b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
يه انتقاد کوچولو،چرا فيلما دیر دیر میاد
ببخشید -
سلام ... استاد عااالی اند ...واقعا مرسی ....اما چرا انقدر ویدیو ها دیر آپ میشه ؟:(
-
پسسس چرا به اسید و باز نمیرسهههه
-
m.jafari9877 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پسسس چرا به اسید و باز نمیرسهههه
بعد عید میرسه
-
دوستان کسی نمی دونه که قسمت نظریه اتمی فصل 1 شیمی دو استاد کی تدریس می کنن
-
سلام استاد نظریه های اتمی درس میدهند تورو خدا جواب بدید باتشکر
-
چرا حفظی هستند مگه برنامه صفر تا صد نیست؟
:-/
:-@ -
سلام و عرض ادب...دوستان من تا به حال خیلی خوب برای کنکور نخوندم...حالا اگه تا کنکور بخوام توی تمامی درسها به جز ریاضی و فیزیک از روی همین فیلم ها نگه کنم و با جدیت ادامه بدم و از هیچ کتاب و جزوه دیگه ای استفاده نکنم.میتونم به یه نتیجه ای برسم؟؟؟آیا این فیلم ها واقعا کارساز هست؟
-
بچهها چرا تدریس ها دوروز ی بار رو سایت قرار میگیره
-
استادشما ....بهترین هستید:^^:)...
من با فیلم های پارسال شما رسیدم به اسید و باز ..و سال دوم رو هم تموم کردم ...و سال سوم رو هم فصل 1 هستم -
سلام استاد می خواستم بگم برای بهبود در درس شیمی چیکار کنم از چه منبعی استفاده کنم ؟
:-q -
ﺳﻼﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﺑﺮﺍﯼ
ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭ ﺩﺭﺱ ﺷﯿﻤﯽ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ
ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ ؟
B-) -
دوستان اینم از اردوی نوروزی آلاhttp://orduetalaee.ir/login
-
amir.javad
سلام شما از فیلمای پارسال استفاده میکنی چجوریه؟
من سال دومو خودم خوندم برا پیش از فیلمای جدید استفاده کردم بنظرت سومو بيام از پارسال استفاده کنم آخه میخام تا قبل عید شیمی بسته بشه برم سراغ تست سخت
ميشه يه توضیحی بدی بعدم رفتم فیلمای پارسال دان کنم همش قاطی بود جزوه ها رو نمیدونستم مال کدوم فصله -
hamid7728179 آره دیر به دیر میاد فيلما
-
ﺳﻼﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﮕﻢ ﺑﺮﺍﯼ
ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺩﺭ ﺩﺭﺱ ﺷﯿﻤﯽ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ
ﭼﻪ ﻣﻨﺒﻌﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﻢ ؟
-
من از فیلم های ..پارسال دارم استفاده میکنم ....بعد کتاب استاد رو هم خریدم .......
جزوه هایی که در سایت گذاشته شده ..همون ..کتابه استاده ..فقط ...بعضی بخشاش ..ناقصه ..منم ..پارسال ...اول جزوه ها رو دانلود ..کردم ..بعدش ..دیدم .که بعضی ..قسمتا نیست ..کتاب استاد رو سفارش ..دادم ..الانم ..تا عید فک کنم..شیمی ..رو با جلسات پارسالی استاد وکتابش ببندم ..اما از ترتیب ..جلسات پارسال ..بهتون پیشنهاد میکنم ...همون ترتیبی که در سایت قرار گرفته رو پیش ..برید ...چون مطالب ..به هم پیوسته رو استاد تونسته بهم ربط بده ...فیلم های ..پارسالی ..با امسال ..فرقش در اینه ..که ..استاد متن خوانی در فیلم های ..پارسالی نداره ..که در کتابشون ..کل متن های .مهم امده ...من بهتون پیشنهاد ..میکنم ..از فیلم های ..سال پیش ..برید جلو ..واز فیلم های امسال هم ...نکته بردارید ..یعنی ..دیگه نمیخواد ...بعد اینکه ..فیلم های ..پارسال رو برای خودتون ...جزوه کردینو ..برای امسال رو هم جزوه کنید ..فقط ..نت برداری ..کنید ...موفق باشید -
@Šàřàمن از فیلم های ..پارسال دارم استفاده میکنم ....بعد کتاب استاد رو هم خریدم .......
جزوه هایی که در سایت گذاشته شده ..همون ..کتابه استاده ..فقط ...بعضی بخشاش ..ناقصه ..منم ..پارسال ...اول جزوه ها رو دانلود ..کردم ..بعدش ..دیدم .که بعضی ..قسمتا نیست ..کتاب استاد رو سفارش ..دادم ..الانم ..تا عید فک کنم..شیمی ..رو با جلسات پارسالی استاد وکتابش ببندم ..اما از ترتیب ..جلسات پارسال ..بهتون پیشنهاد میکنم ...همون ترتیبی که در سایت قرار گرفته رو پیش ..برید ...چون مطالب ..به هم پیوسته رو استاد تونسته بهم ربط بده ...فیلم های ..پارسالی ..با امسال ..فرقش در اینه ..که ..استاد متن خوانی در فیلم های ..پارسالی نداره ..که در کتابشون ..کل متن های .مهم امده ...من بهتون پیشنهاد ..میکنم ..از فیلم های ..سال پیش ..برید جلو ..واز فیلم های امسال هم ...نکته بردارید ..یعنی ..دیگه نمیخواد ...بعد اینکه ..فیلم های ..پارسال رو برای خودتون ...جزوه کردینو ..برای امسال رو هم جزوه کنید ..فقط ..نت برداری ..کنید ...موفق باشیدمن از فیلم های ..پارسال دارم استفاده میکنم ....بعد کتاب استاد رو هم خریدم .......
جزوه هایی که در سایت گذاشته شده ..همون ..کتابه استاده ..فقط ...بعضی بخشاش ..ناقصه ..منم ..پارسال ...اول جزوه ها رو دانلود ..کردم ..بعدش ..دیدم .که بعضی ..قسمتا نیست ..کتاب استاد رو سفارش ..دادم ..الانم ..تا عید فک کنم..شیمی ..رو با جلسات پارسالی استاد وکتابش ببندم ..اما از ترتیب ..جلسات پارسال ..بهتون پیشنهاد میکنم ...همون ترتیبی که در سایت قرار گرفته رو پیش ..برید ...چون مطالب ..به هم پیوسته رو استاد تونسته بهم ربط بده ...فیلم های ..پارسالی ..با امسال ..فرقش در اینه ..که ..استاد متن خوانی در فیلم های ..پارسالی نداره ..که در کتابشون ..کل متن های .مهم امده ...من بهتون پیشنهاد ..میکنم ..از فیلم های ..سال پیش ..برید جلو ..واز فیلم های امسال هم ...نکته بردارید ..یعنی ..دیگه نمیخواد ...بعد اینکه ..فیلم های ..پارسال رو برای خودتون ...جزوه کردینو ..برای امسال رو هم جزوه کنید ..فقط ..نت برداری ..کنید ...موفق باشید -
Farhad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
چرا حفظی هستند مگه برنامه صفر تا صد نیست؟
:-/
:-@خیلی معذرت میخوام ولی دیگه از یه دانش آموز کنکوری بعیده منتظره چند تا مطلب که صرفا حفظی هستن باشه
الان انتظار داری معلم بیاد دالتون رو معرفی کنه نظریه هاش رو بگه؟
یا آزمایش رادرفورد رو بیاد توضیح بده 3 تا نتیجه اصلیش که بچه دبستانی ها هم میتونن حفظش کنن توضیح بده؟
بعدش هم که درس بده تازه نمیگید این چیزای ساده و غیر ضروری چیه درس میده معلم؟کلی مطلب مهم رو گذاشته اینارو درس میده؟