b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام سلام ی سوال لطفا جواب بدید میخواستم ببینم کتاب شیمی 3 و پیش 2 استاد رو از کجا باید تهییه کنیم ممنون میشم جواب بدین......
-
دوستان یه مطلب جالب دیروز پخش شده پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش
http://www.isna.ir/news/95112014339/ترکیب-عناصر-هلیوم-و-سدیم-برای-اولین-بار
-
پویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عااطفه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
عااطفه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
میشه لطفن یکی این سوال با دلیل جواب بده برام
%(#f700ff)[محلول صابون جامد در اب ......]
%(#006fff)[1.به دلیل ابکافت کاتیون دارای phغیر از 7 است]
%(#a600ff)[2.دو ذره تو لید میکند که فقط یکی ابپوشیده می ماند]
بین این دو تا گزینه کدام درست است
ممنون
@دانش-آموزان-آلاءسلام فکر کنم دومی درسته چون اسید چرب(cooh) یک اسید ضعیف است وسدیم یک باز قوی می باشد پس اسید چرب ابکافت میشود
اولی انیون یعنی اسید (cooh)ابکافت میشود نه کاتیون
اخه اولیم درستهیعنی شما میگه پاسخ نامه گفته هردو درسته ولی این طور که نیست
چون بدلیل اسیدcooh ابکافت شده یون هیدروکسید تولید میکند وph هم بخاطر ابکافت انیون تغییر کرده وبازی شده نه کاتیون که توی صورت سوال گفتهاوه اره راس میگیا
نمی دونم چرا یه لحظه فک کردم اسید کاتیون
مرسی
یه لحظه با فرمول نویسی 3 دوم قاطی شد
ممنون
-
سلام بچه ها کسی ترمودینامیک پارسال رو دانلود کرده؟؟به نظرم یک قسمتش نیست یا من ندیدم؟؟
-
تا تاریخ 9/16 دوتا جلسه یک و دوش هست بعد قسمت بعدیش میشه9/28 اما قسمت دومش اولیش نی
-
ببخشيد كسي لينك شيمي بخش اسيد و باز سالهاي پيش مهندس آقاجاني رو داره بذاره؟ ممنون ميشم
-
HaDs
برید به این لینک:
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/
از جلسه 82 شروع میشه،البته 2 قسمت از تدریس مشکل داشته که با رنک نارنجی مشخص هستن و نمیشه دانلودشون کرد! -
Mohammad.A ممنون دوست عزيز، فك كنم همون دو قسمت هستش كه من دنبالشم چون از منم ناقص هست، كي اين فصل اسيد و باز رو استاد تدريس ميكنه كه ما اين قسمتاشو ببينيم
-
HaDs
خواهش میکنم؛
گفتن که فصل 3 و 4 شیمی پیش دانشگاهی بعد از عید تدریس و پخشش شروع میشه! -
HaDs در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Mohammad.A ممنون دوست عزيز، فك كنم همون دو قسمت هستش كه من دنبالشم چون از منم ناقص هست، كي اين فصل اسيد و باز رو استاد تدريس ميكنه كه ما اين قسمتاشو ببينيم
تا عید دوم و سوم تموم بعد عید پیش
-
سلام
کلاس های پارسال خوبه یا امسال -
علی شری زاده
دوست خوبم همه سال ها کلاسا عالی هستن
کیفیت کلاس ها اصلا کم نیست
فقط باید ببینید شما کدوم قسمت رو میخوایید ببینید
اگه هممه شو میخوایید از اول ببینید خب از همین امسال ببینید تااا شما برسید خب قطعا کلاسای امسال تموم میشه و خیلیم خوبه
ولی خب اگه میخوایید مباحث جدید رو ببینید باید از سالهای قبل یا حتی استادان دیگه استفاده کنید که همشون عالی هستن -
علی شری زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
کلاس های پارسال خوبه یا امسالهر دو
-
با عرض سلام و خسته نباشید به عوامل آلا و استاد آقاجانی.یک سوال خیلی مهم داشتم از آقای آقاجانی خواهش میکنم خودشون به این سوال پاسخ بدن؟بهترین کتاب شیمی آلی برای دانش آموزان المپیادی برای مرحله ی دوم کدوم کتابه؟
-
علی شری زاده در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
کلاس های پارسال خوبه یا امسالمیتونی اونایی امسال تدریس شده رو از امسال ببینی اونایی تدریس نشده هنوز پارسال ببینی
-
سلام وقت بخیر
شیمی 2و3کِی تموم میشه؟؟