b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
helen_amor پرسیدید؟
-
■ جلسه دوم صفر تا صد شیمی کنکور 96 بدلیل فشردگی برنامه ی کلاس ها هنوز ضبط نشده است. و برروی سایت قرار نمیگیرد.
به محض ضبط این جلسه و اپلود آن برروی سایت دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف www.sanatisharif.ir ، خبر آن از طریق کانال ما یا کانال موسسه آلاء اطلاع رسانی خواهد شد.
@alaa_sanatisharif(کانال استاد آقاجانی) -
سلام برا تست شیمی آزمون فار رو پیشنهاد میدید یا موج آزمون برا درصد بالا،مزایا و معایبشون رو هم بگید
برای مرور چه کتابی خوبه برا شیمی حجمش کم باشه لقمه یا موج آزمون خلاصه اولش؟ -
farhadhamid29 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام برا تست شیمی آزمون فار رو پیشنهاد میدید یا موج آزمون برا درصد بالا،مزایا و معایبشون رو هم بگید
برای مرور چه کتابی خوبه برا شیمی حجمش کم باشه لقمه یا موج آزمون خلاصه اولش؟سلام ....واسه مرور شیمی من فقط فیل شیمی رو خوندم ..به نظرم خوبه اما حجمش کم نیس!
-
بهاره حجم زیاد نمیخوام مبتکران دارم تستهاش قدیمیه حجمشم زیاده اونو میخونم بعد برا مرور و تست کتاب میخوام تست های جدید
-
@Hoomillas در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میشه با جزوه پارسال ، کلاسای امسالو جلو رفت ؟سلام بله از کتابای پارسال میتونید استفاده کنید !
-
سلام دوستان به محض اینکه کارای استدیو کامل تموم بشه افزایش سرعت تولید فیلم رو حس می کنید ولی اگه عجله دارید از پارسالی ها استفاده کنید.
جلسه ی جدید آقای آقاجانی ضبط شده ولی باید دوباره ضبط کنیم اینکه استدیو هنوز کارش تموم نشده این همه بلا سرمون میاره.
امروز 70% نور پردازی استدیو درست شد.
-
در جواب به سوالی که پرسیده شد !!! (لطفا هر موضوع رو در تاپیک خودش بررسی کنین....سوال شیمی دارین در شیمی بپرسین !!! )
علیک سلام...استاد درست گفتن...شما به C2H5 دقت نکردین اون دوتا کربنه وقتی باز میکنین....از سمت چپ کلر و CH3 میوفتن روی سومین کربن....
پس باید از سمت راست بشماریم!
که در نهایت جواب میشه گزینه 4 -
@سهندkonkor در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
در جواب به سوالی که پرسیده شد !!! (لطفا هر موضوع رو در تاپیک خودش بررسی کنین....سوال شیمی دارین در شیمی بپرسین !!! )
علیک سلام...استاد درست گفتن...شما به C2H5 دقت نکردین اون دوتا کربنه وقتی باز میکنین....از سمت چپ کلر و CH3 میوفتن روی سومین کربن....
پس باید از سمت راست بشماریم!
که در نهایت جواب میشه گزینه 4بله به این نتیجه رسیدم خودم 2 دقیقه بعدش بی دقتی کردم
طراح هم تله گذاشته بود ولی دیگه هیچ موقع یادم نمیره سوالا فوق العاده عالی بودن 2 تا غلط داشتم که فهمیدم چیا بودن
دست استاد درد نکنه تدریسشون عالیه -
@mahsa_k در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام. برای این مجموعه صفر تا صد کنکور چه کتابی رو باید بخریم؟
سلام کتاب های صفر تا صد استاد آقاجانی
02166410000
تماس بگیرید برای خرید