b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
سلام من هم چندبار از آقا سهراب پرسیدم منم جواب ندانند دینی می خواهند ضبط کنند یا نه
-
سلام معذرت میخوام آیا اینجا کسی هست بهم بگه استاد فرمول نویسیو کار میکنن؟ اینجا که نیست تو فیلمای سال قبلم یه جلسه مختصرا اشاره میشه..لطفا کمک کنید ممنون
-
زهرا صیرفیان در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
صرا اشاره میشه..لطفا کمک کنید
مختصرا ؟:/ در جلسات صفر تا صد شیمی سوم هست
جلسه سوم شیمی کنکور هم هست -
زهرا صیرفیان مختصر نیست . کامله . من فیلمای سال گذشته رو دیدم . فرمول نویسیش حرف نداره
-
_MILAD_ در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
زهرا صیرفیان در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
صرا اشاره میشه..لطفا کمک کنید
مختصرا ؟:/ در جلسات صفر تا صد شیمی سوم هست
جلسه سوم شیمی کنکور هم هستاستاد شیمی 3خیلییییییییییی کامل تدریس کرده من ازش استفاده میکنم
-
amir.javad در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من از فیلم های ..پارسال دارم استفاده میکنم ....بعد کتاب استاد رو هم خریدم .......
جزوه هایی که در سایت گذاشته شده ..همون ..کتابه استاده ..فقط ...بعضی بخشاش ..ناقصه ..منم ..پارسال ...اول جزوه ها رو دانلود ..کردم ..بعدش ..دیدم .که بعضی ..قسمتا نیست ..کتاب استاد رو سفارش ..دادم ..الانم ..تا عید فک کنم..شیمی ..رو با جلسات پارسالی استاد وکتابش ببندم ..اما از ترتیب ..جلسات پارسال ..بهتون پیشنهاد میکنم ...همون ترتیبی که در سایت قرار گرفته رو پیش ..برید ...چون مطالب ..به هم پیوسته رو استاد تونسته بهم ربط بده ...فیلم های ..پارسالی ..با امسال ..فرقش در اینه ..که ..استاد متن خوانی در فیلم های ..پارسالی نداره ..که در کتابشون ..کل متن های .مهم امده ...من بهتون پیشنهاد ..میکنم ..از فیلم های ..سال پیش ..برید جلو ..واز فیلم های امسال هم ...نکته بردارید ..یعنی ..دیگه نمیخواد ...بعد اینکه ..فیلم های ..پارسال رو برای خودتون ...جزوه کردینو ..برای امسال رو هم جزوه کنید ..فقط ..نت برداری ..کنید ...موفق باشیدسلام . قیمت کتابا چقدر هست .
-
mina raeesi من یادمه برای 4 تا کتاب 80 تومن دادم ....ولی ..کتاب پیش 2 ی من گم شد ....اصلا داغونم :(((00000000
-
سلام یه سوال
تو سایت اردو طلایی نوشته همایش شیمی با استاد اقاجانی
در حالی که خود استاد تو کانالشون نوشتن هیچگونه همایشی برای نوروز 96 برگزار نمیکنن
ما باید به حرف کی گوش بدیم؟ -
سلام ببخشید الان کتابشون تو بازار برای خرید هستش ؟
-
سلام ادمین جان.ادامه فیلما کی اپلود میشه؟؟؟؟
-
farid2
شما می تونید برید دانلود کنید از فیلم های پارسالی ...کتابش فک کنم نیست ..منم اول فک کردم ...من شاید گم کردم ..بعدش دیدیمنه کلا نیست بعدش.. رفتم دانلود کردم :)هم سه پیش رو هم 4 پیش^^!! -
farid2
بله ...بری بخش جزوات درس شیمی پارسال هستش ... -
سلام دوستان لینک کانال استاد رو قرار میدین لطفا
-
سلام اقا سهراب خسته نباشین. یه سوال داشتم در مورد اردوی مطالعاتی فرات. می خواستم بودنم ایا هزینه ی اردو ی 96 با همایش هاش 120000 هزارتومان یا فقط خودش؟؟
-
1200000هزار تومان
-
سلام
چرا استاد ادامه مبحثو تدریس نمیکنن