b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
بچه ها استاد اقاجانی گفتن موازنه 2تا قسمت هس ولی من قسمت اول پیدا کردم قسمت 2کجاس؟؟
@دانش-آموزان-آلاء -
@parastu23 فکرنمیکنم 2 جلسه باشه چون عموما استاد موازنه رو با 3 مثال یاد میدن و فکرنمیکنم بیشتر از نیم ساعت طول بکشه!
-
@parastu23 من آخرای فیلم موزانه رو دیدم ، استاد جمع بندی کردن و تمام نکات رو گفتن. دیگه نیازی به جلسه دوم نیست ! در ضمن تست مستقیم هم نداره که استاد بخوان تو یه فیلم دیگه ای تستاش رو بررسی کنن.
-
mohammadhassan در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@parastu23 من آخرای فیلم موزانه رو دیدم ، استاد جمع بندی کردن و تمام نکات رو گفتن. دیگه نیازی به جلسه دوم نیست ! در ضمن تست مستقیم هم نداره که استاد بخوان تو یه فیلم دیگه ای تستاش رو بررسی کنن.
اگر دقت کنی میگه که بقیه در فیلم بعدی
-
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دقیقه چندم؟
-
@parastu23 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دقیقه چندم؟
اخر
-
سلام استاد انشاالله تدریس ترمودینامیک رو شروع خواهین کرد؟؟
-
این پست پاک شده!
-
@دکتر-محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام به همگی جلسه 4 همایش استاد کامله؟؟؟چون استادهنوز دارن تدریس میکنن ولی فیلم قطع میشه
نه کامل نیست
-
-
-
سلام کسی همایش استاد صنیعی رو دیده نتیجه مطلوبش رو گرفته؟
-
سلام خانمی که راجب همایش استاد صنیعی پرسیدن باید بگم که بله قیمتش خیلی بیشتر از این چیزاس پس حتما استفاده کنین
دوستان ادامه ساختارا کی میاد؟؟ -
#تدریس #شیمی جلسه 105 - آقای #آقاجانی
همۀ ساختارهای شیمی کنکور (قسمت 5)
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/6324
@alaa_sanatisharif
-
سلام بچه ها کسی روش تستی قلمرو الکترونی بلد هست چون آقای انوشه گفتن ولی یاد نگرفتم
-
slm dostan,aya site ostad baraye shoma baz mishe???mn mikham kelas hozori sabte nam konm ama siteshon baz nemishe
-
@دکتر-محبوبه در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham
سلام اره باز میشهvaqan>????????????????????? chera vase mn baz nemishe??