b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
فیلم های پارسال رو از روی جزوه به به دانش آموزان می گه !!
-
سلام یه سوال دارم خواهشا زود جواب بدید
فصل 4 و 5 شیمی 2 رو امسال تدریس کردن اگه شده کدوم قسمت هاست واگه نشده باید چیکار کنم قرار میدن یا نه -
سلام فصل ۴ و ۵ رو تدریس میکنن؟
اگر نه از کجا میتونم این دو فصل رو بخونم؟
باتشکر -
pooria parandack
سلام نمیدونم تدریس میشه یانه ....میتونی از اینجا ببینی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/21/ -
ms96 sad96 خب جزوه ک تو سایت هس !
-
سلام استاااااااد.لطفا اسید و باز و الکترو شیمی رو تو اولویت قرار بدین... بعد به سوم و دوم برسین...ممنونم..شما نمونه اید استاد..خداقوت..انشالا سرزنده باشین
-
قسمت 103 و105 و107 پارسال برای من چرا فیزیکه باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه لینکش تغییر کرده میشه یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
سلام
بچه های یه سوال
فصل 1 و2 سال دوم دبیرستان
چه قسمت هایی هس؟؟؟؟؟؟
و با دیدنشون میشه مسلط شد بش؟ -
amir zz داداش سه فصل اولش هست.اگه تازه میخوای بخونی سه فصل اولو برای فصل یک پیشنهاد میکنم ارایش الکترونی رو حفظ کنی و اصل افبا رو کارت راحت تره اینجوری خیلی راحت با سرعت 2X فیلم هارو بدون نوتن جزوه میتونی خیلی راحت نگاه کنی فصل دوم و سوم ک ب ترتیب جدول تناوبی و ترکیبات یونی هستن با فیلم و جزوه نویسی راحت مسلط میشی خیالت راحت
-
شما فوق العاده اید ولی کاش کاش و کاش روند تدریس سریعتر میشد تا درسا تا اواسط اردیبهشت تموم شه!
-
sh.engineer داداش میشه یه باره دیگه اینایی که گفتی رو تایپ کنی ؟ خوب توضیح دادی ولی خیلی جاهاش معلوم نیس دقیقا منظورت چیه یا بار کلی بگو
-
didar.ph خخ چشم..گفته بودم که سه فصل اول شیمی دوم فیلم هاش اینجاست...و گفته بودم که کسایی که بار اول هست که میخونن سه فصل اول شیمی دوم رو .پیشنهادم این هست که اول ارایش الکترونی و اصل افبا که همون ترتیب پر شدن لایه هاست رو حفظ کنن و آشنا باشن چون اینجوری خیلی مسلط تر هستن و اینجوری میتونن فیلم رو در نرم افزار پات پلیر با سرعت 2X تماشا کنند که اینجوری زمان هر فیلم که سی دقیقه هست نصف بشه. و زودتر تموم کنند...و فصل دوم و سوم شیمی دو هم به مراتب براشون راحت میشه و میتونن کامل مسلط بشن ب مباحث این سه فصل...
-
سلام
استاد به نظرات پاسخ میدن؟
اگه بشه ازمون امروز سنجش رو انالیز کنیین -
راستی همایش پایه قرار نیس رو سایت قرار بگیره
من ثبت نام کردم ولی فکر نمی کردم کلاس ها حضوریه و دیگه... -
sh.engineer چطوری زمانش نصف میشه ؟!
-
پیش 2 هم خیلی مهمها
-
اسید و باز و الکتروشیمی رو تو اولویت بزارین
-