b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
نفهمیدم منظورتو
واضح تر بگو -
t.mohammadmahdi1999gmail.com
گفتی سوالای قلمچی رو میفروشن کلیدشو منم گفتم بیخیال قلمچی منکه فقط آزمونای جمع بندی رو میرم بیشتر تاکیدم رو تستای سراسریه سال گذشته هستش و اصلا بهایی ب قلمچی نمیدم حالا سوالاتشم ک بفروشن
ولی خدایی چقدر سرکوفت این بی سوادارو بهمون زدن منظورم اوناییه ک کلیدارو میخرن و ترازشون کشکی میره بالا -
D.r Esmaili اینا تو کنکور میمونن!
-
D.r Esmaili در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
گفتی سوالای قلمچی رو میفروشن کلیدشو منم گفتم بیخیال قلمچی منکه فقط آزمونای جمع بندی رو میرم بیشتر تاکیدم رو تستای سراسریه سال گذشته هستش و اصلا بهایی ب قلمچی نمیدم حالا سوالاتشم ک بفروشن
ولی خدایی چقدر سرکوفت این بی سوادارو بهمون زدن منظورم اوناییه ک کلیدارو میخرن و ترازشون کشکی میره بالاخیلی از اینایی ک میخرن دانش اموز نیستن
مشاورای الکی هستن که سوالارو میخرن تا تراز دانش اموزو الکی ببرن بالا بگن ما خوبیم!! -
اگه خواستین سوالارو من هستم
-
با زیر قیمت خرید
:-)) -
ن داش ممنون -
تو که پزشکی تهران رو شاخته
-
مسخره نکن دیگه دارم تلاشمو میکنم -
Vezra
من گزینه دو شرکت میکنم جامعه آماریش پایین تره تعداد آزموناشم کمتره از قلمچی و سوالاتش هم خیلی سخت طوری که تو آزمون های اولش فیزیک فصل حرکت شناسی و دینامیک میومد
فصل حرکت رو من خونده بودم 6 تا سوال ازش اومده بود 5 تا رو زده بودم از بین 30/35 تا سوال فیزیک ترازم چسبیده بود به میانگین نفرات برتر
مثلا سوالای شیمی ای که میبینی سر آزمون 70 درصدش بار اولیه که به چشمت میخوره و واقعا هم بیشترش ایده های خوبی داره و پر از تله تستی هست و کلی نکته آموزشی
ولی بدیش اینه که کاملا از زندگی سیرت میکنه بعد آزمون انگار 15 روز تو بیابون بودی.آدم از کنکور نا امید میشه خانواده هم سرکوفت میزنن که چرا بالا پنجاه نزدی همرو نمیدونن که سوالا چجوریه
ولی همینکه مثل قلمچی انقدر بی درو پیکر نیست جای شکر داره -
D.r Esmaili صددرصد!!!
-
Reza.Tah والا من که خیلی پشیمونم رفتم قلمچی به درد من یکی که نمیخورد...چقد ضرر کردم...الان کارم چندبرابر شده .....ولی خب خودمو میرسونم....با خودم عهد کردم ثابت کنم ضرری که بهم رسید باعث نشه به هدفم نرسم!!!
شنیده بودم که سوالای گزینه دو در حد کنکوره؟؟؟؟ پس اشتباه فهمیدم؟ -
Vezra
سوالای گزینه دو شبیه سوالای سخت و متوسط به بالای کنکوره,اگه همه سوالاش رو بررسی کنی عینا همون تو کنکور نمیاد اما آسون تر یا مشابهش رو احتمالا تو کنکور میبینی,چون تو کنکور که 50 درصد سوال ها تیپش تکراری هست بقیش هم که جدیده و ایده جدید داره تقریبا همشو گزینه دو پوشش داده تو این 3 سال اخیر,البته 3 آزمون پایانی سنجش هم عالیه و خیلی نزدیک به کنکوره