b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
استاد اقاجانی واقعا ممنونم ازتون من از درصد 30 شیمی به 60رسیدم خیلی بهتون مدیونم
-
sheyda 96 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد اقاجانی واقعا ممنونم ازتون من از درصد 30 شیمی به 60رسیدم خیلی بهتون مدیونم
با فیلمای امسال یا پارسال ؟
-
سارا هر دو عالی ان ، ب نظر من امسال عالی تره چون زمانشون کمتره ، زود تر تموم میشه ! دیگه میل با خودته من دوم رو از پارسال استفاده کردم خیلی هم راضیم
-
forough در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سارا هر دو عالی ان ، ب نظر من امسال عالی تره چون زمانشون کمتره ، زود تر تموم میشه ! دیگه میل با خودته من دوم رو از پارسال استفاده کردم خیلی هم راضیم
این جواب برای من بود ؟
-
mina raeesi خودمم دوم رو دارم میبینم از فیلمای پارسال ولی همش نگرانم نکنه امسال کاملتر باشه .دقیقا مشکل زمان هم دارم با فیلما
-
سلام دوستان تحلیل آزمون آخر قلمچی رو میتونید از کانال استاد دریافت کنید
-
سلام دوستان کسی pdfتحلیل ازمون رو دانلود نکرده واسه من بفرسته اخه هر کاری میکنم دانلود نمیشه
-
سلام جواب تست کتاب شیمی رو کسی داره هم موضوعی هم دوپینگ...
ممنون میشم برام فرسته -
سلام . شیمی رو چند روز در هفته . روزی چند ساعت میخونید و چقدر تست میزنید ؟تا خوندید تست میزنید یا چند روز بعد ؟
-
mina raeesi هرروزیکونیم تادوساعت خوبه.تستم همونموقع تعدادشم تاجان دربدن داری خخ نمیدونم
-
مینااا یک و نیم تا دو ساعت هم فیلم هم مرور هم تست ؟؟
-
mina raeesi من خودم فیلماروپارسال نگاکردم امسال جای ک مشکل دارم میبینم فقط اره باتست
-
مینااا خوش به حالتون . منکه کلا وقت میکنم فیلم بینم . ولی راضی ام چون عالی هستن و خوب یاد میگیرم
-
mina raeesi بافیلم فقط کارت نمیشه هامثل اینه بری کلاس خصوصی فقط درس نخونی.یه کاری کن فککن میری مدرسه صب تاظهرفیلم ببین بقیش خودت بخون فقط
-
مینا جون اصن نگران نباش ، همونا رو ببین کافیه بقیشم خودت تست بزن همه جور تیپی دستت میاد مثلن من خودم از سال ۹۵ تا ۸۵ همه رو تحلیل میکنم ، واسه ی کنکوری زمان خیلی مهمه ! فیلمای امسال درسته زمانشون کمتره و بچه ها نیستن ، اما دیر اپلود میشن ، باید منتظر بمونی اما از پارسال ک استفاده کنی زودتر میبندیش ، دیگه تصمیم با خودته ! موفق باشی
-
سلام خسته نباشید عذرمیخوام استاد مبحث نظریه های اتمی رو تدریس نمیکنن؟