-
fatemeh201678 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@dr-sobhan
http://hamayeshshimi.comممنون
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan خواهش
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 اما طبق قاعده ی هونداولین الکترون هراوربیتال اسپینش+هست ها
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 داداش ممنون از پاسخت. فقط اینکه اسپین منفی تو اسکاندیم 21 قرار میگیره یا اهن 26؟؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 نمیدونم والا منکه تواین سوال مشکلی ندارم کامل فهمیدم چیشد امااحساس میکنم خیلی مبحثوپیچیده درک کردین
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 چرا شما اینجوری حل میکنید؟!! نگا کنید من تا 4s2 که میشه 20قبول دارم ولی چــرا بعد اینکه 5تا اسپین مثبت از عدداتمی 21 تا عدداتمی25 گذاشتیم چـــرا بعدش اسپین منفی رو تو fe26 میزاریم و تووی اسکاندیم 21 نزاشتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 یا خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 چرا یازدهمین اسپین منفی رو تو اسکاندیم 21 نزاشتیم؟؟ مگه خودتون نمیگید اول باید نیمه پر و بعد پر کنیم هر اوربیتال رو؟؟ پس چرا اوربیتال های 21تا25 رو نیمه پر رها کردیم و سراغ اوربیتال بعدی رفتیم؟!!!
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 خدا بهت عزت بده. دمت گرم داداش
.
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 خرج کردی رو خوب اومدی. فهمیدم. الحمدلله رب العالمین
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 در آرایش الکترونی قسمت6 دقیقه ی 11:09 چــرا استاد برا عناصر گـروه d میگن , آخرین زیرلایه شون به S ختم میشه (درحالیکه به خود d ختم نمیشه!) ولــــی برای عناصر گـروه p میگن به خـود p خــتم میشه... خــب چـــرا عناصر گـــروه d به خــود d ختم نــمیشن ولی عناصر گـروه p به خــود p ختم میــشن؟!!!
پ.ن: عناصر گروهd: گـروه 3 تا 12
عناصر گروه p: گـروه 13 تا 18 -
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ata1214 خیلی عالی. این نکته رو دبیرتون گفته یا....؟؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
reza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همین نکته رو آقای آقاجانی توی جلسات اولیه 0 تا 100 گفتن دیگه! اگه اشتباه نکنم قسمت 6 بود
همون قسمتی که داشت اصل آفبا رو توضیح میداد -
reza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همین نکته رو آقای آقاجانی توی جلسات اولیه 0 تا 100 گفتن دیگه! اگه اشتباه نکنم قسمت 6 بود
همون قسمتی که داشت اصل آفبا رو توضیح میدادنوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHossEin freedom جلسه ی 6 کدوم مبحث؟
-
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توفیلمای0تا100 بخش1شیمی2 کامله یانه؟؟؟
-
توفیلمای0تا100 بخش1شیمی2 کامله یانه؟؟؟
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678
اره فک کنم.فقط مطالب حفظی نگفتن که خودتون میتونین بخونین -
fatemeh201678
اره فک کنم.فقط مطالب حفظی نگفتن که خودتون میتونین بخونیننوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@دکتر-محبوبه اها..مرسی
-
@دکتر-محبوبه اها..مرسی
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۶، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh201678
خواهش میکنم -
HossEin freedom جلسه ی 6 کدوم مبحث؟
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهreza213 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
HossEin freedom جلسه ی 6 کدوم مبحث؟
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/26/5308
ببخشید جلسه 5 بود نه 6 ! من همینطوری ذهنی گفتم 6 ولی میدونستم که همون حدوداس
میشه جلسه اول مبحث آرایش الکترونی
دقیقاً همون نکته رو توضیح دادن -
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام سوال من اینه که مطالب شیمی به هم مرتبطن مثلا بلد بودن انواع واکنش های شیمیایی و نکاتشون مثل سوختن و تجزیه و...به حل مسائل استکیومتری مربوطه چون بعضی از جاها اهمیتشون کمه و ازشون کم تست میاد گفته اگه بهم ربطی ندارن کمتر براشون وقت بزارم لطفا توضیخ بدید.سپاس
-
سلام سوال من اینه که مطالب شیمی به هم مرتبطن مثلا بلد بودن انواع واکنش های شیمیایی و نکاتشون مثل سوختن و تجزیه و...به حل مسائل استکیومتری مربوطه چون بعضی از جاها اهمیتشون کمه و ازشون کم تست میاد گفته اگه بهم ربطی ندارن کمتر براشون وقت بزارم لطفا توضیخ بدید.سپاس
نوشتهشده در ۶ مهر ۱۳۹۶، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده8+مصطفی+7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
آره مطالب خیلی به هم مرتبط هستن
واکنش های شیمیایی رو یاید برای مسائل استوکیومتری و ای سینتیک و تعادل حتما بدونی