b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام دوستان عیدتون مبارک،یه سوال داشتم شمافقط فیلم های آقای آقاجانی رو نگامیکنید وتست میزنید؟؟؟یاکتابم (تستی مثل مبتکران)میخونید؟؟ لطف کنیدزودترجواب بدیدممنون میشم
-
H azizi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان عیدتون مبارک،یه سوال داشتم شمافقط فیلم های آقای آقاجانی رو نگامیکنید وتست میزنید؟؟؟یاکتابم (تستی مثل مبتکران)میخونید؟؟ لطف کنیدزودترجواب بدیدممنون میشم
بله حتما بخونید
-
Šàřà در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
friend@
دوست عزیز ما رو از نظرات گهربارت بهرمند کن خدایش تو آمپاز شدید قرار گرفتم
ترسم آن است که مجلس بترکد از هیجان...
سالن ها پر شود از شور دلان...
ترسم آن است که چندی از عاشقان...
جان به جان آفرین داده بروند از میان!!!!!!!(آمپاز رو خوب اومدید) -
friend@
ميشه الان بگيد بنظرتون منتظر بمونم یا برم سال قبل نگاه کنمانتظار خیلی سخته...خیلی سخت.
ولی وقتی یه چیزی پنجاه پنجاه هست هم انتظار سخته هم انتظار نکشیدن.
عقل سلیم میفرماید
اگه میتونید با سال های قبل برید جلو و نتیجه بگیرید خب چرا منتظرید؟؟؟ولی اگه مشکل دارید و هیچ راهی نداره با سال قبل برید جلو خب چاره ای جز انتظار ندارید!!!
جدا از شوخی های بالا نمیدونم ضبط میشه یا نه ولی به نظرم یکسری دروس رو ضبط میکنند.!!! -
friend@
حرف دلمو زدید آره عقل لامصب ميگه برو از فیلمای پارسال نگاه کن ولی اصلن فیلمای امسال خیلی خوبه الانم نميدونم برنامه آلا چيه تو کانال گفتن که از چهارم شروع میکنن دوباره خب تکلیف چيه
دو روزه تکلیفم با خودم مشخص نیست خیلی بدهوالا من دیگر هیچ نظری ندارم.من حرفمو زدم .اهل دلا مفهوم رو میگیرند و راه رو بر میگزینند و با سر سختی ادامه میدن!!!
-
friend@
مرسی از نظرتونقابل شما رو نداشت...
شماره کارت میدم هزینه شو تا 13 واریز کنید !!! -
تمامی قسمت ها آپلود شده یا همچنان ادامه داره؟
-
سلام سال نو همگی مبارک /من خودم از کلاسای پارسال استاد استفاده میکنم نکته ها از اونجا بر داشت میکنم و منتظرم تدریس استاد تموم بشه امسال /بعد یه ماه روزی 2 ساعت جلسات وقت میذارم جلسات امسال میبینم روزی 4 قسمت میشه/هم مرور میشه هم نکته جدید گفته شده باشه یادداشت میکنم {در کل کتاب که عوض نشده استاد هم عوض نشده من که مبحث فصل 1 شیمی 2 /سال قبل و امسال دیدم یکی هست}در پایان از الاو استاد عزیز/اقامحمد رضااقا جانی کمال تشکر دارم و ارزوی بهترینها براشون دارم سال خوبی داشته باشین.
-
آیا تست هایی که مهندس آقاجانی حل میکنن به اضافه ی تست های کتاب آموزش مبتکرانو بزنم برای درصد بالای 80 کافیه ؟
اگه کافی نیست چیکار کنم ؟ (چون وقت زیادی نمونده فکر نکنم بتونم چند تا کتاب قطور دیگه هم بخونم) -
سلام.کسی میدونی استاد سوالات همایشش رو برا فروش میزاره یا نه؟؟؟؟