b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
Sobhan.1999 مرسی گشتم پیداش کردم ممنووونم
-
Mohadeseh خواهش میکنم
-
-
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان. ببخشید یک سوال داشتم. در بخش آرایش الکترونی استاد آقاجانی چرا تو سایت قسمت اولش قرار داده نشده؟؟ نوشته قسمت 1 تا 8 اما وقتی تو فیلم ها نگاه میکنیم از قسمت 2 شروع شده تا قسمت 9 . اگه میشه بگید چجوری این مشکلو حل کنم.
سلام. من دقیقا دقت نکردم ولی مبحث کامل هست میتونید استفاده کنید.
اگر مطلبی گفته نشده باشه معلوم میشه و خودتون میفهمید -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
mohadeseh.m.m اها مرسی پس من نت بردار میکنم خودم
-
momen1378 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان. ببخشید کسی جزوه ی سوم و پیش استاد آقاجانی رو خریده؟ اگه خریدید میتونید برام بفرستید. توانایی مالی بالایی نداریم متاسفانه و اگه کسی داره در راه خیر برام بفرسته اگه میشه. ممنون میشم
اگه میشه بیاید پی وی
-
sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان عزیز اولین جلسه ی صفر تا صد شیمی امروز با موفقیت ضبط شد!
از ادبیات و زبان خارجه هاتون راضی نیستم . بقیه عالی . کاش برای این دو درس هم فکری کنید . همینطور که وقتی بحث عربی میشه همه به اتفاق نام یک استاد رو فریاد میزنن در این دو درس هم این اتفاق بیوفته عالی میشه . ممنون -
HossEin freedom در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Sobhan.1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاد اقاجانی چند روز پیش پاسخ تست های دو پینگ استوکیومتری و سینتیک و فصل 1 و 4و5 شیمی2 رو جداگانه رو سایتشون قرار دادن( به صورت رایگان)
اینم آدرس سایت: http://hamayeshshimi.com/فروشگاه-سایت/کوره شیتدم! مگر هَر خُوَد کاریگ ارامان بکید !!
به زبان فارسی: ممنونتم خخخخ
خاکدم داش داش