b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@mahdis127 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پاسخنامه تستای دوپینگو از کجا میشه پیدا کرد ؟
پاسخ ندارن در فیلم های استاد جواب داده می شوند (پاسخ کلیدی دارند)
••• بزودی پاسخ تشریحی تست های #دوپینگ #کتابهای صفر تا صد مهندس #آقاجانی به تدریج منتشر می شود.
@aghajanishimi -
سلام
چند تا سوال دارم،- لطف میکنید توضیح بفرمایید کتاب صفر تا صد آقای آقاجانیِ بزرگوار که در سایتشون هست، همینی هست که در سایت آلا قرار داده شده یا خیر؟
- کلاس 0-100 شیمی استاد آقاجانی دقیقا کدوم مباحث رو نداره یا شاید ناقص داره؟ من چشمی و سریع بررسی کردم کامل بنظر میومد و همش رو دانلود کردم اما برای احتیاط سوال میکنم.
3.جزوات 35"دقیقه" که از جانب استاد منتشر میشن چه محتوایی داره و مناسب چه کسانی هست؟ نکات پیش آزمون هستند؟
4.کتابی که استاد سر کلاس درسشون در مدرسه با بچه ها کار میکنند عنوانش چی هست؟
پیشاپیش از پاسخگوییتون متشکرم:)
-
mim در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
چند تا سوال دارم،- لطف میکنید توضیح بفرمایید کتاب صفر تا صد آقای آقاجانیِ بزرگوار که در سایتشون هست، همینی هست که در سایت آلا قرار داده شده یا خیر؟
- کلاس 0-100 شیمی استاد آقاجانی دقیقا کدوم مباحث رو نداره یا شاید ناقص داره؟ من چشمی و سریع بررسی کردم کامل بنظر میومد و همش رو دانلود کردم اما برای احتیاط سوال میکنم.
3.جزوات 35"دقیقه" که از جانب استاد منتشر میشن چه محتوایی داره و مناسب چه کسانی هست؟ نکات پیش آزمون هستند؟
4.کتابی که استاد سر کلاس درسشون در مدرسه با بچه ها کار میکنند عنوانش چی هست؟
پیشاپیش از پاسخگوییتون متشکرم:)
سلام / 1- کتاب شیمی پیش 1 شون که میفروشند و اونی که روی سایت آلاء هست دقیقا یکی هستند (خودم خریدم ش که میگم) ولی شیمی سال دومش که روی سایت هست تست های دو پینگ رو نداره ولی اون شیمی فروشی روی سایتشان تست های دوپینگ را دارد اضافه بر شیمی 2 روی سایت و شیمی 3 شون رو باید بخری .
2- تدریس صفر تا صد به هیچ وجه کامل نیست و خیلی از فصول تدریس نشده مثلا 4 و 5 دوم - 2 و 3 سوم و 3 و 4 پیش 2 یعنی اسید و باز و الکترو شیمی . (بخش هایی از فصل 5 تدریس شده از شیمی سال دوم) از کلاس کنکور ایشان استفاده کنید که کامل تر است .
3- 35 دقیقه برای قبل از آزمون های آزمایشی است و تست می باشند
4- همین کتاب های صفر تاصد شیمی رو سرکلاس های خصوصی شون تدریس می کنند . -
ahmadiii1378 در سوال از شما پاسخ از ما گفته است:
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
سلام، سوالتون رو تو تاپیک مربوطه بپرسید. مثلا اگه سوال درباره شیمی دارید تو این تاپیک باید بپرسید . برای دروس دیگه هم به همین صورت هست.
فکرنمیکنم کتاب ها تغییر کرده باشن. استاد تو صفر تا صد اصولا مبحثی تدریس میکنن. البته تو کلاس کنکور هم این روال رو دارن روالشون عوض نشده. ولی فکرنمیکنم استفاده از کلاس کنکور مانعی داشته باشه. بزارید دوستان کمک کنند. alireza_ysf75 Dr.Saraaa moein
-
سلام . خسته نباشید . شرمنده نمیدوم این سوال باید اینجا بپرسم یا جای دیگه . من از فلیم های کنکور شیمی استاد اقاجانی سال ۹۴-۹۵ استفاده میکنم . چون عالی دسته بندی کردن . حالا نمیدونم تو کنکور ۹۷ میتونه کمکم کنده یا استفاده ازشون بی فایدس .خودمم از تهران دورم نمیتونم تو کلاس های حضوری ۹۷ شرکت کنم . فلیم اموزشی ۹۵-۹۶ کنکور . مثل ۹۵ دسته بندی نشده .
-
ahmadiii1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میتونید استفاده کنید، من خودمم از کلاس کنکور 94-95 استفاده میکنم
موفق باشید -
Dr.Saraaa خیلی ممنون از کمکتون
خواهش میکنم :"
-
سلام بچه ها کلاسهای کنکور آقای اقاجانی چطوریه من صفرتا صدشو دیدم عالی بود ولی حیف که کامل نیس
-
سلام .ببخشید من کتاب شیمی دوم صفر تا صد کنکور از اینترنت خردیم اما نتم قطع شد یهو صفحه دانلود کتاب رفت .نمیدونم چیکار کنم الان میشه برگرده یا رفت
-
سلام بچه ها برای کنکور 97 کتابای صفر تا صد خوبه با فیلماش؟
مشکای نیس چون برای 96 هستش میگم؟ -
ahmadiii1378 برو داخل هیستوری دوباره بروز رسانی کن ان شاا... درست میشه
-
برنمیگرده
-
برنمیگرده
آقای آقاجانی گفته بودن اگه حین خرید کتاب یا جزوه از سایتشون مشکلی پیش اومد؛به ایمیلشون پیام بدین...
-
برنمیگرده
اول مطمئن بشید که پول از حسابتون کسر شده. اگه کسر شده ایمیلشون تو سایتشون هست گفتن اگه تو خرید به مشکلی برخوردید ایمیل بزنید و یه سری اطلاعات میخوان که اونجا نوشتن اون رو داخل ایمیل بنویسید و بفرستید . در اسرع وقت فایل براتون ایمیل میشه.
-
hamid mehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها برای کنکور 97 کتابای صفر تا صد خوبه با فیلماش؟
مشکای نیس چون برای 96 هستش میگم؟سلام، خیر مشکلی نداره اصلش همونه که با کتاباشون فیلم ها رو ببینید.
-
-
سلام .ببخشید من کتاب شیمی دوم صفر تا صد کنکور از اینترنت خردیم اما نتم قطع شد یهو صفحه دانلود کتاب رفت .نمیدونم چیکار کنم الان میشه برگرده یا رفت
ahmadiii1378
خرید کردید و نوشته تراکنش ناموفق یا زده موفق؟ -
mohammadhassan بله رسید هم تو ایمیل فرستاده شده که تراکنش موفق