b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
خیلی دمت گرمه مهندس آقاجانی
-
ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺱ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﺒﺘﮑﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﺮﺩ جواب بدید ممنون میشم
-
Farhad سلام . من دو جلسه از تدریسشون رو دیدم . به نظرم جزوه بنویسید کامل توضیح میدن
-
کاش شیمی 3 رو بعد پیش یک تدریس کنید
-
سلام.
میخواستم یه چیزی رو مطرح کنم:
شخصا خیلی از تستهای کتابهای کمک درسی رو دیدم که استاد حتی شبیهش رو هم حل نکردهو استاد هرچند عالی اما دارن صرفا تستهای سراسری و کتاب خودشون رو حل میکنن که واقعا سطح تستها متوسطن. تستهای سراسری رو پارسال هم حل کردن به نظرم تستهای جدید رو حل کنن بهتره.
البته دیدگاه من هستش میخوام نظر شمارو بدونم. باورکنین توآزمونا بعضا سوالهایی میان که اصلا با تدریس استاتد قابل حل نیستش یا روششون رو نگفتن. -
Rebwar در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام.
میخواستم یه چیزی رو مطرح کنم:
شخصا خیلی از تستهای کتابهای کمک درسی رو دیدم که استاد حتی شبیهش رو هم حل نکردهو استاد هرچند عالی اما دارن صرفا تستهای سراسری و کتاب خودشون رو حل میکنن که واقعا سطح تستها متوسطن. تستهای سراسری رو پارسال هم حل کردن به نظرم تستهای جدید رو حل کنن بهتره.
البته دیدگاه من هستش میخوام نظر شمارو بدونم. باورکنین توآزمونا بعضا سوالهایی میان که اصلا با تدریس استاتد قابل حل نیستش یا روششون رو نگفتن.سلام دوست عزیز نه تنها استاد آقاجانی بلکه هیچ معلم کلاس کنکور دیگه ای وظیفه نداره همه ی تیپ تست هایی که ممکنه مطرح بشه رو که حل کنه که,حل تیپ تست های زیاد مخصوص همایش ها هست که معمولا 6 تا 8 ساعت طول میکشه,از یه تیتر ساده میشه هزار جور تست ساخت استاد باید مفهوم رو به طور کامل به دانش آموز یاد بده که هرجور سوال ازش مطرح بشه بتونه جواب بده بقیش دیگه به خود دانش آموز بستگی داره که چقدر تلاش کنه,در ضمن استاد معمولا بعد از آزمون های گزینه دو و قلمچی تست های خوب و بد رو از هم جدا میکنن داخل کانالشون,این دیگه وظیفه دانش آموزه بره اون تست هارو دوباره حل کنه پاسخ تشریحی رو ببینه اگه نفهمید بره از کسی بپرسه,تا الان هم به نظر من کاملا مفهوم رو به دانش آموزاشون منتقل کردن و متن خوانی کتابشون هم که عالیه,تا حالا معلمی ندیدم که اینطوری کتاب رو زیرو رو کنه
-
ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺱ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﺒﺘﮑﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﺮﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ﺳﻼﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺩﺭﺱ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﻭ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻭ ﺗﺴﺖ ﺍﺯ ﮐﺘﺎﺏ ﺟﻤﻊ ﺑﻨﺪﯼ ﻣﺒﺘﮑﺮﺍﻥ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﺮﺩ ﺩﺭﺳﻨﺎﻣﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﻫﻢ ﻓﺮﻕ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﯾﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﺘﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﺍ ﭼﺎﭖ ﮐﺮﺩ ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯾﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ
چرا نمیشه.شما درشسون رو کامل یاد بگیرید + مبتکران خیلی هم خوبه.مخصوصا که کتاب خوانی هم میکنند.
-
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تست سطح بالاتر هم خواستید iq گاج رو اینجا بچه ها پیشنهاد دادن.
-
سلام دوست عزیز
به نظر من هرچی استاد میگن توی یه کلاسور مو به مو یادداشت کنین و تست ها رو هم بنویسین.
برای تست هم فقط IQ گاج(دوجلد با قیمت72000 تومان) ارزشش رو داره که واسه درسی مثل شیمی یک سال پشت کنکور نمونی و از رقبا پیشی بگیری. -
-
سلام دوستان مبحث های بعدی کی بر روی سایت قرار میگیرند
-
milad4862 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان مبحث های بعدی کی بر روی سایت قرار میگیرند
جلسه بعدی لینک بالایی هست که گذاشتم
-
احمد محمدولی در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوست عزیز
به نظر من هرچی استاد میگن توی یه کلاسور مو به مو یادداشت کنین و تست ها رو هم بنویسین.
برای تست هم فقط IQ گاج(دوجلد با قیمت72000 تومان) ارزشش رو داره که واسه درسی مثل شیمی یک سال پشت کنکور نمونی و از رقبا پیشی بگیری.سفارش بدی خیلی ارزون تر در میاد ها من دو جلد رو با هزینه پستش 50 گرفتم
-
با سلام
استاد گرامی ، بی نهایت ازتون تشکر می کنم . کتابخوانی و نکات ترکیبی با کتابهای سالهای قبل خیلی خیلی عالی هست. -
استاااد خدا خیرت بده و ان شاالله عاقبت بخیر بشی. پرقدرت ادامه بدیدتا کنکور(:
-
raziyehmsv در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
با سلام خدمت همه ی زحمت کشان مجموعه الا..آیا شیمی 2 و 3 تا قبل عید تدریس میشن؟
اره تموم میشه
-
سلام . یه سوال دارم . من فیلمای 45-46 استاد آقاجانی رو دانلود کردم . کسی با فیلمای جدید مقایسه کرده؟فرق دارن ؟
-
ن ولی تو فیلم های امسالحجم کمه ولی مفید تو وقت صرفه جویی هستش ولی در کل مث همن