b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام وقت بخیر
شیمی 2و3کِی تموم میشه؟؟ -
سلام
من تا الان شیمی رو نخوندم الان فصل یک شیمی دو رو از فیلما دیدم
همین طوری ادامه بدم یرسم خوب بخونم؟
فارغم هستم ریاضی -
gh2020
به نظر من که هیچ کاری نشد نداره فقط ...
البته ....منم پارسال این موقع ها بود شیمی رو شروع کردم ..ولی برای خودم ..فصل جدا کردم خوندم .
موفق میشین حتما. -
سلام
تست های فصل دو شیمی دو رو چرا حل نکردن؟؟اصلا تست نداره
-
gh2020
منم وقتی نیگا کردم ویدیو هارو تعجب کردم که هیچ نمونه ای حل نشده!
ولی خب وقتی نیگ کرم و جزوه که نوشته بودم رو هم یه مرور کردم،رفتم سراغ تست های کنکور اون مبحث و به راحتی حل کردم!
شما هم امتحان کنید،خیلی ساده ست بنظرم! -
@Saraaa
من که همش استرس دارم همش
يه سوال من قشنگ فیلما رو نگاه میکنم کتابم قشنگ موشکافانه ميخونم مثه يه طراح نگاه میکنم به کتاب
بعد عید بيام بیشتر رو تست کار کنم آخه الان زیاد فرصت نمیکنم تست بزنم بعد عید اگه آلا طبق همون قولی که داده بره جلو فک کنم فقط پیش دو شیمی ميمونه و فیزیک بقیه درسامو خوندم -
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@Saraaa
من که همش استرس دارم همش
يه سوال من قشنگ فیلما رو نگاه میکنم کتابم قشنگ موشکافانه ميخونم مثه يه طراح نگاه میکنم به کتاب
بعد عید بيام بیشتر رو تست کار کنم آخه الان زیاد فرصت نمیکنم تست بزنم بعد عید اگه آلا طبق همون قولی که داده بره جلو فک کنم فقط پیش دو شیمی ميمونه و فیزیک بقیه درسامو خوندمب نظرم الانم قشنگ بشین تست بزن
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
الانم تست میزنم منتها کم
بعد عید بیشتر وقتمو ميذارم رو تست بنظرت کارم اشتباهه
بعد عید آزمونای سنجش و گزینه دو رو میرمالان همه رو با تست کار کنی بهتره ( نظر منه .. خودت بهتر میدونی)
موفق باشی سارا جان =)) -
سلام وقت بخیر
من از شیمی های پارسال میبینم چیزی نیست که هان؟؟
لطفا توضیح بدید -
کی کلن شیمی پایه و پیش تموم میشه؟
-
doctor_who
شیمی پیش که 2 فصلش بعد از عید قراره تدریس بشه،شیمی 2 و 3 هم آقایِ آقاجانی گفتن دیگه با همدیگه ضبط میشن!
فکر نمیکنم شیمی 2 و 3 تا هر 2 با هم تا قبل از عید (یعنی توی همین 1 ماهِ مونده) تموم بشن،احتمالا مقداریشون میره برای عید (حالا یا هر 2 شون کَمیشون میره برای بعد از عید یا شیمی 2 که مثلا زودتر شروع شده و آسون تر هست قبل از عید تموم میشه و شیمی 3 میره مقدار کمیش بعد از عید)! -
به نظرتون شیمی امسالو ببینیم یا از پارسال؟
-
من سه فصل شیمی دو رو که از جدیدا تدریس کردن دیدم
حالا نمیدونم برم پارسالی هارو ببینم یا همینارو؟؟