b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
دیروز اموزشگاه مارو برد یه همایش که یه قسمتیش تدریس شیمی بود.که اگه بچه ها پسندیدن اموزشگاه براشون چن تا همایش شیمی با طرف بذاره
واااااای ینی بیش از پیش ایمان اوردم که هیچچچچکس مث استاد نمیتونه شیمی تدریس کنه.چن تا از این معلمای پر مدعایی که در کل استان مشهور هست رو هم دیدم تدریسشونو.روی هم دیگه انگشت کوچیکه ی استاد نمیشدن
بماند که تدریس مزخرف و حرکات جلف و مسخره بازی اون مدرس شیمی توی همایش رو بچه ها پسندیدن و قرار شد همایش براشون بذاره مجدد :|
البته من دیدم همایشش مفت نمی ارزه اومدم بیرون دم در مسئولین اموزشگاه گفتن چرا داری میری پایان همایش یک ساعت دیگه هست گفتم مفید نبود.وقتم با ارزش تره :"
خلاصه این ک قدر استادو بدونید که مث ایشون پیدا نمیشه.و از تدریسشون نهایت استفاده رو ببرید
موفق باشیم!
یاعلی -
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دیروز اموزشگاه مارو برد یه همایش که یه قسمتیش تدریس شیمی بود.که اگه بچه ها پسندیدن اموزشگاه براشون چن تا همایش شیمی با طرف بذاره
واااااای ینی بیش از پیش ایمان اوردم که هیچچچچکس مث استاد نمیتونه شیمی تدریس کنه.چن تا از این معلمای پر مدعایی که در کل استان مشهور هست رو هم دیدم تدریسشونو.روی هم دیگه انگشت کوچیکه ی استاد نمیشدن
بماند که تدریس مزخرف و حرکات جلف و مسخره بازی اون مدرس شیمی توی همایش رو بچه ها پسندیدن و قرار شد همایش براشون بذاره مجدد :|
البته من دیدم همایشش مفت نمی ارزه اومدم بیرون دم در مسئولین اموزشگاه گفتن چرا داری میری پایان همایش یک ساعت دیگه هست گفتم مفید نبود.وقتم با ارزش تره :"
خلاصه این ک قدر استادو بدونید که مث ایشون پیدا نمیشه.و از تدریسشون نهایت استفاده رو ببرید
موفق باشیم!
یاعلیمنم تابستون کلاس رفتم ب قول تو انگشت کوچیکه ی استاد هم نمیشدش طرف (بهترین مدرس استان بود مثلا :|)
-
من خودم دبیر شیمی هستم ترم اخر دانشگاه هستم ولی تا حالا استاد به این خوبی برای شیمی ندیدم ای کاش تو دانشگاه ما هم ازش استفاده میکردند
-
سلام دوستان آلائی
جا داره تو اینجا با مشارکت کاربران سایت الاء،شهادت حادثه دیدگان پلاسکو را به همه مردم تسلیت عرض کنیم.
برای شادی روح قهرمانان شهید آتش نشانی فاتحه ام الصلوات. -
milad4862 واقعا فوق العاده هستند . من برای هر درسی دو تا تدریس دیدم و انتخاب کردم . ولی ایشون رو هرگز تغیر ندادم .چون از جلسه اول هم میشد فهمید بی نظیرن
-
اینا کامل هستم یا نه اخه هر جلسش نیم ساعته من کامل نگاه نکردم
-
منم دارم کلاس شیمی میرم ۸۰۰ هزار تومنم هزینش شد ، ولی چیزایی ک استاد میگن رو حتی نمیدونه چی ان ، چ برسه تدریس کنه ! خیلی پشیمونم ک رفتم کلاس ! تازه خیلی هم عقبه !
-
اخه به ترتیبم نیست از شیمی 2 رفته پیش
-
amir khaleghi نگاه کن متوجه میشی
-
amir khaleghi کلاس کنکور تا حالا رفتی!!!!!
-
ممنون از استاد آقاجانی که دید منو نسبت به شیمی عوض کردن ولی ای کاش استاد الان به جای سال دوم سال سوم رو می گفتن تا همراه آزمونا پیش بریم
-
سلام..ببخشیدبرای شیمی۳ کتاب یا جزوه نمیزارین؟؟
-
@amir-khale ghiafam
Age ba hamin marahele tadris pish brio yad bgiri kheilii khubee...albate man shimi 2 vase sale pish in karo krdm. -
سلام بر گل ترین استاد شیمی ، استاد میخواستم بپرسم که تدریس فصل سوم پیش رو کی شروع میکنید؟؟
-
یه خبر خوب
به احتمال زیاد امسال در برنامه ماه عسل احسان علیخانی از آلا صحبت میشه -
با سلام خدمت همه آلائی ها
خواستم از استاد خواهش کنم اگه میشه مبحث اسید و باز شیمی پیش2 رو شروع کنن.آخه تا کنکور زمان زیادی نمونده. -
sheida naderi از فیلمای پارسال استفاده کن اونجا جزوه هم داره چون استاد امسال فعلا دارن شیمی 2رو تدریس میکنن