b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
ahmadiii1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa خیلی ممنون از کمکتون
خواهش میکنم :"
-
سلام بچه ها کلاسهای کنکور آقای اقاجانی چطوریه من صفرتا صدشو دیدم عالی بود ولی حیف که کامل نیس
-
سلام .ببخشید من کتاب شیمی دوم صفر تا صد کنکور از اینترنت خردیم اما نتم قطع شد یهو صفحه دانلود کتاب رفت .نمیدونم چیکار کنم الان میشه برگرده یا رفت
-
سلام بچه ها برای کنکور 97 کتابای صفر تا صد خوبه با فیلماش؟
مشکای نیس چون برای 96 هستش میگم؟ -
ahmadiii1378 برو داخل هیستوری دوباره بروز رسانی کن ان شاا... درست میشه
-
برنمیگرده
-
برنمیگرده
آقای آقاجانی گفته بودن اگه حین خرید کتاب یا جزوه از سایتشون مشکلی پیش اومد؛به ایمیلشون پیام بدین...
-
برنمیگرده
اول مطمئن بشید که پول از حسابتون کسر شده. اگه کسر شده ایمیلشون تو سایتشون هست گفتن اگه تو خرید به مشکلی برخوردید ایمیل بزنید و یه سری اطلاعات میخوان که اونجا نوشتن اون رو داخل ایمیل بنویسید و بفرستید . در اسرع وقت فایل براتون ایمیل میشه.
-
hamid mehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام بچه ها برای کنکور 97 کتابای صفر تا صد خوبه با فیلماش؟
مشکای نیس چون برای 96 هستش میگم؟سلام، خیر مشکلی نداره اصلش همونه که با کتاباشون فیلم ها رو ببینید.
-
-
سلام .ببخشید من کتاب شیمی دوم صفر تا صد کنکور از اینترنت خردیم اما نتم قطع شد یهو صفحه دانلود کتاب رفت .نمیدونم چیکار کنم الان میشه برگرده یا رفت
ahmadiii1378
خرید کردید و نوشته تراکنش ناموفق یا زده موفق؟ -
mohammadhassan بله رسید هم تو ایمیل فرستاده شده که تراکنش موفق
-
mohammadhassan بله رسید هم تو ایمیل فرستاده شده که تراکنش موفق
خب پس اگه تراکنش موفق بوده باشه باید بهتون ایمیل زده باشن و فایل رو به ایمیلتون هم فرستاده باشن !
-
mohammadhassan نه فایل نیومده فقط پیام تراکنش اومده . روی سایت لینک دانلود بعد از پرداخت میاد اونو نتونستم بزنم نتم قطع شد بعداشم نیومد
-
mohammadhassan نه فایل نیومده فقط پیام تراکنش اومده . روی سایت لینک دانلود بعد از پرداخت میاد اونو نتونستم بزنم نتم قطع شد بعداشم نیومد
پس راهی نمیمونه جز اینکه اطلاعات رسیدی که براتون فرستادن رو براشون بفرستید یا اینکه ازش اسکرین شات بگیرید و براشون بفرستید. اینم آدرس ایمیلشون :
-
mohammadhassan مرسی ممنون . فرستادم براشون عکس تراکنش . منتظر جواب بمونم شاید درست شد
-
mohammadhassan مرسی ممنون . فرستادم براشون عکس تراکنش . منتظر جواب بمونم شاید درست شد
ایشالا که درست میشه.
-
بهشون ایمیل بدید
توجه : در صورتی که پس از خرید فایلی، در دانلود آن دچار مشکل شدید، صرفاً می توانید از طریق ایمیلshimi.aghajani@gmail.com [با ذکر تاریخ و ساعت دقیق تراکنش – نام دقیق فایل (ها) و مبلغ پرداختی] پیگیری نمایید.