b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام
استاد امید وارم همیشه زندگیتون همراه با شادی وسلامتی باشه دستون درد نکه عااااااااالی هستین.
فقط یک خواهش داشتم که اگه میشه
واگه قرار هس همایش جمع بندی داشته باشین
مسائل رو جدا جمع بندی کنین
قربون دستاتون -
یکی به خاطر یه مقدار پول بخیه یه نفرو باز میکنه یکی هم رایگان به خاطر ارزش های مقدس وقتشو میزاره ببینید بین انسان ها چه تفاوت هایی میتونه باشه بابت لحظه لحظه وقتی که برامون میزاری ممنون
-
بهترین استاد شیمی کشور
-
سلام ی سوال داشتم
مگه یون های منگنز 2+ /3+ نیستن؟
پس چرا تو تجزیه پتاسیم پر منگنات نوشته شده
منگنز(iv)اکسید
ممنون مشم اگه ج بدید -
سلام.خیییییییییییلی از مجموعه ی آلا که بی دریغ زحمت میکشن و وقت میذارن سپاسگزارم.اجرتون با خدا. ولی میشه لطفا سرعت ضبط فیلمارو بالا ببرین؟توی بهمن ماه خییییییییلی کند پیش رفت این فیلما تو همه ی درسا.
-
ببخشید اسیدو باز کی تدریس میشه؟؟
-
ali shahmiri
گفته شده که کلا 2 فصل آخر شیمی پیش (پیش2) بعد از عید تدریس میشه! -
Mohammad.A در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ali shahmiri
گفته شده که کلا 2 فصل آخر شیمی پیش (پیش2) بعد از عید تدریس میشه!برای صدویکمین بار!!!
-
دوستان استاد شیمی سوم رو کی تموم میکنن؟؟
-
سلام.یه سوال:توکتاب شیمی من که چاپ سال ۸۷( خوده کتاب ن کمک درسی) نوشته که دراتم هیدروژن به علت تک اللکترونی بودن ان انرژی زیرلایه به lبستگی نداشته وفقط بهnبستگی دارد یعنی ترتیب زیرلایه هاش به این صورته
1s 2s 2p 3s 3p 3d 4s 4p 4d 4f....
توکتاب جدید این مطلبوندیدم؟حذف شده نه؟
این موضوع هنوزم صدق میکنه واسه هیدروژن؟ -
مخصوص بهترین دبیر شیمی!
مهر شما، گرافیت وجود مرا الماس کرد. من از با شما بودنم چیزی فراتر از استوکیومتری زندگی و مولاریته شادیها آموختم. امیدوارم کلویید زندگیتان شفاف و معادلات زندگیتان موازنه شده و محلول زندگیتان از عشق و محبت فراسیر شده باشد. با بیشترین درصد خلوص دوستتان دارم و با بالاترین غلظت مولال ارزوی موفقیت برایتان دارم......