b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
فیلم های آقای آقاجانی عالی هستند
دستشون درد نکنه
فقط تا آخر ادامه بدین -
reza.satea در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
فیلم های آقای آقاجانی عالی هستند
دستشون درد نکنه
فقط تا آخر ادامه بدینحالا که عالی هستن شما هم توضیحات فیلم ها رو برامون بنویسید تا سرعت کار بره بالا و زودتر فیلم ها آماده بشن
-
سلام ببخشید کسی میدونه استاد گزوه های عاملی و واکنش ها و .... که تو سایت خودشون میفروشن رو تو این فیلما میزارن یا باید اونارو از سایتشون خرید کنیم ؟
چون من کتابشونم دیدم نبود اون ها میشه ازشون بپرسید ما چیکار کنیم بخریم یا نه؟
مرسی
-
mohammadalizadh در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید کسی میدونه استاد گزوه های عاملی و واکنش ها و .... که تو سایت خودشون میفروشن رو تو این فیلما میزارن یا باید اونارو از سایتشون خرید کنیم ؟
چون من کتابشونم دیدم نبود اون ها میشه ازشون بپرسید ما چیکار کنیم بخریم یا نه؟
مرسی
به احتمال خیلی زیاد که نمی آورند ولی اگه نیاز دارید بهشون بخرید برای جمع بندی و کنکور خیلی عالی اند و اگه اونارو بیارن توی فیلم هاشون باید توی فصل 5 یعنی تقریبا 1ماه دیگه بیان روی سایت .
-
@mehdinasiri شما میدونید قیمتش چنده؟
واینکه واقعا راسته که کل عامل ها و واکنشاست؟
ایراد نداره یکی دوماه دیگه بخرم چون پول ندارم الان -
mohammadalizadh این دو فایل در انتهای کتاب شیمی3 ایشون ضمیمه شدن
-
mohammadalizadh ایشون فایلی رو که قرار دادن کامله و متناسب با کنکور 96
تصمیم قطعی با شماست عجله ای هم برای خریدش نیست چون دو ماه دیگه که کنکور نیست
نمونه ی فایل رو به گمونم توی سایتشون قرار دادن خودتون میتونید ببینید که به اون نحوه ی چیدمان و دسته بندی مطالب نیاز دارین یا با توجه به تدریس ایشون خودتون هم میتونید مطابق با نیازتون این دسته بندی رو انجام بدینایشون همه ی مطالب رو توی کلاسشون میگن فقط نحوه ی چیدمان نکات و شکل ها و.... یا ریز نوشته ها ممکنه منسجم تر و بهتر باشه
به نظرم با فایل نمونه مقایسه کنید -
banoo من نخریدم والا نظر شما چیه در مورد اون فایلای سایتشون
به نظرتون کامله یعنی هم چهارم و هم دوم و هم سوم رو کلا پوشش میده یا فقط بخشی از مهم ها و یا سومو در بر میگیره؟سلام بله کامل هست ضمیمه کتاب شیمی 3 هم هستند این فایل ها
مبلغشونم فکر کنم هر کدوم 5 هزار تومان هست میتونید از سایت ایشون ببینید مبالغ رودوستان برای خرید کتاب اصلا عجله نکنید چون ممکنه تغییراتی در راه باشه
-
alireza_ysf75 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
banoo من نخریدم والا نظر شما چیه در مورد اون فایلای سایتشون
به نظرتون کامله یعنی هم چهارم و هم دوم و هم سوم رو کلا پوشش میده یا فقط بخشی از مهم ها و یا سومو در بر میگیره؟سلام بله کامل هست ضمیمه کتاب شیمی 3 هم هستند این فایل ها
مبلغشونم فکر کنم هر کدوم 5 هزار تومان هست میتونید از سایت ایشون ببینید مبالغ رودوستان برای خرید کتاب اصلا عجله نکنید چون ممکنه تغییراتی در راه باشه
بله توضیحات کاملا کامله من کتاب ها رو از قبل گرفتم چون فیلم های سال قبل رو هم میبینم
-
alireza_ysf75
سلام خسته نباشید ببخشید میتونید از استاد بپرسید ایشاله حتما تا عید تمومه یا نه واینکه شیمی پیش رو هم میشه تدریس کنن چوون ما الان ازمون میدیم باید باهم بریم بالاا دیگه هم پیش هم پایه
حالا شاید اینجا جاش نباشه اما میشه از اقای طلوعی و اقای امینی راد در درسهای فیزیک و ریاضی بهشون بگید ما الان با کدوم ازمون پیش میریم و اینکه حداقل بهمون بگن که هندسه و امار و همینطور تو فیزیک کدوم زوج درس قراره پیش بریم فیزیک 1و2 یا فیزیک 3 دست شما هم درد نکنه -
alireza_ysf75
سلام خسته نباشید ببخشید میتونید از استاد بپرسید ایشاله حتما تا عید تمومه یا نه واینکه شیمی پیش رو هم میشه تدریس کنن چوون ما الان ازمون میدیم باید باهم بریم بالاا دیگه هم پیش هم پایه
حالا شاید اینجا جاش نباشه اما میشه از اقای طلوعی و اقای امینی راد در درسهای فیزیک و ریاضی بهشون بگید ما الان با کدوم ازمون پیش میریم و اینکه حداقل بهمون بگن که هندسه و امار و همینطور تو فیزیک کدوم زوج درس قراره پیش بریم فیزیک 1و2 یا فیزیک 3 دست شما هم درد نکنهسلام در مورد شیمی باید بگم ان شا الله تا عید تمام میشه مثل سالهای گذشته
در مورد اینکه شیمی رو چطوری تدریس کنن استاد خودشون تصمیم میگیرن فکر میکنم مثل پارسال تدریس کنن بعد از شیمی 2 برن سراغ استوکیومتری و بقیه روال انجام شدهچشم میپرسیم میگیم خدمتتون
-
alireza_ysf75 جسارتا میشه از آقای آقاجانی بپرسین کسایی که تو تابستون با ایشون شیمی 2 رو خوندن برای آزمون ها شیمی3رو انتخاب کنن یا شیمی2؟
-
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
alireza_ysf75 جسارتا میشه از آقای آقاجانی بپرسین کسایی که تو تابستون با ایشون شیمی 2 رو خوندن برای آزمون ها شیمی3رو انتخاب کنن یا شیمی2؟
فکر میکنم این ی چیزه سلیقه ای باشه و به خود فرد مربوط باشه و هر شخصی با دیگری متفاوت خواهد بود !!
به نظرم اگر شیمی 2 رو خوندید حالا برید برای ازمون شیمی 2 ببینید تلاشتون در چ حد بوده ؟ چقد موفق شدید ؟ -
alireza_ysf75
دست اقای اقاجانی درد نکنه خودشون استادن میدونن چیکار کنن اگه اونطوری به صلاح باشه که ایرادی نداره اما مسئله من ازمونه و اینکه پس چرا کوانتوم رو درس دادن بعد جدول تناوبی گروه های عاملی رو نگفتن و واکنشارم همینطور -
alireza_ysf75
دست اقا اقا جان یدرد نکنه خودشون استادن میدونن چیکار کنن اگه اونطوری به صلاح باشه که ایرادی نداره اما مسئله من ازمونه و اینکه پس چرا کوانتوم رو درس دادن بعد جدول تناوبی گروه های عاملی رو نگفتن و واکنشارم همینطوردوست عزیز کلا مگه چند جلسه از شیمی اومده روی سایت ک این همه مطلب بخواد تدریس بشه ؟
-
alireza_ysf75 شرمنده عصبانیتون کردم اما سوال بود دیگه
-
alireza_ysf75 شرمنده عصبانیتون کردم اما سوال بود دیگه
نه عصبانی نیستم کلا میگم
یکم صبر داشته باشید تا سرعت بارگذاری ها بیشتر بشه همه چی درست میشههر فیلمی هم نیازه شدید بهش دارید سعی کنید از پارسالیا استفاده کنید و نیازتون رو برطرف کنید