شیمی 3:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/14/
توی سایتشون هم خودشون لینک دانلود/تماشا به همین سایت گذاشتن پس فرقی نمیکنه!
برای شیمی 2 چه راهنمایی نیاز دارید؟
اگر برای ویدیو آموزشی میگید که بنظرم با همین 0 تا 100 کنکور 96 جلو برید چون دیگه ضبط شروع شده و کم کم پخش میشه و مثل اینکه تا قبل از عید تموم میشه! -
ممنون که فرستادی ولی لینک اولیه چند تاش برا دوم اون فصل 1 هست بقیش هم برای پیش دانشگاهی هستش
بعد لینک دومیه نوشته برا شب امتحانی یعنی این ها رو من دانلود کنم به دردم میخوره که کنکوری هستم ؟؟؟ -
ممنون که فرستادی ولی لینک اولیه چند تاش برا دوم اون فصل 1 هست بقیش هم برای پیش دانشگاهی هستش
بعد لینک دومیه نوشته برا شب امتحانی یعنی این ها رو من دانلود کنم به دردم میخوره که کنکوری هستم ؟؟؟اونایی که برای دوم هستن درواقع پیش نیاز هستن برای بقیه مباحث و به نوعی یادآوری هستن تا مشکلی پیش نیاد جلوتر توی حل سوالات!
بله برای پیش 1 هستن بقیه و پیش 1 هم کامل تدریس شده و از حالا شیمی 2 قراره ضبط بشه و روی سایت قرار بگیره که جناب آقاجانی گفتن جلسه 1 شیمی 2 ضبط شده و فقط باید بزارنش رو سایت!
اون 0-100 شیمی 3 برای کنکور هم مناسبه،چون مباحثی مثل استوکیومتری رو به روش تستی هم آموزش دادن که مخصوص کنکوری ها هستش و بنابراین هم میتونید روش معمول کتاب رو یاد بگیرید و هم در کنارش روشای تستی رو هم یاد بگیرید!
من خودم که 0-100 شیمی کنکور 96 رو دانلود کردم و حالا هم دارم اون 0-100 شیمی 3 رو دانلود میکنم!
شیمی 2 هم که ان شاء الله تا یه مدت دیگه کامل روی سایت میزارن توی بخش 0-100 شیمی کنکور 96 و از اونجا دانلود میکنم! -
بله ممنون
-
سلام عزیزان.سوالی داشتم در مورد تدریس شیمی.با توجه به این که ضبط شیمی 2 برای کنکور 96 برای برنامه ازمون ها نمی رسه می خواستم از تدریس سال قبل رو نگاه کنم.می گم برای فیلم های سال قبل لازمه جزوه شیمی 2رو چاپ کنم؟ چون تازه می خوام شروع به دیدنش کنم پرسیدم.و یه سوال دیگه ،جزوه ی شیمی 3 هم برای دیدن فیلم های شیمی 3 رو سایت هست و موقع تدریس شیمی 3 لازمه؟
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بنظرتون تا عید جمع ميشه؟
پیش 2 میمونه بعد از عید
خودشون گفتن کلاسهای خودشونم پیش2 میمونه بعد عید. -
به نظر من بهتره بچه ها شیمی 2 رو از سال پیش ببینن و شیمی 3 و پیش 2 تا عید تدریس بشه
-
امسال خیلی داغون کار کردین
توی 5 ماه همش دو سه فصل