b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺱ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﺒﺘﮑﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﺮﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ
تست سطح بالاتر هم خواستید iq گاج رو اینجا بچه ها پیشنهاد دادن.
-
سلام دوست عزیز
به نظر من هرچی استاد میگن توی یه کلاسور مو به مو یادداشت کنین و تست ها رو هم بنویسین.
برای تست هم فقط IQ گاج(دوجلد با قیمت72000 تومان) ارزشش رو داره که واسه درسی مثل شیمی یک سال پشت کنکور نمونی و از رقبا پیشی بگیری. -
-
سلام دوستان مبحث های بعدی کی بر روی سایت قرار میگیرند
-
milad4862 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان مبحث های بعدی کی بر روی سایت قرار میگیرند
جلسه بعدی لینک بالایی هست که گذاشتم
-
احمد محمدولی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوست عزیز
به نظر من هرچی استاد میگن توی یه کلاسور مو به مو یادداشت کنین و تست ها رو هم بنویسین.
برای تست هم فقط IQ گاج(دوجلد با قیمت72000 تومان) ارزشش رو داره که واسه درسی مثل شیمی یک سال پشت کنکور نمونی و از رقبا پیشی بگیری.سفارش بدی خیلی ارزون تر در میاد ها من دو جلد رو با هزینه پستش 50 گرفتم
-
با سلام
استاد گرامی ، بی نهایت ازتون تشکر می کنم . کتابخوانی و نکات ترکیبی با کتابهای سالهای قبل خیلی خیلی عالی هست. -
استاااد خدا خیرت بده و ان شاالله عاقبت بخیر بشی. پرقدرت ادامه بدیدتا کنکور(:
-
raziyehmsv در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام خدمت همه ی زحمت کشان مجموعه الا..آیا شیمی 2 و 3 تا قبل عید تدریس میشن؟
اره تموم میشه
-
سلام . یه سوال دارم . من فیلمای 45-46 استاد آقاجانی رو دانلود کردم . کسی با فیلمای جدید مقایسه کرده؟فرق دارن ؟
-
ن ولی تو فیلم های امسالحجم کمه ولی مفید تو وقت صرفه جویی هستش ولی در کل مث همن
-
@minaaaaa یکیه من مقایسه کردم.فقط بعضی وقتا تو کلاس وقت اضافه میومد تست اضافه حل میشد اونم به ندرت پیش میومد.
-
amir 191 آخه من جلسه اول رو دیدم انگار جدول تناوبی رو کاملتر میگفتن .
-
@minaaaaa ساختار کلی و نحوه ی تدریس وتیپ بندی سوالا یکیه.اگرم (البته مطمنم این طور نیست)نکته ای اضافی باشه قطعا خیلی مهم نبوده که امسال اشاره نشده.بازم الا این تصمیم رو به شما واگذار کرده که هرکدومو میخوایید ببینید خیلیم رو این چیزا حساس نباشید به چشم اموزشی(درسنامه ای) بهش نگاه کنیدو سریع برید رو تست.
-
amir 191 آخه کل شبانه روز دارم فیلم میبینم تازه شروع کردم . 7 سال هم از کنکور قبلیم میگذره . به خاطر همین حساسم
-
@minaaaaa سعی کنید خودتونو مجبور کنید بعد از هر قسمتی که میبینید تستاشو حل کنید بعد برید قسمت بعدی در این صورت خیلیم خوبه دیدن فیلما اکثرن این مشکل در ابتدا ایجاد میشه برای کسایی که با اینجا اشنا میشن.(لا اقل من 10 نفرو دیدم)
-
-
سلام.ایا کلاس کنکور شیمی سال دوم و سوم هم کتاب خوانی داره؟